Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Ons Glee Verhaal!!

Description
«  July 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends

PWS HELE GLEE

    

[Jaar]

    

    

      en Lisa (H5C)

    

‘God wat is hij toch leuk! Hij is lief, grappig en ook nog eens knap!’ Mercedes zat midden op het toneel naar haar medeclublid Kurt te kijken die achter de piano stemoefeningen aan het doen was. Sinds het bestaan van Glee club had ze al stiekem een oogje op hem gehad. Helaas had ze nooit de moed gehad hem mee uit te vragen.  Terwijl Mercedes steeds dieper in gedachten verzonk druppelde er steeds meer leden van de Glee club binnen. Rachel , Finn en uiteindelijk ook Puck. Toen Kurt de anderen zag binnenkomen sprong hij meteen op van de pianokruk. ‘Hoi Finn! Riep hij. Alles goed? Hoe was voetbaltraining? Euh.. ja prima hoor’, stamelde Finn. Hij kreeg altijd een beetje een ongemakkelijk gevoel als hij bij Kurt in de buurt was. Hij kon zo opdringerig zijn.

‘Hey jongens, alles oké?’ Will Shuester, De leider van Glee club, kwam binnen met een grote stapel papier onder zijn arm. ‘Ik heb een grote verassing voor jullie. We krijgen er vanaf vandaag 3 nieuwe leden bij. We hebben voor de regionale wedstrijd nog danseressen nodig en deze dames van de cheerleaders hebben zich aangemeld. ‘Cheerleaders? Hmm . Laat maar komen, zei Puck. De enige reden waarom Puck bij Glee club zat was omdat hij vrouwen wilde versieren. De cheerleaders waren bij hem dus erg welkom.

Een paar tellen later vloog de deur open en kwamen er 3 bloedmooie meisjes binnen. Het waren de hoofdcheerleader Quinn, de coaanvoerder Santana en hun mooie maar enigszins domme vriendin Brittany.

Iedereen sprong meteen op om de nieuwe leden te begroeten. Echter, wat zij niet wisten is dat de cheerleaders bij Glee club waren gegaan in opdracht van de kwaadaardige coach van de cheerleaders Sue Sylvester. Sue had een gruwelijke hekel aan Glee club en hun begeleider Will Schuester. Het begon allemaal toen de voormalig leraar Spaans besloot het zanggroepje van de school nieuw leven in te blazen. Directeur Figgins vond het een goed idee en besloot een deel van het budget van de cheerleaders te halen om Glee club te financieren.  Sue was hier woedend over en wilde koste wat kost haar gehele budget terug. Tijdens haar dagelijkse krachttraining wist ze opeens hoe ze dit moest aanpakken. 3 van haar beste cheerleaders laten infiltreren in Glee club en de groep op deze manier van binnenuit vernietigen. Vooral hoofdcheerleader Quinn was hier helemaal voor in. Al sinds het bestaan van Glee was haar vriendje Finn steeds closer geworden met die irritante Rachel Berry. Glee club moest dus kapot. Hun tactiek was simpel. Allereerst moesten ze het vertrouwen zien te winnen van de clubleden. Als ze dat vertrouwen eenmaal hadden zouden de leden hen misschien bepaalde geheimen toevertrouwen. Het enige wat ze dan nog te doen stond was het chanteren van de leden en de klus was geklaard.

‘Oké ik heb voor vandaag iets leuks bedacht ,zei Will Schuester. We gaan duetten zingen. De koppels zijn: Puck&Santana, Mercedes&Brittany Kurt&Quinn en Finn met Rachel. Yes!’ Rachel kon het wel uitgillen. Ze keek even snel naar Finn en tot haar verbazing zag ze dat hij ook naar haar keek. Ze had het gevoel alsof ze van binnen in brand stond.

Kurt daarentegen baalde ontzettend. Was hij maar bij Finn ingedeeld. Dit had dé kans kunnen zijn om Finn te laten zien wat hij voor hem voelde. Vanaf het moment dat Finn voor het eerst tegen hem gesproken had (‘Wil je Mn pen even oprapen’) wist Kurt dat ze voor elkaar bestemd waren.  Maar helaas was hij ingedeeld met Quinn Fabray. Kurt had haar eigenlijk altijd een vals kreng gevonden, maar hij besloot er maar het beste van te maken. ‘Hoi Quinn, leuk dat we een team vormen hé? Zei hij met zijn allerbeste nepglimlach. Hij verwachtte half en half een gemene opmerking maar tot zijn verbazing deed Quinn heel erg aardig. Vanuit zijn ooghoek zag hij Finn en Rachel bij de piano staan lachen. Wauw. Wat was Finn toch leuk als hij lachte…

 

‘Welk lied zullen we zingen? Kurt? Hallo..? Waar zit je met je hoofd?’ Quinn irriteerde zich mateloos. Hoe moest ze ooit zijn vertrouwen winnen als hij maar naar Rachel bleef kijken? Bah, wat een aanstelster is ze toch ook. Het is zo duidelijk dat ze hem leuk vind. En Finn gedraagt zich al net zo belachelijk. Om te kotsen gewoon. Maar ze zou hopelijk snel een einde kunnen maken aan deze onzin. Dat herinnerde haar aan haar missie. ‘Kurt? Zullen we verder gaan? ‘

Na de les kwamen Quinn, Santana en Brittany samen onder de tribune bij het sportveld. ‘En? vroeg Quinn. Hoe ging het? Goed! Zei Brittany. Mercedes en ik gaan River deep, Mountain high zingen! Dan kan ik lekker met mijn haar zwaaien. Kijk zo!’ Brittany deed een stap achteruit en begon woest met haar hoofd te zwiepen. ‘Hou op!’ Gilde Quinn die de volle laag kreeg van Brittany’s haar. ‘Ik bedoelde niet met zingen, ik bedoelde met de missie van Sue Sylvester. Oh.., zei Brittany. Nee daar heb ik helemaal niet aan gedacht. Wow ik ben een beetje duizelig.. ‘  ‘Santana? Heb jij wel iets zinnigs te melden?’ Vroeg Quinn geïrriteerd. ‘Nou, fluisterde Santana samenzweerderig. Ik zou zweren dat ik een zakje coke zag liggen in de tas van Puck. Ik heb woensdag met hem afgesproken. Dan zoek ik het verder uit. ‘Top! Goed werk Santana!  Brittany, geef het nou maar op. Het is fysiek onmogelijk om aan je elleboog te likken!”

Ik denk toch dat we een mash-up van Borderline en Open your heart to me van Madonna moeten doen ,zei Rachel. Mr. Shuester zal deze gewaagde lied keuze vast kunnen waarderen denk je ook niet? Euh.. ja. Ja, ik denk het wel ,stamelde Finn. Hij kon er echt niets aan doen. Iets in hem voelde zich zo aangetrokken tot Rachel dat hij zich totaal niet kon concentreren met haar in de buurt. Hij werd er helemaal gek van. Het is ook zo onlogisch. Rachel was perfectionistisch, slim, gedreven en neurotisch. Hij was de populaire quarterback van het footballteam die verder eigenlijk niets weet van de wereld behalve dat zijn vriendin het knapste en meest begeerde meisje van de school is. Rachel en hij waren dus tegenpolen van elkaar maar toch kon hij zijn gevoelens niet negeren.  Daar komt je vriendin ,fluisterde Rachel. Quinn kwam via de openslaande deuren de kantine binnen. Ze voelde dat iedereen naar haar keek. Ze liep naar Finn en kuste hem.

Vanuit haar ooghoek zag ze Rachels gezicht betrekken. Net goed! dacht Quinn. Finny, wil je mijn wiskunde boeken dragen? Tuurlijk, zei Finn. Zie je later Rachel. Oké. Later. Met betraande ogen keek ze Finn na tot die om de hoek verdwenen was.

Jongens, jullie krijgen alleen vandaag nog om met jullie partner te oefenen. Volgende week zijn de uitvoeringen. Zorg dat je er dan klaar voor bent oké? Will Schuester ging weer aan het werk met de muzikanten terwijl de leerlingen verder aan de slag gingen met hun duetten. Mercedes en Brittany waren zo goed als klaar met hun lied en stortte zich nu op hun outfit. De twee waren inmiddels goede vriendinnen geworden. Maar vandaag was Mercedes er niet bij met haar hoofd. Waarom ben je zo vaag vandaag? Vroeg Brittany. Ik moet je iets vertellen maar je moet zweren dat je het niet doorverteld, zei Mercedes. Ik ben namelijk verliefd op Kurt. OP KURT!! Hahaha! Brittany rolde bijna van haar stoel af van het lachen. Stil! Mercedes dook op Brittany af en legde haar hand op haar mond. Hij mag het niet horen gek!! Ga je hem uitvragen? Giechelde Brittany. Nee, dat durf ik niet. Zweer dat je het aan niemand verteld oké? Ik zweer het.

Wow dat klonk goed! Quinn en Kurt hadden net hun duet I’ve had the time of my life uit Dirty Dancing gerepeteerd. Quinn probeerde nog aardig te zijn maar eigenlijk klonk het helemaal nergens naar. Kurt was de helft van zijn tekst vergeten en zat de hele tijd in de verkeerde toonsoort. Hij bleef maar naar Rachel staren en ze had nog steeds geen band met hem opgebouwd. Quinn had het gevoel alsof ze voor een onmogelijke taak stond. Maar toen zag ze het opeens. Al die tijd was het niet Rachel waar hij naar keek maar Finn!! Hij vond Finn leuk! Quinn voelde haar hart sneller kloppen. Dit was geweldig. Beter dan ze ooit had kunnen denken. Een homo op Forks Highschool. Wat een schandaal! Wie had ooit kunnen denken dat Kurt zo’n geheim met zich zou meedragen. Als ze hem hier niet mee zou kunnen chanteren dan wist ze het ook niet meer.

Net als vorige week kwamen Quinn, Santana en Brittany weer bij elkaar onder de tribune. Meiden jullie gaan nooit geloven wat ik net ontdekt heb. Wat? Vroegen Santana en Brittany in koor. Oké. Hou je vast. Ik heb ondekt dat….     Kurt homo is! Dat meen je niet! Hoe weet je dat? Brittany en Santana keken elkaar vol ongeloof aan. Hij kijkt naar Finn alsof hij een nieuw exclusief stuk uit de nieuwe Calvin Klein collectie is ,zei Quinn. Geen twijfel over mogelijk. We kunnen hem hier zo goed mee pakken!  Dat vind ik zielig ,zei Brittany. Quinn keek Brittany geïrriteerd aan. Britt, denk nou eens even na. Als we Glee club vernietigen krijgen we ons hele budget terug en dan mogen we weer ongelimiteerd onder de zonnebank van Ms Sylvester. Ben jij trouwens nog iets te weten gekomen over Mercedes? Vroeg Santana. Ja, maar ik heb gezworen niets te zeggen. Britt! Dit is niet het moment om een geweten te krijgen. Vertel op! Oké dan, zei Brittany. Mercedes heeft me verteld dat ze Kurt leuk vind. Serieus?! Giechelde Quinn. Ja ,stamelde Brittany. Maar ze is doodsbang dat iemand erachter komt. Perfect ,zei Quinn met een valse grijns op haar gezicht. En hoe zit het met Puck? Vroeg Quinn aan Santana. Ik ben bij hem geweest. Hij heeft me de coke zelfs laten zien. En dat is trouwens niet het enige wat ik van hem gezien heb. Oké te veel informatie onderbrak Quinn haar. We moeten hiermee naar Sue. Kom op!

Dat was super! Rachel begon haar tas in te pakken. Zij en Finn hadden net hun duet nog eens geoefend. Finn voelde dat dit het moment was om haar uit te vragen. Die blik van haar tijdens het lied dat kon toch niet gespeeld zijn? Rachel? Vroeg hij. H-heb je misschien zin om..                                                         Finn!! Rachel en Finn keken allebei geschrokken naar de deur. Puck stond in de deuropening met zijn sporttas in zijn hand. Schiet op man! De coach wordt helemaal gek als we weer te laat komen. Ik heb echt geen zin om weer strafrondjes te rennen! Ja ik kom eraan, zei Finn. Hij wendde zich tot Rachel. Zie ik je morgen?  Rachel knikte en Finn haastte zich naar Puck die nog steeds in de deuropening stond. Balend liep Rachel het lokaal uit waarbij ze bijna overlopen werd door Quinn, Santana en Brittany die door de gang gestormd kwamen.  Quinn gooide de deur van Sue’s kantoor open. Sue keek op van de papieren waar ze mee bezig was. Dames, waaraan verdien ik deze eer? De meisjes gingen zitten op de stoelen die midden in de kamer stonden. We komen verslag uitbrengen, zei Quinn. Maak me gek, zei Sue terwijl ze haar benen op haar bureau legde.  We hebben moeten zwoegen maar we hebben wat juicy gossip uit ze gekregen. Mercedes is wanhopig verliefd op Kurt en doodsbang dat het uitkomt, Puck heeft coke bij zich op het schoolterrein en nu komt het mooiste: Kurt is homo en stapelverliefd op Finn Hudson. Quinn keek Sue triomfantelijk aan.  Zozo, zei Sue. Dat is me nogal wat. En hoe zit het met Rachel Berry? Rachel? Rachel is voor mij. Ze zal spijt krijgen van de dag dat ze besloot MIJN vriendje van me af te pakken. Quinn ogen schitterde van woede en haar gezicht had een verbeten trek. Zo mag ik het zien, zei Sue terwijl ze goedkeurend knikte. Goed werk dames. Ik zie het hoofd van Will al bijna voor me als hij hoort dat zijn geliefde clubje word afgeschaft. Sue ging hier zo in op dat ze bijna vergat dat de cheerleaders ook nog in haar kantoor zaten. Jullie mogen gaan. Vergeet de cheerleader training morgen niet. Sue stond met eens grijns op. Daar ga je Will Shuester. Daar ga je.

Oké meiden. Ik denk dat het tijd is voor fase 3: Chantage. Het is tijd dat we voor eens en voor altijd een eind maken aan Glee club. Santana jij handelt Puck af, Brittany jij zorgt voor Mercedes en ik neem Kurt voor mijn rekening en natuurlijk als klap op de vuurpijl Rachel Berry.  Succes dames. Doe wat je moet doen. De meisjes gingen alle 3 op weg. Quinn ging als eerst op zoek naar Kurt.                    Ze vond hem uiteindelijk in het auditorium waar hij bezig was met stretch oefeningen. Hallo Kurt. Alles goed? Ja prima, zei Kurt. Wat doe jij hier eigenlijk? Oh gewoon, zei Quinn terwijl ze op hem afliep. Ik kwam even met je babbelen. Waarover? Vroeg Kurt.                                                                                                            Over Finn.  Je weet wel. Mijn vriendje.  Kurt voelde dat hij op slag rood werd. Ik heb de laatste tijd gemerkt dat je hem nogal vaak in de gaten houd. Ik weet niet waar je het over hebt, zei Kurt. Hij was inmiddels gestopt met zijn oefeningen en probeerde nu haastig het toneel af te lopen. Je weet precies waar ik het over heb. Quinn sneed Kurt de pas af en drukte hem met een verassend grote kracht tegen de muur. Wat een schandaal zou dit zijn als het zou uitkomen. Wat zullen je vrienden wel niet denken? Of je vader?                          Waarom doe je dit? Wat heb ik jouw ooit gedaan?                                                                               Wat jij gedaan hebt? Je hebt je zinnen op de verkeerde jongen gezet. Je bent smoorverliefd op Finn. Zeg het alsjeblieft tegen niemand, smeekte Kurt. Hij voelde de tranen achter zijn ogen branden. Alsjeblieft Quinn. Ik zou mijn mond kunnen houden, zei Quinn. Maar daar moet je wel iets voor doen. Wat moet ik doen? Vroeg Kurt wanhopig. Ik doe echt alles. Stap uit Glee club. Vandaag nog, zei Quinn. Uit Glee club stappen? Hoezo? Wat heb jij daar aan? Ik heb zo m’n redenen, zei Quinn. Wat gaat het worden Kurt? De beslissing is aan jou. Oké, oké ik doe het. Ik stap uit Glee. Vandaag nog, ik zweer het.                                     Mooi zo, zei Quinn en ze liet Kurt los. Ze streek haar kleding glad en draaide zich om. Terwijl ze wegliep draaide ze zich nog 1 keer om. En mondje dicht hé Kurt. Of ik zou misschien per ongeluk nog iets kunnen loslaten. Quinn draaide zich met een triomfantelijke glimlach om en liep het auditorium uit. De deur viel met een klap dicht en Kurt barstte in tranen uit. Hoe had dit ooit kunnen gebeuren? Hij zakte neer op de vloer en begon nog harder te snikken. Kurt! Wat is er aan de hand? Waarom huil je? Kurt keek op en zag Mercedes vanachter het gordijn tevoorschijn komen. Ze ging naast Kurt op de grond zitten. S-stond je daar al de hele tijd? Snikte Kurt. Nee, zei Mercedes. Ik kom net aangelopen. Wat is er gebeurd? Vroeg ze bezorgd. Kurt wist niet of hij eerlijk moest zijn of niet. Maar Mercedes en hij waren al lang vrienden en ze was zo lief tegen hem. Ik ben gechanteerd door Quinn, zei hij uiteindelijk. Gechanteerd? Door Quinn? Met wat dan? Mercedes was stomverbaasd. Wie doet nou zoiets?                                                                                                                           Ze is erachter gekomen dat..ik Finn leuk vind. Mercedes wist niet wat ze moest zeggen. Kurt is..homo? Opeens waren de gevoelens die ze voor hem had volledig verdwenen. Ze realiseerde zich nu pas dat de gevoelens die ze voor Kurt had nooit echt waren geweest. Ze had al die tijd vriendschap met liefde verwart. Ik ben homo Mercedes. Kurt had dit nog nooit hardop gezegd en barstte daarna weer in snikken uit. Verassend genoeg voelde Kurt vooral opluchting toen hij dit gezegd had. Alsof er een gewicht van zijn schouders viel. Wat wil ze dan van je Kurt? Vroeg Mercedes toen Kurt weer een beetje gekalmeerd was. Ja dat was wel raar, zei hij. Ze wilde dat ik uit Glee club ging. Uit Glee club? Wat schiet zij daar nou mee op? Ja, dat zei ik ook al. Ik heb gezegd dat ik er vandaag nog uit stap. Ik wil niet dat ze het doorverteld.  Kurt, je hebt helemaal geen reden om je te schamen. Je moet juist trots zijn op wie je bent. En ik weet ook dat dat soms lastig is , maar het is zo belangrijk om jezelf te accepteren om wie je bent. Weet je Mercedes? Je hebt helemaal gelijk. Ik ben homo en daar ben ik trots op. En ik mag Quinn hier niet mee weg laten komen. En zo is het! Ze stonden allebei op. Dankjewel Mercedes. Je bent de beste vriendin ooit, zei hij terwijl hij haar omhelsde. Laten we naar Mr. Schuester gaan.

Quinn voelde zich geweldig. Ze had het gevoel dat ze de hele wereld aankon. Alsof ze onsterfelijk was. Ze was helemaal klaar om Rachel volledig kapot te maken. Opeens zag ze Brittany en Santana samen in de kantine zitten. Hey, hoe is het gegaan? Brittany en Santana keken geschrokken op. Ze zwegen allebei. Nou? Vroeg Quinn ongeduldig. Gaan jullie nog wat zeggen?                                           We konden het niet Quinn, zei Santana. Allebei niet. WAT?! Quinn voelde de woede in haar oplaaien. Hoe bedoel je “we konden het niet”!!!!! Hoe kunnen jullie zo stom zijn!!  Het spijt ons echt Quinn maar ik ben verliefd geworden op Puck, zei Santana. Ik wil hem echt niet kwijt. En Mercedes is geweldig. Ze is een betere vriendin voor mij dan jij ooit geweest bent. Quinn stond op het punt Brittany aan te vliegen toen de stem van Directeur Figgins opeens uit de luidsprekers schalde:

Wil Quinn Fabray zich onmiddellijk melden in het kantoor van Directeur Figgins.

Wat?! Wat is dit nou opeens? Ze gaf Brittany en Santana nog een laatste woedende blik voordat ze zich omdraaide en wegliep. Terwijl ze door de gang liep voelde ze de ogen van alle leerlingen in haar rug branden. Iedereen had de mededeling van Figgins natuurlijk gehoord. Eenmaal bij het kantoor van Figgins aangekomen gooide ze de deur open. In het kamertje stonden Will Schuester, Kurt en Mercedes. Achter het grote bureau bij het raam zat meneer Figgins op een gigantische stoel waar hij bijna in verdween , zo klein was hij. Quinn Fabray wilt u gaan zitten alsjeblieft? Quinn voelde een withete woede toen ze Kurt zag staan. Hij had haar verraden. Geen slimme actie van je Kurt. Je gaat hier spijt van krijgen! Jij kunt mij geen pijn meer doen Quinn. Nooit meer zei Kurt. Hij keek Mercedes aan en glimlachte naar haar. Zitten Quinn , zei Will Schuester. Woorden kunnen niet omschrijven hoe teleurgesteld ik in jou ben Quinn. Waarom heb je dit gedaan?                                                                                          Het was niet mijn idee Mr. Schuester. Ik moest dit doen van Sue Sylvester. Quinn hou hier onmiddellijk mee op! Directeur Figgins stond op uit zijn stoel. Neem je verantwoordelijkheid eens! Je kunt hier toch geen leraar van beschuldigen! Je gaat nu echt te ver! Ik verzin dit niet Directeur Figgins. Echt niet! Quinn voelde de tranen over haar wang stromen. Sue wilde dat Santana, Brittany en Ik de Glee club zouden vernietigen. Ze wilde haar gehele budget voor de cheerleaders terug. U moet me geloven meneer. Het is allemaal Sue’s plan. Quinn voelde opeens ongelofelijk veel spijt van wat ze gedaan had. Het was allemaal veel te ver gegaan. Ze was zo verblind door haar haat voor Rachel dat ze niet meer logisch had kunnen nadenken. Ik geloof haar Figgins , zei Will. Quinn keek hem dankbaar aan. Iedereen wachtte nu op wat Directeur Figgins zou zeggen. Ze keken allemaal toe hoe hij zijn hand op de knop van de intercom plaatste:

Wil Sue Sylvester zich onmiddellijk melden in het kantoor van Directeur Figgins.

Na een halfuurtje stond Quinn in de gang voor de deur van Directeur Figgins. Het was allemaal heel heftig geweest. Sue ontkende eerst alles, maar had zich later per ongeluk versproken en was door Directeur Figgins van school gestuurd. Na veel overleg tussen Figgins en Mr. Shuester is er besloten Quinn voor 2 maanden te schorsen. Daarna had ze heel emotioneel haar oprechte excuses gemaakt aan Kurt. Kurt had gelukkig gezegd dat hij het haar met de tijd wel kon vergeven. Ze ging op weg naar haar kluisje om haar spullen te pakken. Het zou geen makkelijke tijd voor haar worden. Maar ze wist dat als ze over 2 maanden terug zou komen, ze een ander mens zou zijn. Ze zou het nu goed gaan doen. Dat wist ze zeker.

De volgende dag tijdens Glee club werden de uitvoeringen van de duetten uitgesteld. Ze hadden het gehad over alles wat er gebeurd was. De hele club was in shock, maar opeens heerste er ook een gevoel van saamhorigheid binnen de club. De beste manier om dit te uitten was natuurlijk: erover zingen. Het lied Imagine van John Lennon werd hét lied van de glee club.

Imagine there's no countries
It isn't hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace

You may say that I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the world will be as one

Imagine no possessions
I wonder if you can
No need for greed or hunger
A brotherhood of man
Imagine all the people
Sharing all the world

You may say that I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the world will live as one


                                                 

UIteindelijk zouden ze met dit lied de regionale wedstrijd winnen. Finn en Rachel waren inmiddels een koppel geworden. Net als Santana en Puck. Mercedes, Kurt en Brittany werden de allerbeste vrienden. En Mr.Schuester bleef nog lang en met veel plezier begeleider van de Glee club. En door Glee club waren ze allemaal verbonden. Voor de rest van hun leven.

 

Einde


Posted: 15:06, 27/1/2011
Comments (11) | Add Comment | Link

PWS GLEE VERHAAL!

‘God wat is hij toch leuk! Hij is lief, grappig en ook nog eens knap!’ Mercedes zat midden op het toneel naar haar medeclublid Kurt te kijken die achter de piano stemoefeningen aan het doen was. Sinds het bestaan van Glee club had ze al stiekem een oogje op hem gehad. Helaas had ze nooit de moed gehad hem mee uit te vragen.  Terwijl Mercedes steeds dieper in gedachten verzonk druppelde er steeds meer leden van de Glee club binnen. Rachel , Finn en uiteindelijk ook Puck. Toen Kurt de anderen zag binnenkomen sprong hij meteen op van de pianokruk. ‘Hoi Finn! Riep hij. Alles goed? Hoe was voetbaltraining? Euh.. ja prima hoor’, stamelde Finn. Hij kreeg altijd een beetje een ongemakkelijk gevoel als hij bij Kurt in de buurt was. Hij kon zo opdringerig zijn.

‘Hey jongens, alles oké?’ Will Shuester, De leider van Glee club, kwam binnen met een grote stapel papier onder zijn arm. ‘Ik heb een grote verassing voor jullie. We krijgen er vanaf vandaag 3 nieuwe leden bij. We hebben voor de regionale wedstrijd nog danseressen nodig en deze dames van de cheerleaders hebben zich aangemeld. ‘Cheerleaders? Hmm . Laat maar komen, zei Puck. De enige reden waarom Puck bij Glee club zat was omdat hij vrouwen wilde versieren. De cheerleaders waren bij hem dus erg welkom.

Een paar tellen later vloog de deur open en kwamen er 3 bloedmooie meisjes binnen. Het waren de hoofdcheerleader Quinn, de coaanvoerder Santana en hun mooie maar enigszins domme vriendin Brittany.

Iedereen sprong meteen op om de nieuwe leden te begroeten. Echter, wat zij niet wisten is dat de cheerleaders bij Glee club waren gegaan in opdracht van de kwaadaardige coach van de cheerleaders Sue Sylvester. Sue had een gruwelijke hekel aan Glee club en hun begeleider Will Schuester. Het begon allemaal toen de voormalig leraar Spaans besloot het zanggroepje van de school nieuw leven in te blazen. Directeur Figgins vond het een goed idee en besloot een deel van het budget van de cheerleaders te halen om Glee club te financieren.  Sue was hier woedend over en wilde koste wat kost haar gehele budget terug. Tijdens haar dagelijkse krachttraining wist ze opeens hoe ze dit moest aanpakken. 3 van haar beste cheerleaders laten infiltreren in Glee club en de groep op deze manier van binnenuit vernietigen. Vooral hoofdcheerleader Quinn was hier helemaal voor in. Al sinds het bestaan van Glee was haar vriendje Finn steeds closer geworden met die irritante Rachel

Posted: 15:04, 27/1/2011
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer