Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Life of a teenager Home | Profile | Archives | Friends
Ik vertel hier mijn verhalen, mijn mening, waar ik mee worstel. Ik hoop dat jullie er tips op hebben, het boeit of wat dan ook.

First day blogging.23/1/2013
Nou dit is dus de eerste keer op mijn blog.. Ik wil mij voorstellen, ik ben Dianne. Ik leid aan een vorm van manische depressie. Ik ben heel erg onzeker. Ik ben deze blog gestart, omdat ik mijn verhaal kwijt wil. En hoop dat ik hiermee een uitweg heb gevonden, om zo ook met mijn manische depressie om te kunnen gaan. Ik heb dus sinds een paar maanden een vriend. Ik heb wel moeite hem te vertrouwen, en volgens mij hij mij ook.. Hij is heel erg jaloers, ergens vind ik het lief en ergens ook vervelend. Als ik met jongens afspreek, vind hij dat maar niks terwijl hij zelf ook genoeg meiden ziet? Waarom ik dan niet? Ik ben ook altijd bang dat er iets mis gaat, maar ik laat (bijna) nooit mijn jaloezie merken. Gister zei die nog dood leuk dat hij met iemand met een mooie kont en een leuk gezichtje gaat werken. Hoe denk je dat ik me nu voel? Behoorlijk klote. Ik heb geen idee hoe ik mijn jaloezie kan omzetten of opzij zetten. Het is afleidend van wat ik moet doen, en dat is werken voor mijn opleiding. Onzekerheid is vreselijk om mee te leven. Iemand tips???
0 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer