Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Just some thought's

2012

23:34, 19/12/2012 .. 0 comments .. Link
Johannes blijkt een vrouwtje.. wat een verassing.. Wel passend tussen de rest van het jaar 2012..voor alle goed gelovigen.. "wij winnen ook graag de verkiezingen, maar niet ten kostte van nederland".. Het nederlands elftal houd zijn eer hoog door wederom de nederlaag binnen te halen, en natuurlijk kan ons eigen koningshuis niet ontbreken met een prins die kunstmatig in leven word gehouden in londo...n, met het zuur verdiende geld van jan om de hoek die zelf naar de voedselbank moet voor zn wekelijkse eten anders kan hij de huur niet eens betalen, terwijl elk ander wezen op deze planeet al lang opgegeven zou zijn.. Orkanen hebben meer macht bewezen dan menig hoofd der landen.. Maar worden overspoeld door twitterberichten over de dood van de allang vergeten "diva" Whitney Houston..En aan het eind , worden er 2 dj's .. met een goed gevoel voor humor, van hun kwaliteiten ontdaan, omdat ze net de verkeerde hebben uitgekozen voor een geniale grap.. het is bijna 21 December.. en al zijn ze al duizenden jaren gaan hemelen.. De maya's hebben gesproken en dus zal De wereld vergaan.. wij gaan met volle moed 2013 in.. met alle negatieve voorspellingen als vooruitzicht.. Om de simpele reden.. Optimisme kent geen grenzen, geen tijd, en geen genade.. Zolang je waardeerd wat en vooral wié je wel om je heen hebt, kan zelfs 2012 in de boeken als een prachtig jaar!


Uitkeringstrekkers Vs. Ego´sten

22:15, 19/12/2012 .. 0 comments .. Link

De bijstand gaat volgend jaar omlaag, en een oorlog breekt zowat letterlijk uit. De mensen die elke dag netjes gaan werken, hun geld afdragen en het verbrast zien worden door mensen waarvan ze weten dat ze onterecht in een uitkering of de bijstand zitten, gaan compleet los. Op de hielen gevolgt door de mensen die zich wel terecht in deze situatie begeven, die zich (onnodig) moeten gaan verdedigen voor de vooroordelen die geschept worden door de zogenaamde "uitkeringstrekkers".

Er word grof geschut ingezet door beide partijen, men spreekt van "egoïsme" bij de werkende arogante jan modaal, die daarop zijn beklaag doet over het feit dat zij nooit eens bedankt worden voor het "financiëel vangnet" wat zij creeëren om de "laten we het netjes ,op vreselijk luien mensen houden" te voorzien van hun bij elkaar geslapen geld. Daarnaast worden ook onderwerpen als zwart werken, extra toeslagen en natuurlijk de stamgasten in dit soort gesprekken, de polen en de roemenen niet gemeden.

Na de 379 opmerkingen op mijn gemakje doorgelezen te hebben, in mijn vrije tijd, na een dag werken.. Durf ik te concluderen dat het voor een ieder inderdaad beter is om een baan te vinden en aan het werk te gaan, gezien het feit dat ze zoveel frustratie tegenover elkaar hebben dat ze zich op een hoogst a-sociale manier uit laten tegen weerszijde. En voor ik hier commentaar over krijg, werken kan ook vrijwilligers werk zijn, is nog nooit iemand aan bezweken of ziek van geworden.About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

2012
Uitkeringstrekkers Vs. Ego´sten

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer