Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Like Always Home | Profile | Archives | Friends
Het leven zit niet altijd mee, hoe graag je ook wilt genieten en zoveel mogelijk leuke dingen wilt doen, er zit altijd wel iets in de weg en er zijn prioriteiten die je moet stellen. Welkom op mijn weblog!

Intro22/11/2012

Hi everyone,

Ik zal eerst eens beginnen met mezelf voor te stellen.. Mijn naam is Yannai en ik ben 18 jaar. Ik studeer marketing en communicatie. Een van mijn grootste hobby's is mijn bijbaantje in de horeca. Ik ben gek op al die leuke mensen om me heen, het is heel leuk afwisselnd werk. Naast mijn baantje is mijn grootste hobby geld uitgeven, ik ga graag shoppen, opstap of andere leuke dingen doen met mijn vriendinnen!

Deze blog begin ik niet zomaar.. Ik wilde beginnen met schrijven omdat ik het fijn vind mijn verhaal krwijt te kunnen en mijn leven te delen met de rest van de wereld. Ik kan goed praten met mijn vriendinnen, maar ik wil ze niet blijven opzadelen met mijn problemen.

Mijn grootste probleem is OUDERS!!!! Hoe overleef je het met ze en hoe ga je met al dat gezag om? Ik ga elke dag naar school of stage, ik haal goede punten, ik werk voor voor mijn geld, ik betaal grotendeels alles zelf, ik doe af en toe als ik tijd heb ook nog eens iets in huis en toch heb ik het gevoel dat het niet genoeg is... Als mijn ouders mij vertellen dat ze vinden dat ik niet genoeg doe in huis, accepteer ik dat, ik geef ze gelijk hierin en ik doe er iets mee zodra ik genoeg tijd heb. Vorige week kwamen mijn ouders thuis en ik had gepoetst en alle strijk gedaan (we wonen met z'n vijven thuis). Ze kwamen binnen en zagen het niet eens... Ik wil ook wel eens een complimentje als ik iets goed doe, niet alleenmaar commentaar als ik iets verkeerd doe... Af en toe krijg ik het idee dat mijn ouders alleen het negatieve zien en over al het positieve heen kijken.

Ik ga zaterdag een dagje met een vriendin winkelen in Amsterdam, maar mijn ouders zijn er van overtuigd dat ik er geen geld voor heb. Ze geven me een hele preek over wat ik wel niet allemaal moet betalen deze maand. Mijn school, mijn rijlessen, mijn telefoonabbonement, mijn zorgverzekering, kerst komt er aan en blablabla. Maar ik heb ze precies uitgelegt dat ik dat al allemaal uitgezocht heb en rekening heb gehouden met alle vaste lasten. Ik heb ze zelfs berekeningen voorgelegd en nog willen ze niet luisteren... Ik sloof me uit om hun alles duidelijk te maken, zodat ze weten hoe ik er financieel voor sta.. maar blijkbaar praat ik tegen de muren..

Tjaa.. dit is dus typisch hoe ouders zijn.

Like always.

Tot de volgende keer.

Love, Yannai

0 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer