Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Ervaringen van NHL-studenten Social Work bij LCGW-conferentie 2011


Op uitnodiging van het LCGW hebben 5 studenten van de NHL Hogeschool Social Work deelgenomen aan de LCGW-conferentie 2011: 'Sturen met vertrouwen'-van verzorgingsstaat naar participatie. Hun opdracht: Doe mee, luister, wees kritisch en deel jullie belevenissen, ervaringen en inzichten.

Home | My Profile | Archives | Friends

Algemene indruk van het congres (The day after)

Posted at 12:21 on Saturday 14 May 2011

Interessant om ook eens een congres bij te wonen met voornamelijk ambtenaren. Veel presentaties in de lijn van "we moeten de burger meer verantwoordelijkheid geven". De woorden "participeren" en "integraal werken"  vlogen me verschillende malen om de oren. Ik vroeg me af of de aanwezigen iets nieuws hebben gehoord. De boodschap was wel duidelijk. Maar hoe zullen deze ambtenaren dit gaan uitvoeren? En hebben ze er allemaal wel zin in? Volgens mij hangt het sterk af van het enthousiasme en de motivatie van zowel de ambtenaar als de welzijnswerkers. Alle neuzen zullen toch dezelfde kant op moeten, wil je iets bereiken en wil je het ideale plaatje "welzijn nieuwe stijl" zoals Jet Bussemaker het schetst, willen waarmaken.

Hoop doet leven!
Renny Ausma

Post A Comment!<- Last Page | Next Page ->
Hosting door HQ ICT Systeembeheer