Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
lesBIsch

Description

Lesbische liefdes perikelen buiten de relatie


My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends
*My Photo Album

lesbischeperikelen

Hoi,

 

Mijn naam is carmen. Ik ben nog geen jaar uit de kast gekomen. Iedereen die dit meemaakt weet dat dit op weerstand kan stuiten. En dat is niet altijd even leuk. Ongeveer een jaar geleden heb ik het als eerste aan mijn broertje verteld. Na mijn huwelijk met een man en een zoontje was dit even een slikken voor hem. Gelukkig was hij binnen no time begripvol en benieuwd wie het was. Heut feut dat ik hem vertelde dat zij zo bijzonder was zorgede er voor dat hij het gelijk kon accepteren. Ik schijn nog nooit op die wijze te hebben genoemd.

 

Tweede persoon die ik het vertelde was mijn oma. Zij reageerde ontzettend goed maar voorzag problemen t.a.v. mijn ouders.

 

En laat zij daar nu toch gelijk in hebben. Want het is tot op heden een probleem. En dus zet ik mijn onzettende bijzondere ervaring met mijn eerste en hopelijk laatste liefde op het net. De keerzijde schrijf ik er graag bij. Ben benieuwd hoe andere mensen er over denken.


Posted: 00:36, 15/9/2005
Comments (1) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer