Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
lijnenisoorlog Home | Profile | Archives | Friends
ik hou hier een diet dagboek bij

na anderhalve week@! 31/3/2011

Ik ben nu anderehalve week bezig en ben 5 kilo kwijt. 

Het word wel steeds lastiger om me aan het dieet te houden.  Oorlog voeren dus!  Ik merk dat het "snoepen"er gewoon in zit.  Zie erg otegen mijn erjaardag op, pap en mam willen perse komen eten en eigenlijk heb ik daar geen =zin in.  Gisteren en vandaag regende het, dus lastig om te fietsen.  Merk zodra ik niet meer naar kantoor fiets of iets anders aan sport doe het lastig wordt om me aan het diet te houden.  Nog 2 jaar!  Hopelijk in november 30 kilo er af.!!!

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

na een week! 27/3/2011
Vanmorgen gaf de weegschaal aan dat ik 4 kilo ben afgevallen deze week!  Haast niet te geloven! Wel gisteravond gezondigd, met dropballen.  Ik heb er bijna 10 gegeten en ze waren zalig!  Merk dat het vandaag wel weer lastig op te pakken is , het liefste wil ik wel weer snoepen, maar... ik moet nog 20 kilo!  Dus... even vo0lhouden1  Vnaf morgen mag ik groenten toevoegen, om de dag, en dan kun je een kilo per week afvellen.  Het liefste doe ik dit niet en val nog een 3 kilo per week af, maar of dit gaat lukken..... word niet geadviseerd, dus ik weet het niet precies.  Ga zo het boek nogmaals bekijken.  Je kunt, het ook 10 dagen op eiwitten doen, de mensen die al vaak een diet hebbben gevolgd.  Dat zou t/m woensdag betekenen.  Wat mij betreeft lukt het.  Heb wel gemekrt dat iedere dag sporten reuze helpt tegen de verveling en dus ook de snoeplust!
0 Comments | Post Comment | Permanent Link

dag 423/3/2011

vanmorgen op de weegschaal 3 kilo kwijt!  Superfijn, voel me al lichter, alleen... dan is er het risico dat ik ga snoepen of grazen, dwz handjes met andere zaken dan eiwitten pakken.  Vlees komt mijn neus uit dus vandaag naar de biologische slager voor kalfsoesters, helaas, hij had ze niet. Wel kippelever, waar ik samen met kipfilet en yogurt en kruiden een soort pate van heb gemaakt uit het boek.   Kan dit morgen in een bakje mee naar kantoor.  Samen met WIlco op de fiets naar accountant en 6 holes gelopen.  Vannavond bridje.  Nu een groot glas water en een glas thee en naar bed.  Merk wel dat ik veel meer energy heb, heerlijk!  Voel me lichter en niet zo moe.  Ik neem ook PAGG en ik merk dat deze helpen, mijn humeur is goed hiervan.  Veel drinken anders kramp!  gisteren wel stukgezeten na een actieve avond maandag avond tennis, een drie setter van 2 uur.  Mijn hele rug en schouders zaten vast.  Het goede is dat hoeveel pijn ik had, ik niet andere zaken heb gegeten!  Normaal voel ik me zo klote dat ik toch koolhydraten ga eten, denkende dat dit helpt tegen de pijn in mijn schouders, maar nu vroeg naar bed gegaan met een kop thee en warm kussen!   wilco heeft geknepen en toen ging het langzaam weg.  Nog volhouden!  Ik wil eigenlijk geen 5 dagen (tm donderdag-- morgen dus!) maar langer, misschien wel t/m zaterdag..Volgens mij hebben we niets dit weekende, dus het zou kunnen. 

Je hoort het nog... ben benieuwd naar mijn gewicht morgen.  Volgens mijn ketosticks zit ik ruim in ketose.. dus afvallen maar!  Nog 25 kilo te gaan!

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

dag 221/3/2011

vanmorgen gaf de weegschaal 2 kilo (!) minder aan. Dit klopt volgens het boek wat ik volg, omdat dit allemaal vocht is wat je vasthoud.  Ik ben gisteren ook wel honderd keer naar de wc gegaan.  Na 4 dagen zou dit moeten stoppen!  Vandaag dag 2.   Net een hard gekookt eitje gegeten met een cappucino, net nog een cappucino.  Moet even goed de lunch voorbereiden, zodat ik iets te eten heb op kantoor. Auto naar de garage brengen en op de fiets naar kantoor!  Met dit mooie weer geen straf en hoop dat het lijnen sneller gaat. T/m woensdag niet veel afspraken dus lekker op de fiets deze week als het mooi weer blijft.  Alle beetjes helpen.  Ook bedenken wat ik vanavond ga eten en wat het gezin gaat eten.  Oorlog voeren... tegen mijn lijf en drang om te snoepen!  Ik hou vol, en moet zeggend dat deze blog ook erg helpt!

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

vandaag overleeft!20/3/2011

Ik heb de  eerste dag (tot nu toe overleeft!)

Ik heb gegeten:

- anderhalf eitje
- gerookte kipfilet
- 3 plakjes kipfilet voor op brood
- 3 plakjes rosbief voor op brood
- 1 tartaartje
- 1 stuk biefstuk

 

De laatste twee heb ik met mijn nieuwe grill gedaan... werkt super!

Beste veel eigenlijk... maar de kids zaten bij opa en oma aan de taart!

drie halve liters gedronken, 3 koppen thee, dus moet nog meer drinken! Ga ik vanavond doen. Ga morgen weer schrijven.  Ik wil dit t/m zaterdag a.s. volhouden! Morgen is de moeilijkste dag zegt men, daarna hoop ik dat het makkelijker gaat!

 

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

vandaag begin ik! 20/3/2011

Het is vandaag 20 maart.  Ik begin met lijnen.  De zoveelste poging... Maar ik denk dat het nu goed gaat.  het zit tussen de oren.  Lijnen is oorlog. Je moet continue strijd voeren.  Dit keer ben ik er helemaal (en niet halfhartig) klaar voor.  Geen verboden voedsel, gewoon... eiwitten!

Lijdraad is het boek van dr. Dukan.  Dus geen vieze kartonnen eiwit zakjes of shakes, gewoon voedsel. En... zeker 2 liter water per dag.  Ik ga 6 dagen pure eiwitten eten.  Daarna bekijk ik of ik dit nog kan volhouden of dat ik er groenten bij ga doen...

0 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer