Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Ons gastenboek!

Lex en Ilona

10/5/2007 - 1e verjaardag Caithlin!

Vandaag was de verjaardag van ons nichtje Caithlin. Ze werd 1! Ze heeft lekker taart gegeten en veel cadeautjes gekregen. Van ons kreeg ze een Bert en Ernie telefoon! Belze!

Kijk voor meer foto's van Caithlins verjaardag op haar site: www.caithlinblomsma.nl

0 Comments Post A Comment! Permanent Link

8/5/2007 - Portugal

Van 30 april tot en met 7 mei zijn we met Hennie, Dick, Remco, Sheila, Caithlin, Nils en Yvonne naar Portugal geweest! Dit was een erg geslaagde vakantie met uiteindelijk erg lekker weer! Over de heen- en terugreis zullen we het maar niet meer hebben (Martinair)...

We zaten in Praia da Rocha, in een hotel vlak aan de boulevard en dus ook vlak aan zee. We hebben erg genoten van de zon, terrasjes, Engelse pubs en het lekkere eten!

Kijk op http://www.m-pack.nl/portugal voor onze vakantiefoto's!

0 Comments Post A Comment! Permanent Link

23/4/2007 - Tippy is weg!

Gister hebben we ons lieve Tippytje (Agapornis) weggedaan. Schimpel en Naal waren steeds op de vlucht voor de snavel van Tippy, wanneer Tippy leuk wou spelen met ze. Hij was gewoon te sterk, en we wilden liever vrolijke, niet-gestresde vogeltjes. Dus hebben we Tippy verkocht. En we hopen dat hij het goed naar zijn zin heeft bij zijn volgende baasje.

0 Comments Post A Comment! Permanent Link

16/4/2007 - Zondag

Zondag was het zulk lekker weer, en aangezien Ilona de zaterdag de hele dag had moeten werken, besloten we naar het bos te gaan! Waar we uiteraard ook onze nieuwe camera mee naar toe hadden genomen...

 

 

0 Comments Post A Comment! Permanent Link

16/4/2007 - Nieuwe camera!

Vrijdag hebben we een nieuwe fotocamera gekocht! De Canon Powershot A550. Die moest natuurlijk gelijk veelvuldig uitgeprobeerd worden!

1 Comments Post A Comment! Permanent Link

11/4/2007 - Gastenboek

Op verzoek van Remco, Sheila en Caithlin kan er nu een gastenboek getekend worden! Klik hiervoor bovenaan de pagina of in de lijst met linkjes op "Ons gastenboek". Of hier natuurlijk http://lexenilona.tboek.nl

0 Comments Post A Comment! Permanent Link

10/4/2007 - Feestje

Vandaag zijn we 2,5 jaar samen!
0 Comments Post A Comment! Permanent Link

9/4/2007 - Pasen

Eerste Paasdag hebben we met Nils & Yvonne en Remco & Sheila & Caithlin bij Hennie en Dick gezellig gegourmet! Erg leuk en lekker was dat!

Tweede Paasdag besloten we om met de brommer naar de midgetgolfbaan in Bennekom te gaan. Hieronder zie je het resultaat.

Lex had overduidelijk gewonnen.. Hierna hebben we een drankje en een bitterballetje genomen op het Museumplein.

 

3 Comments Post A Comment! Permanent Link

29/3/2007 - Kapper

Afgelopen dinsdag ben ik naar de kapper geweest. Ik was toe aan wat nieuws, en dit is het geworden:

En, staat het?
3 Comments Post A Comment! Permanent Link

29/3/2007 - De vogels..

Na onszelf zullen we ook even onze lieve vogeltjes voorstellen. We hebben twee vogeltjes. De eerste is Schimpel, een pratende grasparkiet. De tweede is Tippy (-Wan), de agapornis. Hieronder zie je ze samen.

We hebben nu ook een logeetje: een valkparkiet. Zijn naam is Kuif of Naal en hij is geobsedeerd door voeten. Hier zie je hem:

1 Comments Post A Comment! Permanent Link

29/3/2007 - Even voorstellen..

En zo begon onze weblog.. Wij zijn Lex en Ilona. Onze belevenissen, familie, vrienden, vakanties en vogels zullen hier besproken worden  Laat gerust een berichtje achter hoor, dat motiveert om dit bij te houden .

Hieronder zie je ons tijdens onze vakantie op Cyprus in januari van dit jaar. Erg lekker weer was dat, zou zo terug willen! Maar binnenkort gaan we naar Portugal! 

2 Comments Post A Comment! Permanent Link

About Me


Hosting door HQ ICT Systeembeheer