Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
De weg naar onze liefdesbaby

Home - Profile - Archives - Friends

20 november 2006

Posted on 20/11/2006 at 21:31 - 0 Comments - Post Comment - Link

Vanmorgen om 10 uur moesten we weer bij de gyno zijn .

Ik was op van de spanning , we zouden de uitslag van het zaad en het bloed krijgen.

Toen we daar aankwamen waren we eigenlijk meteen aan de beurt, ik had een nieuwe arts , ze heeft eerder bij het VU gewerkt en is nu in het Lucas.

Het sperma onderzoek was dit keer wel goed , zelf super goed haha

Nou dat was dan goed nieuws , alleen mijn bloed was niet geheel goed ik zou te veel mannelijke hormonen hebben wat zou kunnen wijzen op het LUF Syndroom, wat het preccies inhoud weet ik nog steeds niet eigenlijk.

 

Ik ben aan de zware kant en ze heeft me als eerste aangeraden om af te vallen en ja dat was eigenlijk geen nieuw nieuws maar toch bracht het me van slag hoopte zo dat ik iets zou krijgen om mijn cyclus op gang te krijgen.

Nu moeten we 10 januari pas weer terug komen , en ik moet weer de derde dag van mijn menstruatie bloed prikken om die mannelijke hormoon in de gaten te houden , gelukkig heeft elke vrouw er iets van werd er naar van toen ik het hoorde.

 

Dus ja nu het motto afvallen is begonnen zal ik jullie hier ook een beedje van op de hoogte houden , want ja das altyd weer een moeilijke uitdaging....

 

 


18 november 2006

Posted on 18/11/2006 at 21:18 - 0 Comments - Post Comment - Link

Hallo ,

 

Nou vandaag besloten om een dagboek bij te houden over onze weg naar een liefdes baby.

We proberen al een tydje zwanger te raken maar helaas is dit nog niet voor ons weg gelegt , na een miskraam een een buitenbaarmoederlijke zwangerschap lopen we nu bij de gyno.

 

Ondertussen heb ik voor mijn menstruatie een keer bloed moeten prikken en de 3 de dag van mijn menstruatie ook ( al bleef deze 6 mnd weg )

En ook mijn vriend moest een zaadonderzoek doen , de eerste keer na veel geklooi was het mislukt en was de uitslag dus ook niet geheel goed.

We hebben het dus een 2 de keer moeten doen en hebben nu maandag een gesprek bij de gyno om te kijken hoe deze was en de uitslagen van mijn bloed.

 

Ook was ik al een tydje aan het temp. maar hier kon ik niets wijs uit worden dus ben ik tot ik deze opdracht krijg van de gyno maar mee gestopt.

We hopen dat ik iets krijg om mijn eisprong een beedje op orde te krijgen aangezien ik soms dus maanden niet ongie ben .

 

Graag hou ik dit dagboek bij omdat het soms zo ontzetten frusterend is dat iedereen om je heen zwanger raakt en jij niet ( niet dta je het dan misgunt hoor)

 

Ik hoop dat jullie het leuk vinden onze ervaringen te lezen .

 

Groetjes


Hosting door HQ ICT Systeembeheer