Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
adventure Home | Profile | Archives | Friends

seychelles26/12/2011

We zijn nu dus in Seychellen. Een huisje gevonden op 350 meter hoogte aan de noordwestzijde van het eiland. Er moet het nodige aan gedaan worden, dus wij driftig aan de slag. Op een vroege ochtend wandelend naar het huisje toe. Hier en daar is het nogal steil en in de regentijd kan het dan erg glad zijn. Daar ging Jessy onderuit en brak haar pols. Wat een toestand, uitgerekend Jessy.

Naar het ziekenhuis. Daar wordt ik inmiddels niet vrolijk van. We zijn inmiddels 4 keer geweest. Morgen gaat Jessy voor de 5de keer naar het ziekenhuis. De pijn blijft maar en ze kan de arm nauwelijks bewegen van de pijn. Morgen om half 7 gaan we weer. Je zou ze hier................!

we hoorden van een privat cliniek die alles heeft dus ook bottendocter en een rontgenapparaat. Daar gaan we morgen dan ook een afspraak maken.

We hopen uiteraard het beste ervan. Maar vrolijk,..........nee.

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

stressweek16/11/2011
Na een week van stress over ontsteking in de lies, gisteren het positieve advies van de arts;" geen gevaar meer". We hadden de reisplannen al opgeschoven. Nu gaan we toch nog donderdag 17 november op reis.
Ik heb het druk met al die dingetjes die je te laat oppakt om af te ronden.
0 Comments | Post Comment | Permanent Link

'tgaat beter9/11/2011
Het gaat de goede kant op. De wond is dicht, geslonken en niet meer rood en warm. Volgens de chirurg kan ik waarschijnlijk gewoon weg volgende week. Grote opluchting na een paar onzekere weken. Gelukkig hebben we de stress goed doorstaan. De tickets zijn gekocht en de 17de van deze maand vliegen we weg. De 19de komen we dan aan in Seychellen. 
0 Comments | Post Comment | Permanent Link

nog steeds lappenmand2/11/2011
Sta stijf van de anti-biotica. Wond nog steeds rood en opgezet. De warmte komt je tegemoet. Ik heb nog hoop dat het betert, maar dat beteren moet nu wel snel komen.
Over 2 weken het vliegtuig in. Dan voor lang naar Seychellen.
Ik zie uit naar de verandering.
0 Comments | Post Comment | Permanent Link

in de lappenmand29/10/2011
Ik ben enige tijd geleden geopereerd. Geen probleem zou je denken, probleem juist opgelost. Was het maar waar. De wond is dicht maar er achter verzamelt zich vocht. Dus eens per week naar het ziekenhuis om het er uit te laten zuigen. Gister was de wond rood en warm. Een ontsteking. Naar de dokter voor antibiotica. Kijk hier wordt ik nu niet vrolijk van. Vlak voor een verhuizing naar een andere oceaan en dan dit.
Ik hoop maar dat het geen roet in het eten gooit.
0 Comments | Post Comment | Permanent Link

overdracht25/10/2011
ik ben bezig de mannen hier wegwijs te maken in de techniek van de machines. Bij de een lukt dat, de ander heeft het er moeilijk mee. Toch zal ook hij aan de bak moeten straks als ik weg ben. Mario kan het niet alleen.

Bijna alles is voor elkaar nu. Paspoort verlengd, tickets gekocht, etc. Nu de laatste spullen kopen, wat kleding en wat Borgoe, de enige echte onvervalste rum van Suriname. De familie van Jessy heeft hier speciaal om gevraagd. Dus we nemen wat mee. De dagen vliegen voorbij. Van mij mag dat straks best wel wat langzamer. 
0 Comments | Post Comment | Permanent Link

hoosbui24/10/2011
Gisteren een helse onweerbui in Paramaribo. Weerlichten van alle kanten en constant zware klappen. We zagen de bliksem inslaan in diverse gebouwen. Vreemd genoeg bleef overal het licht branden. Vanochtend op de radio alleen Toutonne 4 bleek geen electra te hebben. Dat zal een warm nachtje geweest zijn.
We zijn ons huis aan het opruimen. Wat een troep heeft een mens toch.
Alles moet door onze handen. We gaan straks met 3 grote koffers naar de Seychellen. Selectie van bagage is dus nodig.
0 Comments | Post Comment | Permanent Link

kennismaking21/10/2011
Hier had ik eigenlijk mee moeten beginnen. Even een kennismaking.
Ik ben alweer een jaartje ouder dan deze foto, maar op mijn leeftijd van 62 jaar verander ik niet zo veel meer.
0 Comments | Post Comment | Permanent Link

an other day in paradise21/10/2011
Het lijkt wel of de regentijd al is begonnen. Elke middag zware volle wolken boven Commewijne, die langzaam over de rivier trekken richting Paramaribo. De temperatuur voelt als hoog net voor de bui. Tijdens en na de regen is het lekker koel. Normaal begint het half december wat te regenen. De kleine regentijd duurt een week of 6 tot eind januari.
Vandaag lijkt het een bewolkte dag te worden. Drukkend, maar met de zon achter de wolken zijn we even de vuurhaard kwijt die soms op je bolletje kan schijnen dat het er een beetje zeer van doet. Ik wandel dan ook van schaduwplek naar schaduwplek. Als ik een dagje uit ben draag ik dan ook altijd een hoed.
Uitgaan doe ik de laatste tijd niet veel. Ik ben veel in de zaak bezig en in de avond en de weekends zoek ik mijn rust. Lekker een beetje aanrommelen thuis en af en toe even een klein ommetje langs de rivier. Geen slecht leven. 
0 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer