Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Life sucks or not?

Nieuwjaarsdag 2015

22:32, 1/1/2015 .. 0 comments .. Link

01 Januari 2015, het nieuwe jaar is aangebroken. Een jaar met nieuwe dromen, nieuwe wensen en nieuwe voornemens. Mijn nieuwe voornemen voor dit jaar is om te kijken of ik het leven wat positiever kan bekijken. Het is namelijk drie uur geweest en ik lig nog steeds op bed, waarom? Nou ik heb PDS, Prikkelbare Darm Syndroom. Ik heb het vrij extreem en ben daarom snel moe en omdat ik gisteren gezellig Oud en Nieuw heb gevierd ben ik nu gesloopt en lig ik ziek op bed lekker films te kijken op me laptop.

Totdat ik me op een gegeven moment boos werd op het feit dat ik me zo rot voelde. Ik pakte mezelf bij kop en kont en zei: Hoe durf je! Weet je hoeveel mensen de avond alleen hebben doorgebracht. Ik heb nog het geluk dat met een beetje plannen ik de dag met vrienden en familie heb kunnen doorbrengen en als ik dan na loopt wat ik allemaal gedaan heb terwijl ik zo moe ben, dan is dat ontzettend veel. Ik heb het ontzettend naar me zin gehad.

Dus ik kan wel blijven zitten mokken, maar ik kan ook nagenieten van de leuke avond die ik heb gehad. Tuurlijk is het jammer dat ik dan vandaag niets kan doen, maar er zijn mensen die hebben het nog veel slechter dan ik. Ik zeg niet dat je nooit mag mokken, maar ik denk wel dat je veel meer energie overhoud als je het wat positiever in ziet. Ik heb de tip gekregen dat als het een beetje donker word in je leven, moet je denken aan het mooiste moment in je leven. Niet zomaar een moment, maar een moment waar de wereld stil jou, waar je hart iedere keer weer harder van gaat kloppen als je daaraan denkt. Jou mooiste moment in je leven... Jou rots.

 

 About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Nieuwjaarsdag 2015

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer