Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

praktische en persoonlijk betrokken hulp bij problemen die het leven lastig maken.

29/1/2013 - Nog 6 nachtjes slapen....

Nog een paar dagen betrekkelijke rust en dan breekt de studietijd definitief aan. Het voelt een beetje als een baby krijgen; tevoren kun je je er bijna geen voorstelling van maken. En waarschijnlijk zal ik over een poosje nog wel eens terugdenken aan deze rustige tijd. Ik wacht het maar af en laat het op me af komen zoals het komt. Alle voorbereidingen zijn in ieder geval getroffen: geld, tijd, ruimte, boeken allemaal op orde.

Uiteraard ben ik de boeken al ingedoken:
handboek voor psychosociale beroepen. Een must lijkt mij voor iedereen die 'iets' doet in de geestelijke gezondsheidszorg.
Wat mij vooral aanspreekt is de wijze waarop naar de hulpgever wordt gekeken. Die kan zijn werk niet goed doen met professionele afstand maar juist met professionele betrokkenheid. Want hoe kun je nu verwachten dat mensen zich op hun kwetstbaarst laten zien, als je jezelf niet betrokken weet te maken.

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

Jezelf staande houden temidden van de steeds sneller en veeleisender wereld om je heen vraagt nogal wat. Loop je vast? Ik bied naast professionele en nabije betrokkenheid maar ook praktische hulp op allerlei gebied.

Recent Posts

Nog 6 nachtjes slapen....

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer