Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Lief Dagboek

14/1/2008 - Nieuwe persoonlijke begeleider

Whaaaaa, mijn nieuwe persoonlijke begeleider is echt geweldig!!!!

Hij is tenminste right to the point en kletst niet om onderwerpen heen. Ook maakt hij duidelijke afspraken en komt deze ook na. Tevens is hij een stuk duidelijker en werkt een stuk consequenter als mijn vorige. Nu heb ik tenminste weer eens hoop om in maart klaar te zijn met school.

Ik ben zo blij :D

0 CommentsPost A Comment!Permanent Link

14/1/2008 - Mwhe

Skiën gisteren was echt superleuk. Ik heb 2 uur op de piste gezeten. Eigenlijk mocht ik maar 1 uur, maar dat wist ik niet. Gelukkig heeft de baas (was een bedrijfsuitje van mijn vader) extra bijbetaald daarvoor.

Maar tijdens het skiën ben ik wel ergens achter gekomen. Mijn relatie met mijn vriend is goed, maar er zijn een aantal dingen waar ik mezelf aan erger, die mij pijn doen en die mijn enorm kwetsen.

Mijn vriendje is zonder ruzie uit elkaar gegaan met zijn ex. Ze zijn nu goede vrienden van elkaar. Maar ik vind dat hij zich gedraagt alsof ze nog een relatie hebben. Ze bellen elkaar elke dag meerdere malen. Het is heel klef en er wordt nog steeds ik hou van jou gezegd en knuffeltjes en zo. Dat vind ik niet kunnen. Ook heeft hij het nog best wel vaak over zijn ex, in ieder geval wat ze vroeger allemaal gedaan hadden en hoe zij was en zo. Dat kwetst mij enorm. Hij zegt dat hij van mij gekozen heeft, maar is dat wel werkelijk zo?

Hij zegt ook dat hij romantisch is, maar ik heb nog geen enkel lief sms-je of e-mail gehad. Lieve woordjes zeggen, dat doet hij ook niet echt. Hij zegt alleen maar ik hou van jou. De dingen die ik wil horen, daar moet ik zelf naar vragen.

Hij heeft ook gezegd dat hij in het begin niet zoveel van mij hield en dat hij nog met zijn ex in zijn hoofd zat. Tevens heeft hij ook gezegd dat hij op een gegeven moment een keuze moest maken tussen mij en zijn ex. Of hij ging met mij verder, of hij maakte het met mij uit en ging weer terug naar zijn ex. Dit soort dingen hebben mij enorm gekwetst.

Daarom heb ik gisteren met hem een afspraak gemaakt om op donderdag eventjes te praten. Dit moet ik namelijk wel vertellen, want anders gaat het uiteindelijk de relatie verpesten. Hij vond het niet echt leuk, maar tja dat moet hij maar even slikken.

Ik ben ook bang dat ik alleen maar een vervanging ben van zijn ex. Ik vind het best dat hij nog contact heeft met zijn ex, maar dan moet het wel normaal gaan vind ik. En laatst had ik zijn mobiel gepakt en toen ging ik kijken in zijn inbox. Daar stond geen enkel sms-je van mij in, maar wel allemaal sms-jes van zijn ex.

Ik ga hem donderdag dus confronteren met dit. Ik heb dit al eens vaker aangekaart, maar daar heeft hij dus niets mee gedaan. Ik moet het blijkbaar dus echt direct zeggen. Daarom ga ik donderdag zeggen dat hij zijn mond dicht moet houden en goed moet luisteren. Huilen zal ik zeker, omdat ik het erg moeilijk vind om zoiets te zeggen. Pas als ik mijn verhaal af heb, mag hij antwoord geven. Ook laat ik hem kiezen. Hij zegt de hele tijd dat hij voor mij gekozen heeft en dat we praktisch getrouwd zijn enz. maar door die kleine dingen twijfel ik eraan. Daarom moet hij of kiezen voor zijn ex of hij kiest daadwerkelijk voor mij en doet hij de dingen niet die mij kwetsen. Ik ben niet 's werelds ergste vriendin, dus hij mag wel contact houden met zijn ex, maar dan wel ECHT zoals vrienden. Maximaal 1 x in de week of zo. En als zij samen iets willen doen dat we er gewoon een dubbeldate van maken, want zijn ex heeft ook al een geruime tijd een nieuwe vriend. Die het overigens ook niet leuk vind wat hun tweeën doen. Hij moet ook stoppen met praten over zijn ex, over wat zij vroeger hebben gedaan. Hij moet ook wat "romantischer" worden. Voornamelijk meer lieve e-mailtjes en woorden zeggen die ik graag wil horen. Ook als we elkaar spreken aan de telefoon, moet hij dat gewoon doen met zijn normale stem. Hij moet zijn verzonnen figuur "little boy" aan de kant zetten. Hij mag af en toe wel leuk doen, maar niet continue. Als hij dat doet, dan ben ik tevreden.

Maar ik kan dat natuurlijk wel leuk zeggen hier, maar of hij dat allemaal doet, dat weet ik natuurlijk niet. Daar kom ik pas op donderdag achter. Ik vind het echt niet leuk, maar het moet wel :S

0 CommentsPost A Comment!Permanent Link

13/1/2008 - Skien of snowboarden

Zo, na de eerste introductie ga ik gelijk over naar een normale post :D hihi.

Vandaag lekker uitgeslapen tot half elf. Dat was echt heerlijk. Heb ook sinds gisteren besloten dat ik weer begin met afvallen en sporten e.d. Dit omdat ik toch 5 kg ben aangekomen tijdens de feestdagen. Ook ben ik de afgelopen 2 weken superziek geweest, dus van sporten is niets van gekomen. Dusssss vandaag mijn oefeningen gedaan en ik ga vanmiddag skien of snowboarden, dus ook sporten. Dan nog een beetje verstandig eten en dan is het goed.

Tja voor de rest is dat het plan voor vandaag. Wel op tijd naar bed, want ik moet morgen weer naar school. Daar weer ff flink aan de slag gaan, zodat ik in maart klaar kan zijn. Morgen heb ik een afspraak met mijn nieuwe persoonlijke begeleider, dus kijken wat die ervan bakt. Hopen dat die mij vooruit helpt.

Ook nog ff de dokter bellen maandag, nog even wat vragen over de wisselwerking van mijn antibiotica-kuur en de pil. Ik ben met de kuur klaar, maar 2 weken daarna heeft het nog steeds een wisselwerking. Die 2 weken zijn bijna afgelopen, maar als hij echt is afgelopen heb ik de 1ste week van de strip opgeslikt. Dus vraag ik mij af of ik dan wel of niet mag vrijen, want ik wil nu nog geen kinderen. Dat wil ik pas over een aantal jaar. Maar daar kom ik maandag pas achter :S. Ik loop nu ook een beetje te stressen, want 2 dagen voor de kuur begon had ik gevreeën en ze zeggen dat sperma 1 week lang in je lichaam blijft of zo, dus hoop ik dat ik niet zwanger ben. Ik heb het al nagevraagd op diverse forums en die zeggen dat er niets aan de hand is, maar je weet maar nooit. Ook hier kom ik pas maandag achter of ik wel of niet zwanger zou kunnen zijn. Want ik ben woensdag begonnen met de stopweek en ik wordt dan altijd maandag ongesteld grrrrrr. Ik haat wachten en die onzekerheid. En dan als de dokter zegt dat het ok is om te vrijen, dan zal het alsnog stressen zijn als ik weer ongesteld moet worden. Dat vind ik persoonlijk nogal een vervelende tick van mij, maar ik kan hier niets aan doen.

Zo dit is best nog wel een lange post geworden :D. Maar dan weten jullie gelijk waar ik mee bezig ben hihi.

0 CommentsPost A Comment!Permanent Link

13/1/2008 - First entry

Welkom op deze weblog!

Hier volgen de onderwerpen waar ik me voornamelijk mee bezig houdt. Dit is niet op volgorde van belangrijkste of zo, gewoon random.

1. Ruzie zusje

Ik heb altijd een goede band met mijn zusje gehad, maar sinds ze een vriendje heeft, is ze superveel veranderd. Nu is het echt een kreng en ze heeft me nu al meer dan 3 jaar geterroriseerd. Voornamelijk toen haar vriendje anderhalf jaar lang bij ons heeft ingewoond i.v.m. problemen bij hem thuis. Haar vriendje René is echt vreselijk, hij is ook de voornamelijke aanstichter. Maar nu woont hij weer thuis, maar de verstandhouding tussen mij en mijn zus (sorry ik zeg en typ liever zus, ondanks dat ze jonger is, dus dan weten jullie dit ook ff) is en blijft verstoord. Ik kan het haar niet vergeven dat ze de dingen heeft toegelaten die gebeurd zijn. 

2. School (dit wordt uiteindelijk verwisseld als werk)

Ik zit in het vijfde jaar nu, omdat school nogal geblunderd heeft. Daar ben ik nu dus de dupe van. Ik probeer om in maart klaar te zijn, maar of dit lukt is een tweede. Hierna wil ik aan het werk, want ik zou graag samen willen wonen en tja, daar is geld voor nodig.

3. Spirituele

Ik ben spiritueel begaafd en maak ik soms dus bizarre dingen mee, voornamelijk in mijn dromen. Ik ben hier niet meer super mee bezig, maar er zal af en toe wel eens een post opduiken met dit onderwerp.

4. Gezondheid (sporten/eten/uiterlijk)

Ik was altijd te dik en de afgelopen 2 jaar ben ik 18 kilo afgevallen (1.66 m lang en 76 kg toen). Nu ben ik weer een paar kilo aangekomen, dus ben ik 63 kg. Ik ben van plan om het weer op te pakken en weer te gaan afvallen en sporten natuurlijk. Ik wil er wel goed uitzien deze zomer en gewoon sowieso.

5. Anime/Manga/Japan

Een van mijn eerste echte hobbies. Ik ben helemaal gek van anime, manga en Japan en daar kom ik zeker weten wel voor uit! Ook teken ik het en dat vind ik echt superleuk. Ik ga elk jaar naar de animecon (anime conventie).

6. Dieren

Ik hou echt hartstikke veel van dieren, daarom ben ik ook een opleiding dierverzorging gaan volgen. Maar ik vind het ook leuk om over ze te praten en wat mijn nieuwe aanwinsten zijn e.d.

7. Relatie

Na 20 jaar eenzaamheid (geen vriendje, niet gezoend, niets) ben ik toch aan de man gekomen :D. Ik ben hier ook superblij mee. Heel veel eerste keren meegemaakt en toch ook wat verdriet, omdat ik sommige dingen dus nog niet snap. Hier zal je dus regelmatig wat over horen :P.

Veel plezier met het lezen over mijn woelige leven.

0 CommentsPost A Comment!Permanent Link

About Me

Het leven van een doorsnee hollands meisje met zo haar problemen.

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me

Friends


Hosting door HQ ICT Systeembeheer