Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Lening Home | Profile | Archives | Friends
Financieel

Lening11/2/2011
Op elke lening die je afsluit zal niet zijn te ontkomen dat deze het betalen van kosten met zich mee gaat brengen. De hoogte van de te betalen onkosten bereken je voordat een lening afgesloten gaat worden in je eigen belang. Bekijk eens hoeveel kosten in de gehele looptijd van een lening aan jou doorberekend kunnen worden naast de maandtermijnen die je al moet gaan betalen. Je zult een groot verschil aantreffen in de onkosten die per kredietinstelling in rekening zijn te brengen bij een lening afsluiten. Maak vergelijkingen van in rekening te brengen kosten om te lenen van meer geldverstrekkers. Het is zeker aan te raden een lening via een tussenpersoon aan te gaan bij de geringste twijfel over ontvangen aanbiedingen.

In veel gevallen is geen duidelijkheid gegeven over de voor een lening in rekening te brengen kosten. Aanbiedingen van geldverstrekkers maken in rekening te brengen bedragen niet voldoende snel inzichtelijk door te weinig transparantie. Er zal nadat een lening is afgesloten een overeen te komen rentepercentage voldoen moeten worden. In rekening te brengen rentepercentages zijn per leningsoort verschillend. De rentes van leenproducten zijn ook nog eens verschillend per aanbieder.

Mocht je denken dat je dan zou weten wat een lening gaat kosten dan heb je het mis. Ook zullen een aantal kostenposten voor jou in rekening zijn te brengen bovenop de leningrente die je dient te voldoen. Het is voorstelbaar dat je voor het afsluiten van de lening kosten voor administratie en voor bemiddelen dient te voldoen. Iedere geldverstrekker zal weer andere tarieven berekenen die afhangen van leenvorm of van de kredietsom. De aangehaalde kosten posten hebben alleen betrekking op de lening afsluiten en het ongemoeid laten van de lening over de gehele contractsperiode.

Vooraf te betalen advieskosten om een lening af te sluiten kun je het beste in een schriftelijke offerte laten vastleggen. Vraag wel voor de zekerheid of bij het niet doorgaan van het krediet de kosten voor het advies betaald moeten worden. De mogelijkheid bestaat dat de advieskosten ook voldaan moeten worden als na het advies geen lening kan worden afgesloten. Zoek om deze reden naar een bemiddelaar die van te voren duidelijke afspraken maakt over bedragen die je zult moeten voldoen en te vertrouwen is. Blijf erop hameren dat de uitleg over alle te betalen kosten vanaf het advies voor een lening op papier worden gezet.

Laat je niet teleurstellen en kies het zekere voor het onzekere door een adviseur in kredieten in te schakelen. Een advies voor een lening haal je bij een adviseur met een aansluiting bij de AFM. Voordat je een adviseur doet inschakelen dien je te informeren naar de juiste vergunning met daarop de bevoegdheid voor een lening advies te mogen verstrekken of dat hij bevoegd is tot het bemiddelen in leningen aan particulieren.
0 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer