Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Leer me leven

Description

Ze trekt aan me, soms harder dan ik aankan. Dan geef ik me gewonnen, om er de volgende dag weer opnieuw tegen te vechten. Wie is ze? Een vriendin? Een vijand? Ik zou willen dat ze een vijand was. Een vijand is niet moeilijk los te laten, een vriendin wil je niet zomaar kwijt. Ook al haat ik haar op sommige momenten, ze is mijn vriendin. Haar naam? Anorexia…….My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends

4 maand later

Het is 4maanden geleden dat ik geblogt heb. In die tijd is er niet veel bijzonders gebeurt. Maar toch de moeite waard.

Mijn gedrag is niet veranderd, nog steeds de onzekere, stille, ja zeggende meid. In augustus heb ik het uitgemaakt met Erwin. Maar nog steeds blijft hij het proberen en word ik er zo langzamerhand stront ziek van.

Vanaf volgende week heb ik voor 4 maand een nieuwe therapeut, omdat M met zwangerschapsverlof gaat na deze week. Het is de bevgftdoeling dat ik met de nieuwe therapeut (een spv'er) begin met afbouwen van mijn therapie. Ook al ben ik er nog lang niet, M geloofd erin dat het met mij goed komt, alleen geloof ik er niet in.  

Nu moet ik met mijn vader naar mijn broer en schoonzus toe


Posted: 17:10, 5/10/2009
Comments (2) | Add Comment | Link

sorry sorry toch een update

Tja ben een hele tijd uit de rolatie geweest, qua bloggen.
De laatste maand is erg druk geweest. Begin mei is mijn 1 na oudste broer getrouwd na 14 jaar bij zijn vriendin te zijn geweest. Het was echt heel erg mooi, het was een bruiloft van twee dagen. Eerste dag was in het gemeentehuis en eten bij de moeder van de bruid. tweede dag was in de kerk, uiteten en een groot feest.
Bij het feest heb ik erwin leren kennen en zijn sindsdien samen. Klinkt erg lang, maar ja het is natuurlijk niet zo. In het begin heb ik wel getwijfeld, want zoals diegene die meelezen wel weten heb ik gemixte gevoelens.

Met mijn studie gaat het wel redelijk. Heb mijn P ondertussen gehaald en mijn studieroute is al besproken.
Komend studiejaar ga ik het tweede jaar verder afmaken en beginnen met een minor van het vierde jaar. Per september 2010 ga ik dan op jaarstage.

Komende maand heb ik geen therapie, mijn therapeut is twee week op vakantie en moet daarna twee week bezig met het afronden van een artikel die gepubliceerd moet worden. (waarover? geen idee).

Afgelopen week had ik mega ruzie met G. Echt bleh, niet leuk. Maar gelukkig is het alweer voorbij en gaan we het opnieuw proberen. kijken hoe het nu gaat. Natuurlijk is het vertrouwen weg en daar moet aan gewerkt worden.

 

Nou dit was het wel weer.

liefs

 

 


Posted: 16:24, 18/6/2009
Comments (0) | Add Comment | Link

<- Last Page | Next Page ->

Hosting door HQ ICT Systeembeheer