Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
LEGO kopen

Home - Profile - Archives - Friends

LEGO kopen

Posted on 8/11/2012 at 16:17 - 0 Comments - Post Comment - Link

Alles over Lego kopen

Vraag:
Wie heeft behendigheid over het niet werken van  lego city goederentrein? ik zelf ben niet behoorlijk technisch vaardig daarom de vraagstuk; de batterij is omgewisseld en de handbediening doet het. Nu nog het contact met de lego city 8043…. we hebben  het losgehad  en zie elk draadje goed en werkend aangelegd.

Antwoord:
Het kroonsteentje (met het snoer) wat te midden van het accupack en motortje aanzit moet stijf aangedrukt zitten en logischerwijs op de passende positie, te identificeren aan de grijskleur omheen de noppen.
 En nogal wiedes alle stroomvoorzieningen betrouwbaar om en aanraking makend voor maak ook achter.

Vraag:
Wie weet misschien een zelfbedacht voorstelling om een foto stripverhaal laten zien? Ik moet persee voor een schoolvak een foto stripverhaal uitwerken van een nederlandse legende (Zelf heb ik de mythe al aangenomen). we zouden moeten dit vertelsel dus met iets weergeven: lego, fruit klei enz. alleen heel de klas gaat het doen met lego, momenteel zou ik iets iets apart! ingeving?

Antwoord:
Illustraties uitknippen uit kranten of printen van bv beroemd persoon of belangrijke parlementair personages op karton kleven (voor dikte) en die in de rollen van hoofd en euripides zetten bijv. balkenende als euripides en lady gaga als elektra.of: controleren aan illustraties van je docenten te regelen en plak die hoofdjes op vreemde lichamen die je uit tijdschriften knipt. Geeft ook vaak leuk effect. Gebruik dan ook t hoofd van de docent die het vak geeft natuurlijk.

Vraag:
Bestaan er bruikbare, waardevolle spullen die je met LEGO kan maken? Heb ik al gemaakt:
 -iPod dock
 -nintendo DS dock
 -Dock waar ik gsm en MP3 kan opladen, met uitholling waar de snoer om op te laden door zou kunnen
 -soort van luidspreker zonder electriciteit voor iPod (zoiets)PS: handig, zo’n ding waar je je ipod en gsm samen kan inzetten, en kan opladen! Stuur een berichtbericht en ik zal een foto doorsturen (: Zijn er nog andere handige dingen die ik kan maken?

Antwoord:
Een fiets mogelijk?

Vroeger heb ik ooit een spelletje gespeeld LEGO had het spel gemaakt en dan moest je een attractiepark runnen weet misschien iemand hoe dit spel heet ?

Lego StarWars?

Waaro kan ik Lego education goedkoop bestellen, eventueel in het binnenland?

Tweedehands sites hoogstwaarschijnlijk Ebay misschien ook ofzo.

Wil je meer info over Lego kopen, kijk dan eens op de site van:
Lego kopen

LEGO bestellen
Hosting door HQ ICT Systeembeheer