Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Lieke @ Curacao

Description

Voor iedereen die op de hoogte wil blijven van mijn avonturen op Curacao!


My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends
*My Photo Album

Me and my plans!

Op dit moment ben ik druk bezig met de voorbereidingen voor mijn avontuur naar Curacao. Daarbij hoort natuurlijk ook een internetsite waarbij ik iedereen op de hoogte kan houden van mijn belevenissen op het prachtige eiland. Daarom open ik hierbij deze Blog, om jullie allemaal op de hoogte te houden van alles wat mij bezig houdt zo ver bij jullie vandaan.

Zoals de meeste wel weten vlieg ik op zondag 9 september. Ben nu druk bezig met de voorbereidingen. Op zoek naar boeken voor de PABO, nieuw paspoort laten maken, verzekering regelen, werken, enz enz. Komt toch best wel veel bij kijken. Nu ik erover nadenk ben ik wel erg vroeg met het maken van een site, maar had toch even zin om het al te doen.

Ik zal ook nog even vertellen waar ik ga wonen en dergelijke. Ik ga samen met Chris en twee andere huisgenoten, waarover ik later meer vertel, wonen in het huis waar Chris nu woont. Wij nemen het huis over van Chris zijn neef en vriendin, die gaan verhuizen naar Ghana...! We hebben alle spullen in het huis ook overgenomen. Dus we beschikken over een gehele inboedel. Misschien dat ik later een foto kan plaatsen van het huis waar ik ga wonen.  Het huis ligt in een wijk tussen Punda (het centrum van Willemstad) en Mambo Beach(groot toeristisch strand en uitgaansgelegenheid) in. We hebben twee honden, Jamie en Joey, die ons huis zullen bewaken. Zijn niet zo lief voor buitenstaanders, maar wel lief voor ons. Verder heb ik dus nog twee huisgenoten in het huis. Dit zijn Niqita en Lenny. Niqita is een vriendin van Maartje, ze komt voor 10 maanden stage lopen op Curacao. Gezellige meid dus verwacht dat het gezellig wordt bij ons in huis. Lenny is een vriend van Chris. Voor hoelang hij blijft weet ik niet precies. Maar is ook een gezellig jongen.

Verder heb ik nog niet heel veel duidelijkheid wat ik qua werk ga doen. Wil eerst in de horeca gaan werken en dan verder kijken naar iets wat bij mijn opleiding past.

Nou dit was het even voor nu, ik zal proberen jullie de tijd dat ik op Curacao ben zoveel mogelijk op de hoogte te houden van wat ik allemaal doe!

Kus


Posted: 22:59, 22/7/2007
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer