Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Lening

Home - Profile - Archives - Friends

Lening - Posted at 08:15 on 30/1/2011 by lening
Je zult er niet onderuit komen dat op elke afgesloten lening toegepast kan worden dat deze jou geld zal gaan kosten. De hoogte van de te betalen onkosten bereken je voordat een lening afgesloten gaat worden in je eigen belang. Er zal gekeken moeten worden naar de in rekening te brengen maandbedragen met overige onkosten zolang als een lening loopt. De te betalen kosten aan een lening zullen bij de verschillende geldverstrekkers verschillend worden aangetroffen. Vergelijk dan ook de kosten voor een lening bij meerdere aanbieders. Mocht het onduidelijk zijn welke voorwaarden worden geboden dan zal het verstandiger zijn een lening via een deskundige te laten afsluiten.

De kosten die je voor een lening moet gaan betalen zijn dan vaak niet duidelijk gemaakt. Aanbiedingen van geldverstrekkers maken in rekening te brengen bedragen niet voldoende snel inzichtelijk door te weinig transparantie. Er zal nadat een lening is afgesloten een overeen te komen rentepercentage voldoen moeten worden. In rekening te brengen rentepercentages zijn per leningsoort verschillend. Ook heeft iedere geldverstrekker weer andere rentetarieven voor alle leenvormen.

Denk je nu wel genoeg af te weten over de kosten die voor een lening in rekening gebracht gaan worden dan is dit onjuist. Ook zullen een aantal kostenposten voor jou in rekening zijn te brengen bovenop de leningrente die je dient te voldoen. Onder kosten voor een lening zul je dan moeten denken aan onder andere advieskosten of administratiekosten. Iedere geldverstrekker zal weer andere tarieven berekenen die afhangen van leenvorm of van de kredietsom. Hier gaat het dus alleen over kosten die zijn te betalen bij het afsluiten van een lening die je tot het einde laat doorlopen.

De kosten die voorafgaand een uit te brengen advies voldaan moeten worden laat je dan schriftelijk in een offerte opnemen. Je dient je dan wel af te vragen of te betalen advieskosten alleen voldaan dienen te worden bij acceptatie van de lening. Het is ook mogelijk dat je kosten moet betalen als via de ingewonnen adviezen geen lening tot stand is gekomen. Zoek om deze reden naar een bemiddelaar die van te voren duidelijke afspraken maakt over bedragen die je zult moeten voldoen en te vertrouwen is. Blijf erop hameren dat de uitleg over alle te betalen kosten vanaf het advies voor een lening op papier worden gezet.

Omdat voorkomen beter is als genezen is het niet onverstandig om naar een adviseur in leningen te stappen. Ga voor kredietadvisering naar een kredietadviseur die een AFM registratienummer in bezit heeft. Informeer vooraf of de in te schakelen adviseur in het bezit van de benodigde vergunningen is om je een advies voor een lening te geven of dat er de bevoegdheid is om bij jou een lening af te sluiten.
Hosting door HQ ICT Systeembeheer