Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

1st live, 2nd laugh, 3rd love!

18/8/2011 - live laugh love

Steeds vraag ik mezelf af, in welke volgorde moeten deze 3 oh, zo belangrijke worden? Wat is nou echt belangrijk voor ons? Heb je het ene woord nodig, om het andere woord te vervullen? Zijn deze woorden nou echt zo belangrijk, dat als je deze niet vervult, je eigenlijk niks bent?

LIVE
Praktisch gezien, leef je wanneer je geboren wordt. Er is dan weer een nieuw leven op aarde, zoals men zegt. Maar hebben jullie ook niet, soms het gevoel dat je niet leeft? Iedereen ervaart "leven", op een hele andere manier. Sommige leven, als ze lol hebben, als ze lachen. Andere weer als ze aan het stappen zijn, en kunnen zeggen: "Hehe, eindelijk, ik leef!" Wanneer leef je nou echt? Heb je de mensen om je heen nodig, om te kunenn leven?
Do you really need love to live, and do you need to live to love?

LAUGH
Lachen, oh ik hou ervan! Je kan bijna niet zonder! Het gevoel, van een lach, oh heerlijk! Iedereen kan je aan het lachen maken, echt waar! Je moet het alleen zelf willen, maar pas op! niet te graag! Als je te graag wilt lachen of lol wilt hebben, dan zie; het lukt niet. Het enige wat je wel moet doen, is jezelf openstellen voor een grapje op z'n tijd. Als je van tevoren al denkt, "ooh, dit wordt nooit leuk", wordt het ook niet leuk. Ook jij zal weer een keer heel hard lachen, ookal gaat het allemaal niet zoals je wilt. Stel jezelf open, en ook jij zal weer een keer de slappe lach hebben!
Just wait, even though it's a really small thing, at a moment also you will laugh!

LOVE
Heel belangrijk; liefde. Liefde krijg je al, sinds het moment dat je bent geboren, ik denk dat iedereen wel liefde krijgt, sommige meer dan de ander, maar iedereen krijgt liefde. Misschien merk je het zelf niet, dat iemand jou liefde geeft. Misschien ken je diegene wel helemaal niet. Sommige mensen, krijgen gebrek aan liefde en sommige mensen, geven een gebrek aan liefde. Maar wat ik vind, dat iedereen moet onthouden is, dat iedereen een hart vol liefde heeft. Niet iedereen geeft zoveel liefde, maar wat iemand ook zegt of doet, hoe stom het ook is, iedereen heeft liefde! En wat ook iedereen moet onthouden is, iedereen heeft liefde nodig! Al is het maar een klein complimentje of een hand op een schouder.
Everybody needs Love, everybody has Love!

Comments (1) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

Recent Posts

live laugh love

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me

Friends

ultimatsel
SophieLinda
Hosting door HQ ICT Systeembeheer