Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
LI-NING Home | Profile | Archives | Friends
Een huisstijl vormgeving voorstel voor het Chinese sportmerk LI-NING

'Make the change' vormgeving!12/11/2011


Beste Jay Li,

Bedankt voor de briefing omtrent het maken van o.a. de Nederlandse landingspagina van Li-Ning, de films die u had mee gestuurd zien er erg goed uit en zijn zeer bruikbaar als inspiratie materiaal, Het is mooi om te zien dat jullie durven en niet bang zijn om de sportactie te verbeelden als een actiefilm met een surrealistische tint, door het duidelijke contrast in de films tussen de hevige actie en slowmotion straalt er energie van af en komt de passie van de spelers goed naar voren. De spannende climaxen worden perfect ingelost met de Chinese pay off en het logo.

Het zou mooi zijn om die stijl vast te houden bij de ontwikkeling van de Nederlandse landingspagina en de daarop gebaseerde Poster en Banners. De expressieve merkwaarden zullen hier het belangrijkst zijn. Zodat je op internet ook de volle surrealistische actiefilm beleving krijgt. "Make the Change"

Bij deze mail heb ik een inspiratieboard toegevoegd met wat ideeen zodat u wat inzicht krijgt in de ontwikkeling, ik ga nu aan de slag met het ontwikkelen een moodboard, ik hoor graag als er iets scheelt. Dank u wel voor u vertrouwen en ik hou u op de hoogte!

Met vriendelijke groet,
Frank Oostdam
0641291028

(ps. waarneer doen we weer eens een Shakétje in Hong Kong?)


3 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer