Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
digilin
...een babbel wat betreft Unspecified

bijna!

SuperBram is mijn PivotRedderInNood. En het was een hele worsteling -hij heeft zelfs een script geschreven om mijn log schoon van spam te krijgen- maar nu is ie er toch bjna...
Alleen nog even de weergave van de archieven en deze logjes hier aanpakken en dan kan ik weer pivotmatig loggen.

Dan zal ik maar 's aan de sodemieter gaan werken aan een mooi nieuw jasje voor mijn log! Maar eerst... Eerst gaan we een videocamera uitzoeken... Een jaren-oude, doch stille wens van me. En nu we eind dit jaar toch weer naar Zuid Afrika gaan wil ik er nu cht aan. En nu Jop er nog is natuurlijk...

Ik wil bewegend beeld vast leggen. Ik word echt een ouwe taart geloof ik.... ;)

YAY! Mijn log doet het weer!!!!

11:14 AM - 7/29/2006 - zeg het maar... {2} - u zei?

...een babbel wat betreft Unspecified

weekend

Heerlijk. Bijna weekend. Het is gekkenhuis hier bij de supermarktfabriek. De sfeer is gespannen en ik trek dat maar moeizaam. Nog even doorbijten en dan kan ik me lekker bij lief voegen. Want de is wel vrij vandaag. Slimme vent h? Dan nu; oogklepjes voor en het geluid om me heen filteren. Tanden er in en stampen. Zo gaan die uren vanzelf voor bij. En kan ik vanavond weer lekker faktureren. Daar doen we het tenslotte voor....

08:39 AM - 7/28/2006 - zeg het maar... {0} - u zei?

...een babbel wat betreft Unspecified

handig

Lin belt Debitel.
"Ja, goedemiddag, met Lin. Ik wil mijn abonnement opzeggen en op de site staat dat ik dit nummer daarvoor moet bellen."

"Neeeee, dat moet u schriftelijk doen. Zal ik even onze adresgegee..."
"Jamaarneehj!. Op jullie site staat dat ik jullie dan moet bellen. Met dit nummer. En dat was nog een hele toer met 1 cent per minuut en teveel keuzemenuutjes zonder echte keuze."
"Opzeggen mag alleen schriftelijk. Schrijft u even mee?"
"Jamaar..."
"U heeft gelijk. Het zou veel handiger zijn om deze info op onze site te zetten. Onze excuses."

Tsja... Maar een stuk minder voordeliger zonder gebel naar die 1 Cent per minuut.... Categorie 'Dooie mus' zo'n opmerking. Dus....Lin belt Telfort (na een onduidelijk berichtje over het nieuwe abo)
"U bent verbonden met Telfort consumenten service. Onze consumenten service is bereikbaar op werkdagen van >> bla bla bla bla bla bla bla >> ...nu uw keuze."
"piep"
"U heeft gekozen voor >> bla bla bla bla bla bla.... lees eerst onze uitgebreide algemene voorwaarden. Deze staan vermeld op onze website. U kunt deze vinden door eerst op consumentenservice te klikken, vervolgens... >> bla bla bla bla bla bla bla.... ...nu uw keuze."
"piep"
"Uit onze gegevens is gebleken dat u belt middels een telefoonnummer van een Debitel abonnement. De consumentenservice van Debitel kunt u bereiken via telefoonnummer bla bla bla bla bla bla... en is geopend van bla bla bla bla bla...
Wij verbreken nu de verbinding en wensen u nog een prettige dag."
"......"
-tuut tuut tuut tuut tuut-
Wel sntver....

Zucht....
Net 5 formulieren ingevuld, gekopieerd en gefaxed. Nu nog een postzegel voor de Debitel opzegbrief. Handige site overigens...09:33 PM - 7/24/2006 - zeg het maar... {1} - u zei?

...een babbel wat betreft Unspecified

daaaag debitel!Eindelijk, eindelijk, eindelijk... Het mobieltje van mijn keuze, de SonyEricsson K800i is verkrijgbaar bij 't nieuwe belbedrijf van mijn keuze, Telfort. Al weken zat ik het web af te zoeken naar een goed abbo en het mobieltje. Eerder wilde ik de k750i, maar nadat ik in de gaten had dat zijn opvolger toch wel gauw het licht zou zien, was die opeens niet meer zo 100% leuk meer.

Zoeken dus. Wr wordt ie al aangeboden? Ja, bij KPN, maar ik wil geen simlock-KPN-abbo. Ik wil Telfort. En snel ook! Zoeken zoeken zoeken... Aanmelden voor 'houd mij op de hoogte' mailtjes bij SE did the trick. Het postje van Michiel Veenstra hielp me herinneren, 'Oh ja, hij is er nu dus cht!'. En jawel hoor, ook bij Telfort stond ie in de shop. Hoera!

Dit is z'n kek mobieltje! 3.2 cameraatje er in, video is mogelijk en natuurlijk leuke opties voor het belgedrag. Direct maar een beschaafd belbundeltje er bij en een web-bundeltje om te proberen. Sinds ik via mijn Palm LifeDrive ook mail kan in lezen en bij me kan houden, lijkt me dat mobiele web gedoe toch wel erg fijn. Erg handig ook, nu ik eigenlijk constant alleen maar buiten de deur freelance. Heb ik toch een beetje thuis bij me.

Nu hopen dat die rottige TPG niet al te veel last heeft van de warmte. Die lui vertkken het tegenwoordig om hier ook na 17.00 uur 's avonds pakketjes te bezorgen. Fingers crossed....

Yay! Nieuwe 'n nieuw apparaatje! Met nieuwe knopjes en nieuwe truukjes!

Meisje is blij!

01:51 PM - 7/22/2006 - zeg het maar... {1} - u zei?

...een babbel wat betreft Unspecified

To Zidane or not to Zidane?

[klik]Een nieuw werkwoord?

06:34 PM - 7/12/2006 - zeg het maar... {0} - u zei?

...een babbel wat betreft by the way

kruisje door het kruisjeMatijn, hij daar, is vriendje van een vriendinnetje. Iemand die ik vooral op verjaardagen en barbecues tegen kom. Matijn is leuk. Matijn
heeft ook een leuk log.

En Matijn had tot voor kort een, wat hij noemt, 'Aangereden-hertenloopje'. Een beschrijving waarvan ik vind dat alleen hj het zo mag benoemen. Maar n... Sinds het wonder wat botox heet spoed(t) hij zich voort als een gazelle. Elegant en vlot. Als een wilde is hij dt gaan doen wat ik met mijn plompe prakkers nog steeds maar niet voor elkaar krijg; hij is met plezier lange afstanden gaan wandelen. Zo, vanuit het bijna niets. En hij vond ook wel dat ie de 4-daagse mee kon lopen. Mafkees.

Maar hij flikte het. Hij trainde en ik las mee op zijn log. Hij sprak over een spontane bobbel op zijn been. Ieks! Paniek! Het bleek zijn kuitspier te zijn. Die nam vorm aan. De goede vorm. Ik lachte mee. Hij sprak over hoe hij met hangen en wurgen een doktersverklaring kreeg. Dat ie heus wel 30 km mocht lopen tijdens de 4 daagse dagen. Ondertussen belde hij met de 4-daagse organisatie. Want, terwijl hij fitter is dan ik en velen met mij, blijft ie toch dat stempel 'invalide' houden. Ik vind het een kud-woord.

Die 4-daagse zou ie lopen. En hij zou zich laten sponsoren. Niet voor de dure profi uitrusting die hij heeft aangeschaft, nee, om kinderen van het Liliane fonds te kunnen helpen. Goeie vent die Matijn.

Maar ten werd de 4-daagse club wakker. "Gut, laten we nog 's een brief schrijven met die nieuwe regels enzo...". De brief viel bij Matijn in de bus en waarempel, er stond 1 fokking regel in die nrgens anders ooit vermeld stond of werd. En door die ene regel n de 30 km die hij max mag lopen van mevrouw dokter gaat de 4-daagse in Nijmegen aan zijn neus voorbij. Hij mag niet mee doen.

Fijn om te horen, zo 5 dagen voor de start. Lekker op tijd ook. Wat een kud-streek. Dg kruisje...

Matijn heeft aangegeven dat ie tch gaat lopen. Voor het Lilianefonds. Alleen niet in Nijmegen. Go Matijn. Ik sponsor je. Nu helemaal...


06:23 PM - 7/12/2006 - zeg het maar... {0} - u zei?

...een babbel wat betreft werk in uitvoering

reanimeren

Ik heb de hulptroepen er maar weer 's bijgetrokken om mijn weblog te reanimeren. De Pivot uitvoering was dusdanig gesaboteerd door spam en hackers dat ik tijdelijk even die handdoek in de ring het gegooid. Over de 100 posts waren beschadigd en we wisten even niet hoe dit te repareren. Beveiligings toestanden werkten wel maar die beschadigde posts zorgden er voor dat ik mijn log niet goed kon onderhouden of beschermen.

Even een paar maanden bloggers.nl dus. Even de Pivot frustratie laten zinken en geduld opsparen.

Sinds gisteravond zijn we weer aan de slag gegaan. Er blijkt waarschijnlijk toch een reparatie-patch beschikbaar voor de beschadigde posts en eerst zullen we die testen. Ik hoop cht dat het lukt want ik wil heel graag alle archieven bij elkaar houden. Ik zal dan ook die aller-aller-eerste logs, van toen het woord 'weblog' nog niet eens bestond, proberen over te zetten nar pivot. Dan kun je nog 's na lezen hoe ik mijn eerste website maakte (met veel gemopper en getier) of hoe ik het haar van Jon Bon Jovi becommentariseerde.

Altijd interessant! Toch? ;)

06:00 PM - 7/6/2006 - zeg het maar... {0} - u zei?

...een babbel wat betreft werk in uitvoering

IE-EE

Even postje van gisteren verwijderd.

Zakelijke frustraties spuien op weglogs kan opluchten, maar het kan ook niet altijd even handig zijn. Vooral als je nog wat 'te goed' hebt.

Maar inderdaad *Ing*, 't is mooi kud. En in combinatie met the monthly bouncing eggs' lvens gevaarlijk. ;)

06:32 PM - 6/29/2006 - zeg het maar... {2} - u zei?

...een babbel wat betreft nieuw nieuw nieuws

22-06-2006 (mooie datum!)Het is een meisje het is een meisje het is een meisje het is een meisje het is een meisje het is een meisje het is een meisje het is een meisje het is een meisje het is een meisje het is een meisje het is een meisje het is een meisje -ik wst het!- het is een meisje het is een meisje het is een meisje het is een meisje het is een meisje het is een meisje het is een meisje het is een meisje het is een meisje het is een meisje het is een meisje het is een meisje het is een meisje!


Heus!


Echt waar!


En ze heet Verel Dirkje...


En ze is van hunnie... Van 't @-team


Ww!!!

Ik ben trts op mijn vriendinnetje! Dat wil je net wten!

06:58 PM - 6/22/2006 - zeg het maar... {2} - u zei?

...een babbel wat betreft Unspecified

glog

Ik dnk dat ik binnenkort maar 's een poging ga doen om mijn log te reanimeren... 'k Ben dit saaie standaard ding goed zat. 't Is heeltemaal niet 'Lin-like'. En ik geloof dat de lezertjes het ook maar niets vinden want het klinkt hier wel erg hol en leeg....

Nu lekker weekend. Mannetje staat lief in de keuken te kokkerellen. Hij was vrij vandaag. Ik niet en dus kookt hij. Ik hoop alleen dat ie wel een beetje opschiet. Kan ik straks lekker met bord op schoot naar 't WK kijken....

*grinnik*

04:42 PM - 6/16/2006 - zeg het maar... {2} - u zei?

...een babbel wat betreft Unspecified

woooowww!

In de 90e minuut tch nog 1-0 voor Duitsland.

Shame....

12:25 AM - 6/15/2006 - zeg het maar... {0} - u zei?

...een babbel wat betreft Unspecified

WHAAAAAAA!

We hebben geboekt!

Kerst, de jaarwisseling n het 40-jarig huwelijk van mijn paps en mams vieren we in South Africa. Whoehoei!


Hoeveel nachtjes nog?

12:20 AM - 6/15/2006 - zeg het maar... {0} - u zei?

...een babbel wat betreft Unspecified

tekenen en kleuren

Leuk man, dat Adobe Illustrator... :)
(Klanten die illustraties nodig hebben zijn overigens ng leuker...)

01:56 PM - 6/14/2006 - zeg het maar... {0} - u zei?

...een babbel wat betreft Unspecified

zo kan het ook...

Deze 3 mannen (2 wetende, 1 onwetende. 2 getuiges, 1 vrijgezel -slash- bruidegom) proberen op een leuke manier budget te genereren voor hun vrijgezellenfeest. Het hoogste bod voor 24 uren mankracht staat op een trieste 100,-

Hoever zouden ze komen met het schilderen van m'n huis? Hmmm.... Aardig concept.


04:41 PM - 6/6/2006 - zeg het maar... {3} - u zei?

...een babbel wat betreft werk in uitvoering

sjoef!

Dnders! Is het nu alweer half zes?

Gaat snel zo'n 'vrije' dag...

04:27 PM - 6/6/2006 - zeg het maar... {0} - u zei?

...een babbel wat betreft werk in uitvoering

wiebel

Een cadeautje. Zo voelt het. Was ik er toch echt van overtuigd dat ik deze hele week geboekt stond bij een bureau in Deventer, bleek gisteravond -heel laat- dat die klus pas morgen begint.

Ik heb vandaag dus 'vrij'! Wow!

'Vrij' tussen haakjes. Want er wordt thuis gewerkt. Administratie. Opruimen. Puinruimen. Mailtjes bijwerken (vl). Dingetjes regelen (eindelijk!). Maar ook...

Pinkpop opnemen! Ik heb een proggie gevonden waarmee ik heel fijn allerlei registraties van de 3voor12-site vast kan leggen als mp3.tjes
Eerst getest met wat losse nummertjes (Blf met Hemmingway, Racoon met 'Love You More, Jamie Lidell, en hoe heet ie ook al weer....) en op dit moment luister ik naar een uur optreden van Racoon. Alles achterelkaar en lekker knetterhard door de speakers. Bart klinkt zeer goed bij stem, de band klinkt gesmeerd. Het klinkt goed. Erg goed en zr vertrouwd. Hun derde keer Pinkpop alweer. Jeetje!

In een interview lees ik Pinkpop organisator Jan Smeets trots vermelden dat zanger Bart hem zwaar onder de indruk van alles om de nek vloog. Racoon bljft mijn bandje en als ik zoiets lees ben ik ook een beetje trots.

Hebben ze toch maar effe geflikt die jongens. Wy cool!

En wat zeggen we dan? 'Ik word hier blij van. Ik moet er echt van wiebelen.'

04:01 PM - 6/6/2006 - zeg het maar... {1} - u zei?

...een babbel wat betreft werk in uitvoering

10!!!

Eigenlijk had ik het zo stiekum een beetje voorbij willen laten gaan. Door gebrek aan tijd, zelf niets kunnen regelen maar ook omdat ik het feit 'an sich' duidelijk een beetje onderschatte. Want wie zat daar nu op te wachten?

En daar had ik het dus ged mis. Met een smoes werd ik naar mijn ouders toe gelokt om vervolgens complt overdonderd te worden door een groot 'SURPRISE!!!' van vrienden, klanten en familie. En eerst denk ik nog 'waarvoor is dt nu dan?' maar dan zie ik de grote prints aan de muur: '10 JAAR STUDIO 4'.

Al 10 jaar bestaat mijn bedrijfje..... Tien jaar!

Mijn mams, paps n lief blijken al weken druk te zijn. Met uitnodigingen versturen. Met postzegels laten maken mt mijn logo er op. Met nog meer adressen en telefoonnummers aan mij en mijn agenda te ontfutselen. Met neptelefoontjes. Met een tafel vol hapjes bereiden en met cadeautjes! Met 200 vlaggetjes beplakken met een stickertje met mijn logo... Ik ben echt ontzettend verwend; zat met schaamrood op de kaken alle envelopjes te openen. Jutje! Dankjullieheelergwel!

Vanochtend ng een extra verrassing. 3Fm-jock Giel Beelen heeft me gebeld voor onze favoriet 'Begin de dag met een dansje'. Maar k lag nog uit te slapen en l wat ie gebeld heeft, maar net mijn huistelefoon. Maar dat geeft niet. Toen huistekenaar Peter me wakker belde met het bericht dat ik al deze airplay gemist had... Jammer maar het idee alleen al! Ik werd direct alweer ng blijer dan ik al was. Sper dit!

Dus...

10 jaar... Ontzettend veel gebeurd met best wat pittige dalen... Maar we draaien nu lekker en ik houd mijn fingers crossed dat dit nog zo aanhoud. Ik ben er van overtuigd dat dit de goede weg is die ik in moest slaan. Het kostte me 8,5 jaar om die weg te vinden. Maar ik heb 'm nu gevonden. En hij is leuk, die weg!

Maar nogmaals; allemaal ontzettend bedankt! En niet alleen voor gisteravond maar voor alles in die afgelopen 10 jaar!

Ww!

04:32 PM - 6/2/2006 - zeg het maar... {5} - u zei?

...een babbel wat betreft by the way

brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Houden we het droog?

(Maar er komt mooi weer aan na dit weekend, dus houdt moed mijn vrinden en vrindinnen!)

04:09 PM - 5/26/2006 - zeg het maar... {1} - u zei?

...een babbel wat betreft live en leven

Zo...

Koffie er bie. Pootjes op de bank en 't lappie op schoot. Even een berichtje.

Maar wat te vertellen? De reden dat ik nu een berichtje tik en niet op een feestje van mijn nichtje + hubbie in het westen zit is direct de reden waarom ik zo laat ben met een berichtje: Druk! Oh zo'n dooddoener, ik weet het maar vandaag brak het me toch echt een beetje op. Moei, moei, moei...

 

Ik draai ontzettend veel freelance uurtjes. Tot eind September heb ik nog zo'n 5 weken ongeboekt staan. Je kan het slechter treffen en ik klaag ook niet. Maar het vereist wel wat organisatie. Gelukkig gaat lief vanaf Juni 4x9 uur per week werken en is hij dus iedere vrijdag vrij. 4 dagen werk, 3 dagen weekend, de ideale combi wat mij betreft. Ik probeer ook zoveel mogelijk die vrijdagjes aan huis te werken. Net zo leuk en gelukkig goed te regelen.

 

Maar afgelopen week kwam er om de een of andere reden veel groot werk op mijn bureau terecht. De hele folder voor week 22 (opletten! K&G in de aanbieding!) en al het instore materiaal voor een nieuwe campagne. Leuk! Veel uren gedraaid (ketsjing!) en een zeer moe maar zeer voldaan gevoel.

 

Ondertussen ernstig op autojacht. Lief heeft plots zijn witte prutje kunnen verkopen en er moet nu ECHT vervanging kopen. En of de duvel er mee speelt; al 3 keer (DRIE KEER!!) grepen we d'r net naast. Naast dat ene Toyota Yarisje diesel waar we onze zinnen op gezet hadden. Nu dus geen ritjes meer naar verweggistan zonder eerst gebeld te hebben. Morgen toch weer eentje opzoeken (als dat mag tenminste). Weer een mogelijke lot uit de loterij dus fingers crossed.

 

4 keer moet scheepsrecht zijn. Bij ons wel!

 

En verder? Veel plannen. Zuid-Afrika uitnodiging (vervelend? Not!) Weekendje Terschelling nog doen? Ook nog efkes naar Zeeland (iemand nog een huizenoppas nodig? *hint*) en zo verder en zo verder....

 

Ach. We vermaken ons best....

04:07 PM - 5/20/2006 - zeg het maar... {1} - u zei?

...een babbel wat betreft Unspecified

plan de campagne

Leef nog

Erg druk

Lief ook

Jop niet

Jop maft alleen maar

Moet gaan nu

Moet slapen

Heus waar

Snel terug

Met verhalen

Beloofd!
Weet nog niet wanneer.... (sorry)

10:04 PM - 5/16/2006 - zeg het maar... {1} - u zei?

...een babbel wat betreft Unspecified

vier-tig
De leukste...
De liefste...
De mooiste...
De mijne...

Vandaag wordt ie 40. Vier-tig...

Gefeliciteerd lief. Hou van jou! Big time!

06:16 AM - 5/8/2006 - zeg het maar... {3} - u zei?

...een babbel wat betreft Unspecified

4 mei...

Collega 1: "....gaan we vanavond naar de Mediamart!"

Collega 2: "...is die wel open dan?"

Collega 3: "jaaaa, maar dat is een Duits bedrijf!"

*schaterlach*

02:57 PM - 5/4/2006 - zeg het maar... {0} - u zei?

...een babbel wat betreft live en leven

Zo was het...Even wat extra meer moeite met het opstarten deze week maar de eerste zonnestralen van vanochtend doen me wonderen. Het blijft wel vreemd dat ik rond een uur of 1 's middags lekkere trek krijg in een glaasje zoete witte en een stukje chorizo worst.... Hmmm....

Hier een linkje naar een fotoalbum. [linkje] In de haast even in elkaar gekieperd om een indruk te geven van ons verblijf. We hebben in totaal zo'n 2000 km rondgetoerd in, zeg, 9 dagen. Dit met een gloednieuw fordje Ka waar veel nicknames voor verzonnen zijn. Kaatje en Karin vonden we maar saai... Maar we hebben zelfs sneeuw gezien. Nog net niet aangeraakt omdat we strandden in een fout ski-oord. Sta je daar met verbrande armen in een zonnig topje terwijl men in skiboots gestoken aan je voorbij klost...

Het hotel was cht ontzettend leuk en uniek. Althans, dat zal het uiteindelijk zker zijn als we niet 3 keer voor een dicht restaurant hadden gestaan (wegens omstandigheden gesloten) en 1 keer het verslapen van de hoteleigenaren bij het ontbijt... Aiii... En dat net terwijl hun grote baas een bezoekje bracht... En zo is er een hele lijst aan missers. Leuk een tv op je kamer. Nu nog een tv-kabel... Een fhn die in mijn handen ontploft... En meer van dat soort dingen.

Mr ik ben hier al 1 avond sjaggie over geweest dus dat overkomt me niet meer. Reisorganisatie Eliza Was Here kan een leuke brief met lijst tegemoet zien en verder gaan wij vooral verder met nagenieten.

Want genoten hebben we! En we zien er allebei gewoon hartstikke gezond uit door fijn kleurtje. Ik voel me lekker. Hoera!

12:39 PM - 5/2/2006 - zeg het maar... {0} - u zei?

...een babbel wat betreft Unspecified

en casa!

brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.... koud hier!

(en wat veel mail!)

09:42 AM - 4/30/2006 - zeg het maar... {2} - u zei?

...een babbel wat betreft Unspecified

sokken

Nog twee-en-un-halve nacht slapen. Die halve omdat we donderdag morgen al rond half 2 richting Schiphol moeten.

Deze 2e paasdag hebben we gebruikt om voor te bereiden. Ik heb al onze kleding uitgezocht en onder tussen draaien we wasjes alsof ons leven er van af hangt. Koffer 1 zit al vol met kleding. Koffertje 2 doet dienst als schaal voor de 'losse zooi'. Ik maakte een huppel toen ik ein-de-lijk mijn nieuwe rode schoentjes n de verse Teva's in de koffer kon doen. Die had ik namelijk maanden geleden al op de kop getikt tijdens een flinke uitverkoop. Echte (goede) Teva's zijn goud waard en ik was dan ook super blij toen ik deze leren exemplaren voor een prikkie op de kop kon tikken. Van de rode schoentjes (ook leer en luxe maar bijzonder hip) wordt ik alleen maar gewoon blij. Het zijn de ultieme zomerslofjes voor linnepin. Al weken lagen ze me toe te lachen, geduldig wachtend op sokloze dagen.

Alleen... Tijdens het pakken kregen mijn lief en ik ruzie. Over sokken. Na het wederzijds gemopper waren we ontzettend uitgeluld. 'Hebben we nu echt ruzie over skken,' vroeg ik verbaasd tijdens de strijd. 'Ja',  was het norse doch heerlijk duidelijke antwoord van lief. 'Ik vind jou stom' zei ik en ik stak mijn tong naar 'm uit. 'Ik vind jou ook stom' was zijn antwoord en vervolgens vlogen de bolletjes met sokken door de slaapkamer. Uitgeraasd en voldaan hebben we alles weer bij elkaar geraapt. Zijn sokken in een stoer Runnersworld tasje en die van mij in een Etos tas. Opdat ze maar vooral niet door elkaar raken. En ik per ongeluk (heus, echt waar) zijn sokken niet aantrek om ze vervolgens beteuterd aan hem te tonen met een klagelijk 'Kijk, mijn sokken zitten k soms helemaal niet lekker'. Dat dat dus maar niet gebeurt. Anders volgt er een sokkenoorlog. En dat wil je niet.

Nog 2,5 nachtje...

06:22 PM - 4/17/2006 - zeg het maar... {1} - u zei?

...een babbel wat betreft Unspecified

Aftellen

'Gratis autohuur bij onze reizen'.

Wij kozen voor 10 dagen. Van 20 tot en met 29 april. 10 keer 24 uur Andalusi. 240 uur gratis autohuur.

'Welnee,' zei de reisorganisatie. '10 Dagen, da's 9 nachten voor het hotel, is 9 nachten autohuur, is 9 keer 24 uur autohuur. Is gratis autohuur van 20 tot en met 28 april.' En we hadden maar mazzel dat we zo vroeg zouden aankomen en zo laat zouden kunnen vertrekken. Mooi meegenomen toch? Ja, nee! Niet als je dan wel zo heul erg vroeg in een stad ver weg je huurauto weer in moet leveren. Sta je daar die dag 'mazzel' te verdoen in een drukke stad met onhandig bagage.

Et bsta! Zei de reisorganisatie. Zelfs toen ik nog op mijn kop stond. En zlfs nog, toen ik voor de negende, nee, de tende keer 'Ja, maar...' zei.

Voor 25,- konden we die dag bijboeken. En 'nou ja, vooruit dan maar', de 15,- administratiekosten, die zouden ze dan niet meerekenen. Ik besloot het in de groep te gooien. Ik refereerde aan principes en 25 euros die me gestolen konden worden. Ik riep dingen over communiceren en slechte websites met boekings formulieren. En over schande en naaien.

Lief belde vanochtend nog maar eens de reisorganisatie. Ik sliep nog. Ik vocht tegen foute zoete slobberwijn. Lief kreeg wl gelijk maar geen gratis autohuur dag. Hij mocht bijboeken. Voor 26,50.

Nog 5 nachtjes slapen.

09:37 PM - 4/15/2006 - zeg het maar... {1} - u zei?

...een babbel wat betreft Unspecified

terug

"Ik heb mijn nummer vanmiddag geblokkeerd hoor. Staat er op de site 'Blokkeren is gratis' en dan staat er heeeeeeeeel ergens anders 'Voor de-blokkeren berekenen we 20,83. Oplichters!"
"Zit ie niet in deze tas dan?"
"Neeheeee! Die heb ik nu werkelijk al drie keer binnenstebuiten gekeerd... lles er al uitgehaald, maar nks, hlemaal...."
"Kijk eens?"
"Nj!"
"Ja!"
"Waar haal je die nou vandaan?"
"Uit je tas..."
"Dat kan niet, want die heb ik al..."
"...drie keer omgekeerd ja. En toch zat ie er gewoon in..."
"Verdmme! Nt geblokkeerd! Ik zei het toch? 'Als ik 'm blokkeer, dan vind ik 'm prompt terug, wdden?' Ik hb het nog gezegd, en nu... ze je wel? Kost me nu 20.83... Dnders..."
"Tsja..."
"Had jij niet eerder die tas kunnen doorzoeken?"
"..."
"Ik hb het gezegd.... verdrie..."
"..."
"Volgens mij heb jij m gewoon stiekum een week bij je gehouden om er nu mee te kunnen zwaaien. Ha!"
"tuuuuurlijk meisie..."
"..."
"..."

"Waar is mijn mobieltje nu? Ik leg 'm net hier neer!"
"Die heb ik voor je op de lader gezet liefie..."
"Ohw..."
"Lief?"
"Ja?"
"Dank je wel..."
"..."
"Is het al 20 april?"

07:49 AM - 4/12/2006 - zeg het maar... {2} - u zei?

...een babbel wat betreft Unspecified

voortgang

Ik ben in de fase terecht gekomen waarin ik tassen doorzoek die ik toch zeker een half jaar niet aangeraakt heb. Ik til vellen papier op, die duidelijk ontzettend plat op tafel liggen. Daar ligt ie dus cht, heus niet. Ook niet geheel in de tafel verzonken ofzo. Maar je weet maar nooit. Ik heb al drie keer mijn nagelriemen geteisterd door tussen de bank-kussen te zoeken. Best diep daar. Maar behalve koekgruis en Jopharen, helemaal niets. Aan de binnenkant van mijn auto heb ik nog net de bekleding niet af getrokken.

Ik kijk op de meest onzinnige plekken. In de pot met pollepels en ander keuken gerei bijvoorbeeld. Vreemd? Ach, ik ken mezelf. En ik wt dat ik er toe in staat ben om daar mijn mobieltje in te proppen. Alleen om het feit dat het zo leuk zou zijn als ie zou passen. Dat het dan lukt. Om dan te denken 'Hee, da's handig!'. En 'm dan voorlopig daar te laten.

Ik heb in de kelderkast gekeken. Op de planken. In de keukenla, tussen het bestek. Ik heb bloempotten opzij geschoven en achter uitstallingen van 'decoratieve' handel geloerd.

Maar niks! He-le-maal niks.

Mijn mobieltje is ontzettend kwijt. Kwijter dan ooit. Dan ever possible. En ik ben er van overtugd dat als ik a.s. vrijdag het ding opgeef en een nieuw exemplaar aanschaf, dat ik 'm dan opeens ergens vind. Op het hoekje van de schoorsteenmantel ofzo. Waar ie altijd ligt.

Misschien moet ik gewoon 'als of' doen. Zou ie d'r in trappen?

*tik*tik*h t t p : / / g s m h u i s punt en el... *tik*tik*

09:07 PM - 4/5/2006 - zeg het maar... {3} - u zei?

...een babbel wat betreft Unspecified

(mobiel) update

Mobieltje is nog immer pleitos. Behoorlijk niet handig.Verder vandaag; bloedprikken om schildklier op z'n plaats te wijzen ('Harder je best doen, kreng!') en een echo van bult/bobbel/verdikking in mijn hals. Hij zit er nog steeds. Een maand nu al. Vg!

Oh, en er is geen woord gerept over mijn 'enorrrrrm hoge' uurtarief. Blijft boeiend. En nu ga ik rennen...


Ik mis me vent alleen...

08:39 AM - 4/4/2006 - zeg het maar... {1} - u zei?

...een babbel wat betreft Unspecified

spanning

Vanochtend om 5 uur al de wekker; lief gaat deze week Haarlem een paar dagen onveilig maken en moest al vroeg op pad. Ik heb hem zelf naar de carpoolplek gebracht dus ook ik stond tot mijn verbazing om 5.15 uur al onder de douche. Iek! Zojuist even een overzichtje gemaakt van alles wat nog gefactureerd moet worden. Oh-my-god! Ik moet cht bijwerken! Darn! Dief van eigen portemonnaie en meer van dat soort dingen.

Nu ietsjes extra spanning. Straks begin ik bij een nieuwe klant in Deventer. Freelance op locatie. Ik kan het wandelend af wat ook wel weer luxe is. Alleen, van het weekend kreeg ik al een mailtje dat ze bij nader inzien toch problemen hadden met mijn tarief. Niet voorgecalculeerd. Bla bla bla. Lastig. Want; hebben ze cht een probleem of probren ze 'het' gewoon. Ik ben van plan voet bij stuk te houden. Ik ben al absoluut niet duur dus ik kn gewoon niet zakken. Daarbij vind ik het ook irritant om verschillende tarieven voor verschillende klanten te hebben. Zit je net te werken bij de ene 'goedkope', wordt je gebeld door die andere 'dure', die meer oplevert. Is onrust. Is lastig. En daarbij; moet ik dan allemaal nog onthouden ook! Ha! Grapjas...

Met dat bellen zal het overigens wel meevallen; ik ben ontzettend mijn mobiel kwijt. Ehhhhhmmmm..... Not handy! Werk ze allemaal! Ik ga zorgen dat ik op tijd ga komen! Ook een uitdaging op zich. Duim voor me! Spnnend!

06:24 AM - 4/3/2006 - zeg het maar... {0} - u zei?

...een babbel wat betreft live en leven

m'n water

Nog maar een paar uur van deze dag voorbij en nu al 2 confronterende Dja Vu's gehad. Ik heb ze niet alleen in de vorm van 'ik ben hier al eerder geweest' of 'Dit heb ik eerder meegemaakt' maar ook met gedachten. Ik denk -out of the blue-, zonder concreet verloop van gedachtes, plots aan iets. Aan een gebeurtenis, aan een verwachting. 'Als het maar niet zo is dat....' of 'Ik wilde dat ik ook zo... '

En dan dus die Dja Vu. Zo noem ik het maar. Bij "Als het maar niet zo is dat..." was een zotte gedachten. Natrlijk niet... Totaal onlogisch! En, je raad het al, vanochtend las ik het: Toch wel. Hh??? Het gaat hier over een persoon. Ik dacht aan 2 personen. Specifiek aan die twee personen en nu blijkt dus toch dat precies n van hen... Tch.  Apart...

Dan situatie twee... Daar ga ik verder niet op in maar geloof me, ng vreemder en akeliger dan de eerste situatie.

Mijn intutief gevoel lijkt zich ontzettend te ontwikkelen. Of ik verander. Word ik gevoeliger of iets dergelijks? Herken ik het misschien meer? Of eerder? Geen idee. Wel merk ik dat mijn voorgevoel eigenlijk altijd wel op zijn plaats is. En dan zou je zeggen van 'dan vertrouw je daar voortaan toch op?'

Tsja. En dat lukt me dus niet. Lastig...

11:09 AM - 3/29/2006 - zeg het maar... {1} - u zei?

...een babbel wat betreft werk in uitvoering

vers van de pers!Leukleukleukleuk dat afronden...

Zojuist online gegaan: Delfni.nl
Eerder leverde ik voor hen al een nieuw logo, een nieuwe huisstijl, een powerpoint template en een email template.

Fijne klusjes zijn dat toch...

02:02 PM - 3/28/2006 - zeg het maar... {0} - u zei?

...een babbel wat betreft werk in uitvoering

plak

"Nee," zei de klant "ik heb zlf al een drukkerij gevonden." En dus deed ik alleen het ontwerp en de dtp. Ook goed.

3 Weken later: "En wat dnk je?" vraagt de klant me zr verontwaardigd, "heeft ie de adres-etiketten gewoon op een velletje papier gedrukt! Moest ik het zelf met een plakbandje op de enveloppe plakken! Dat zijn toch geen adres-etiketten? Die zijn toch zelfklevend?"

En inderdaad. Zojuist lag er een enveloppe in mijn brievenbus, met het op zich al akelig staaltje drukwerk, n met een 'etiket' met plakband op de enveloppe geplakt.

Tegelijkertijd ontzettend hilarisch en afschuwelijk schandalig. Dat durft zichzelf dan drukkerij te noemen!


Al babbelend met de klant over de waaaardeloze kwaliteit schoof mijn nagel plots onder de backing van het etiket. Jawel, het was stiekum toch cht een etiket... Maar wat een bud-kwaliteit. Sorry hoor...

02:27 PM - 3/27/2006 - zeg het maar... {0} - u zei?

...een babbel wat betreft live en leven

aftellen

Nog 3,5 week te gaan. Lief mag nog 1 weekje in Hengelo iekeejaa-'n, dan 2 weekjes in Haarlem naar de iekeejaa knutselclub (waar ik stiekum jaloers op ben, want het is wel een erg leuke training die ze daar gaan doen!) Dan 'moet' ie nog 2 dagen weer in Heng'lo aan de gang en dan...

Dn gaan we naar Andaluci; Frigiliana.

En hoe warm is het nu al in Frigiliana? Nou, wrmer dan hier. Ha! Ter illustratie het weerbericht op mijn dashboard...


Hmmmm.....

02:09 PM - 3/27/2006 - zeg het maar... {1} - u zei?

...een babbel wat betreft by the way

drgaan

Ok...

Check...


M'n log op digilin.nl ligt dus tijdelijk even plat. Om de digitale chirurg even de tijd te geven n en ander te reanimeren trek ik hier verder ten strijde.

De ellende is... ik heb niet zo bijster veel te vertellen. Best lastig als je wilt loggen.

Echt wel.

02:08 PM - 3/27/2006 - zeg het maar... {0} - u zei?

lin's live en leven
thuis
toenEerder gekwaak
- bijna!
- weekend
- handig
- daaaag debitel!
- To Zidane or not to Zidane?
Hosting door HQ ICT Systeembeheer