Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Untitlediets over mij

6/3/2007 - we beginnen met een paar dagen terug

Goede middag lezer.. (ook zo afgezaagt we noemen je eeuhm.. Goerge) dus:

 hola die Goerge!

Het is ook al weer een tijdje terug dat ik jou sprak! Hoe gaat het met je? Met mij gaat het heerlijk.. Alleen zo jammer dat de vakantie weer om is he? En dat weekend natuurlijk!! ik was namelijk heer het weekend bij mijn vriend (18)! En dit keer was het anders..! ZIjn ouders waren weg!! Jippie dus het begon vrijdag! Toen was er een filmaaf bij 'm. niet echt heel bijzonder.. Maar dan zou ik bij hem blijven slapen!! (jippie eindelijk alleen met hem in 1 bed op 1 kamer met alleen wij 2en!! ) maar er was 1 nadeel: zijn zusje (11) mocht 't niet weten. Dus hoe zorg je er voor dat je een hele nacht bij een jongen slaap, daar wakker wordt, ontbijt en al dat ZONDER dat zij er achter komt? nou dat zou ik je zo vertellen:

Ze is zelf de slimste niet dus mijn vriendje zei: 'Ah, ze komt smorgens toch nooit me kamer op. Dus dan leggen we je jas en schoenen hier neer en dan doe je die aan al worden we wakker, ga je via mijn deur (zijn kamer is een soort van omgebouwde garage dus hij heeft een eigen achter deur) naar buiten en kom je in de andere kamer weer binnen. dan heet ze niks door.' dus ik denk na ja hij weet 't dus hij heeft er verstand van..

Nou, Goerge je raad 't al ze kwam dus wel binnen... Yes!! Heb ik weer..!! Maar we hoorde haar aankomen! Dus hij trek zo de dekens over mij heen terwijl zij binnen komt. Dus daar lig ik dan.. tegen me vriendje aan en durf niet te ademen en ook niet te bewegen. het liefs zou ik door de grond willen zakken. Dus zij begint tegen hem te praten, maar wonder boven wonder ziet ze me niet.! Echt niet ik weet ook niet hoe!! maar ze ziet me niet!! Dus dan gaat ze evenlater weer weg.. nou echt ik dacht dat me hart het begaf..

tja, goerge dat is dus al een goed begin van 't weekend, maar hier begint t pas.. Zijn zusje gaat elke zaterdag van 4 tot 6 sporten. ze is dan max van 3 tot half 7 weg!!! dus dan hebben we ongeveer 3 uur alleen!! Ja zie je het al voor je pubers.. die 3 uur alleen zijn in een huis!! nou als dat geen walhalla is!! nou dan weet ik t ook niet.. 

Dus wij (althans ik) hadden bedacht laten we dan lekker in bad gaan en daarna lekker douche of zoiets in die trans.. dus wij liggen in bad al zo'n half uurtje ofzo.. lekker genieten, praten, klote, zoenen etc etc... komt ze ineens binnen.. ja, ze kwam weer binnen.. Ik snap dat je me nu niet meer gelooft, maar echt, goerge, ze kwam binnen!! alweer.. mazzeltje dat er een douche gordijn voor zat.. dus ze zag niks (anders had ze er ook een trauma bij ;) ) maar dan praat ze dus tegen mijn vriendje en gaa weg...

nou ik schrok me weer kapot.. echt mijn leven is slecht voor me hart..!! maar hier komt 't mooiste!! ze dacht dat mijn vriendje alleen was en heeft mij dus niet gehoord...!! alleen hem!! dus hij zei dat ie aant douche was!! ze had me niet door!! hoe dom is ze!! echt!! de wereld is gestoord!!

nou Goerge, ik hoop dat je genoten hebt van je leven!! en ik hoop jou weekend ook eens te horen!! dikke kus en tot ziens!!

 

Lisa  

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

6/3/2007 - over mij

hallo!

ik mezelf even voor stellen: Hallo ik ben Lisa.. Ik woon in het koude noorden van het koude nederland! Ik ga deze weblogsdignges "misbruiken" om mijn leven (deeltjes) op te schrijven en te delen met mensen.. althans als mensen het lezen dan.... Waarom ik dat doe? Nou, ik ben tot de conclusie gekomen dat mijn leven te mooi is om niet te delen met andere :P  

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me
My Blog's RSS

Friends

Page 1 of 1
Last Page | Next Page
Hosting door HQ ICT Systeembeheer