Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

ons wel en wee

UPDATE FEBRUARI 2012

15:59, 17/2/2012 .. 1 comments .. Link

Zo, eindelijk weer een blog, dat zeg ik de laatste tijd wel vaker, de regelmaat wil er maar niet in komen. Ondanks het luie leven hebben we het toch te druk met van alles, denk ik. We waren natuurlijk veel te hard aan het trainen voor de Elfstedentocht….. haha…..

Maar nee, het loopt soms wel eens zo en er was waarschijnlijk gewoon niet veel nieuws te vertellen.

Vanaf Kerstmis loop ik met een nekhernia (je kunt beter ergens anders mee lopen, bijvoorbeeld met Joop), en daar heb ik behoorlijk veel pijn van gehad. We zijn tweede Kerstdag zelfs naar het ziekenhuis geweest, de pijn was namelijk niet meer te harden en toen wist ik natuurlijk nog niet wat het was.

Na een aantal keer therapie gehad te hebben waren de klachten  nog steeds niet over en zijn er mri-scans gemaakt.

Van die uitslag ben ik wel erg geschrokken. De hernia waar ik last van heb/had was niet zo erg volgens de neuroloog maar er zat nog een hernia onder en die is veel erger en zou kunnen leiden tot verlammingsverschijnselen in de benen e.d. Daar moet ik dus aan geopereerd worden. (Wie rekent er nu op 2 hernia’s in je nek???)

Rond 8 maart moet ik naar de neurochirurg om alles goed door te nemen en dan hoop ik maar dat ik snel onder het mes kan, zodat ik weer op tijd op de Veluwe tekeer kan gaan met van alles.

De plek op de camping begint er al goed uit te zien, de gordijnen zijn ingekort (voor zover nodig), het terras is klaar, dus we zijn weer helemaal startklaar, nog een maandje hoop ik en dan zitten we daar weer voorlopig (tot oktober).

Zo, weer een beetje op de hoogte…..

Tot blogs…..JANUARI 2012

15:14, 9/1/2012 .. 2 comments .. Link
Hier weer een blog. Allereerst allemaal de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar en heel veel geluk, liefde en vooral veel gezondheid toegewenst.
Ook hoop ik dat alle mensen die wel ziek zijn weer een beetje de positieve kant op gaan er in dit jaar.
Over ziekte gesproken, een paar werken voor de Kerst kreeg ik behoorlijk spierpijn in mijn arm en nek en heeft Joop me een aantal keren gemasseerd. Het hielp allemaal geen klap en de uitbarsting kwam dus op 2e Kerstdag, Ik wist niet meer hoe te zitten, liggen of hangen van de pijn en toen heeft Joop me naar het ziekenhuis gebracht en kreeg ik behoorlijk heftige pijnstillers, met de mededeling: “Als het niet overgaat moet U maar contact opnemen met de huisarts”.  Dus een paar dagen later naar de huisarts, daar nagekeken en doorgestuurd,  blijk ik dus een nekhernia te hebben.
Gelukkig wordt de pijn iets milder, mede door de goede therapie en medicijnen, maar veel doen lukt niet, deze blog wordt ook hoofdzakelijk met één hand gedaan en ik heb er dus heel wat tijd voor nodig.
Onze reis naar Londen, welke zou gebeuren rond Oud en Nieuw ging door al dit geleuter dus niet door, dat vond ik wel verschrikkelijk hoor, maar ja, Londen loopt niet weg en het vuurwerk hebben we live gezien op de BBC, dat was een zéér schrale troost.
Ook mijn borduurwerk blijft door al dit gedoe natuurlijk liggen en krijg ik het niet klaar volgens de planning welke ik had gemaakt (ik wilde het klaar hebben vóór we in maart/april weer naar de camping zouden gaan), maar ja, dan ga ik in oktober van dit jaar maar weer thuis beginnen, wordt het gewoon een jaartje opgeschoven.
Natuurlijk mag niet onopgemerkt blijven dat Joop 65 !!!!!! is geworden en dus nu officieel AOW-er is geworden. Hij heeft zijn eerste AOW ontvangen. We hebben het gezellig gevierd, hij voelt zich overigens nog steeds een jonge God.
Een ander hoogtepunt was het 50-jarig huwelijk van Ans en Marc (zus en zwager). Een hele prestatie (van wie weet ik nog niet, maar toch….). Alsnog van harte gefeliciteerd.
Uiteraard alle jarigen van de afgelopen maanden en de aankomende tijd ook nog/alvast gefeliciteerd. Her zijn er momenteel zoveel dat ik ze echt niet allemaal bij naam ga benoemen op deze plek.

Zo, weer een beetje op de hoogte, dus,
tot blogs…..


EINDELIJK WEER EEN WEBLOG....

16:55, 19/12/2011 .. 4 comments .. Link

Na een aantal maanden dat ik niet kon bloggen, de site lag er namelijk helemaal uit dus ik kon helemaal niets, eindelijk weer eens een blog.

Ik maak al niet teveel blogs, om de mensen niet te vervelen, er moet natuurlijk wel iets zijn om te melden aan jullie allemaal.

Nu, ik heb wel iets te melden: wij hebben een STA-caravan gekocht, wel op dezelfde camping als we al stonden dus, de plek blijft gelijk.

Zoals jullie weten willen wij graag verhuizen richting Epe maar de verkoop van ons huis ligt door de crisis behoorlijk op zijn kont, we zijn niet de enigen natuurlijk want zelfs bij ons in het appartementencomplex staan nog 2 woningen te koop, dus voorlopig moeten we maar genieten van de maanden die we in Emst kunnen doorbrengen, hetgeen door de aankoop van deze stacaravan (waar je overigens ook in mag zitten, voor degenen die daar grapjes over willen gaan maken), kunnen we nu langer op de Veluwe blijven dan we de laatste jaren deden.

We gingen zomaar even kijken wat er op de camping te koop stond, nou, dat moet je eigenlijk niet doen, want we waren meteen verliefd op de caravan die we dus hebben gekocht. Er moest nog wel het een en ander aan gebeuren, maar dat is geen probleem natuurlijk.

Als eerste hebben we de vaste eethoek eruit gehaald, hebben door de hele caravan nieuw laminaat gelegd, een nieuwe eethoek gekocht en erin geplaatst.  Ook hebben we een nieuwe wastafel met meubel gekocht en geplaatst en natuurlijk allerlei kleine dingen waardoor het echt ons eigen “huisje” ging worden, door er wat schilderijtjes en een aantal van Joop zijn modelbootjes te plaatsen.

Daarna hebben we buiten de caravan een heel nieuw terras gemaakt (een hele klus geweest, Joop en Teun hebben hard gewerkt) en ziet het er van buiten ook mooi uit. In het voorjaar een paar zitjes op het terras en we kunnen dan weer heerlijk genieten.

In het voorjaar komen ook de nieuwe rolgordijnen voor de ramen, dan is het meeste klaar. Er blijven natuurlijk altijd wel kleine klusjes, maar dat weet je nu eenmaal als je wilt kamperen, nou ja, kamperen, het is gewoon wonen.

Verder wil ik nog van de gelegenheid gebruik maken om iedereen een heel fijn Kerstfeest toe te wensen en voor het jaar 2012 heel veel geluk en vooral heel veel gezondheid.

Zo, ik hoop dat jullie het weer leuk vinden een blog te ontvangen (reacties altijd welkom) en ik hoop dat de site niet meer uitvalt…….

 

Tot blogs…..About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

UPDATE FEBRUARI 2012
JANUARI 2012
EINDELIJK WEER EEN WEBLOG....

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer