Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Train mean, eat clean!

Train mean, eat clean!

Posted in Personal

Een gewone dinsdagavond in de eerste week van mijn zomervakantie, ik zit achter mijn computer en krijg inneens een idee!
Een blog...! Maar, waarover dan? en vooral: hoe?

Ik ben Lieke Polak (13) en ik hou mij graag bezig met een 'healthy lifestyle', niet omdat ik af wil vallen, maar omdat ik van sporten†hou en me goed voel bij gezond eten.
Gezond leven draait voor mij om vier punten: sport, eten, slapen en drinken.

Ik doe 3-4 x per week aan tennis en ik ben sinds vorig jaar gestopt met hockey. Ik loop minstens 1 x per week hard, 5 (25 min) of 7 km (40 min.)
Workouts doe ik meestal via youtube, ik gebruik kanalen zoals blogilates en BeFit, en verder probeer ik veel te bewegen (dansen enz.)

Qua eten; ik ben vegetariŽr, dus voor mij is het extra belangrijk om ervoor te zorgen dat ik genoeg eiwitten binnenkrijg.
Verder let ik erop dat ik geen geraffineerde suikers of vetten eet, en kies ik liever voor fruit en groenten ipv chips en cola.
Snoepen doe ik wel, maar niet elke week en ook niet hele grote porties. Dit betekent niet dat ik niet van eten hou! (integendeel c: )

Slapen en drinken is niet heel moeilijk; ik probeer elke nacht minstens 8, het liefst 9 uur te slapen. Mijn ideale 'sleeping schedule'†is van 21:45 tot 06:35, dit lukt natuurlijk niet altijd (zeker nu niet, in de vakantie) en dat is ook niet heel erg.†
Frisdrank, koffie en alcohol drink ik niet: Ik drink water (evt. met citroen), groene thee en homemade fruitsap.

Bloggen is voor mij niet helemaal nieuw, ik heb ooit al een andere blog gehad over mode etc. , maar hier ben ik wegens†tijdgebrek en gebrek aan interesse mee gestopt. Ik hoop dit wel vol te houden en ik zal proberen minimaal om de dag te posten.
Omdat mijn manier van leven niet even snel te beschrijven valt in een blogpost, zal ik binnenkort schrijven over mijn favoriete blogs/sites,eetstyle, sportschema's en voorbeelden! Als jullie vragen hebben, don't be shy en stel ze gewoon!
Verder ga ik vaak recepten, tips en ideeŽn geven, waarmee ik hoop jullie te inspireren om ook 'lekker gezond' te gaan leven! ;)

Liefs, Lieke

- Deze blog is lichaamspositief, ik stimuleer geen eetstoornissen en andere vormen van uithongering.†

20:08 - 7/2/2013 - comments {0} - post comment


Description

Home
User Profile
Archives
Friends
Recent Entries
- Train mean, eat clean!
Hosting door HQ ICT Systeembeheer