Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Li en co

Slapen

{ 21:12, 15/2/2011 } { 0 comments } { Link }
 

“Hoe laat is het ?”, vraag ik met mijn ogen dicht aan Edwin. “Half acht”, zegt hij. “Mhhh, mompel ik, nog even blijven liggen. Nog wat suffen”.

Heerlijk vind ik dat, gewoon met mijn duffe kop kunnen blijven liggen, als de jongens uit logeren zijn. Geen luier verschonen. Niemand die roept, “mama, mellukkkk.” “Nu, mama !!!”

Ik blijf nog even een kwartiertje heerlijk tegen manlief aanliggen. Lepeltje lepeltje. Heerlijk warm is het onder het dekbed. Maar dan roept de plicht en manlief staat op om te gaan douchen. Ik doe nog even mijn ogen dicht. Maar ik voel dat ik zo weer kan slapen, dus ik doe ze maar weer open, doe het licht aan en check of ik een bericht van oma heb. Niks. He, verdorie, ze weet toch dat ik het fijn vind om te horen hoe mijn jongens geslapen hebben. Dan maar even een sms haar kant uit sturen om te vragen hoe ze geslapen hebben (en haar bedanken voor onze goede nacht). 2 minuten later krijg ik het bericht dat Bendt, de jongste, tot half zes geslapen heeft (mhhh, balen, hij slaapt normaal toch altijd wel tot half zeven, zeven uur). Maar … gelukkig was het bij oma, hihi. Sepp heeft het voor zijn doen (2,5 jaar lang gemiddeld 2 tot 5 keer wakker per nacht) goed gedaan. Om half vijf even wakker, maar toen tot half zeven geslapen (MIJLPAAL !!!). De afgelopen 3 nachten heeft hij ook goed geslapen. Een keer tot half zes en twee keer tot zes uur. Natuurlijk, dat is nog steeds vroeg, maar geloof me, voor ons is dat uitslapen J.

Als manlief klaar is met douchen spring ik uit bed, gris mijn kleren bij elkaar en ga ook douchen. Ik verheug me om mijn jongens zo op te halen. Ver is het niet, oma woont naast ons. Of beter gezegd, ze woont inpandig. We hebben een hoeve en opa en oma bewonen een deel ervan. Soms ervaar ik het als … tja, hoe moet ik dat nou zeggen … als heftig. Dat we elkaar in principe elke dag “kunnen” zien. Maar aan de andere kant ben ik er ook dolgelukkig mee. Zij hebben ons wel gered. Af en toe zijn we nog steeds zombies, maar zonder opa en oma waren we nu rijp voor een of andere instelling. Sepp heeft regelmatig bij opa en oma geslapen zodat wij even konden bijslapen. Soms 2 keer per week. Soms wel een hele week aan een stuk. Zo slecht waren onze, of beter gezegd Sepp zijn nachten. Af en toe sliep hij dan weer 1 (soms 2) nacht(en) door. Helemaal hyper werd ik daarvan. Zou het nu dan echt voorbij zijn, met die slechte nachten. Hoef ik hem niet weer uit logeren te sturen om eens een nacht door te kunnen slapen … En dan was het weer vals alarm.

Nu hebben we “al” 3 goede nachten. Zou het … ik durf er bijna niet aan te denken …About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

«  July 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Links


Categories


Recent Entries

Slapen

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer