Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Triplettes-wicca

Description

een site waar je van alles te weten komt over wicca


My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends
*My Photo Album

Deze vakantie

Deze vakantie gaan we op reis, dat ziet er wel leuk uit we gaan naar Tenerife een van de Canarische eilanden. Daar is een vulkaan en mss kunnen we daar obsidiaan vinden, dat is de beste steen ( als je een magische steen wil ) er bestaat ook een spreuk om van een steen een beschermende steen te maken.

Als je wat meer wil weten over obsidiaan lees dan vooral verder :

Obsidiaan is een steen die bij de kwartsgroep hoort, maar niet in kristalvorm voorkomt. Het wordt ook wel lavaglas genoemd, omdat het ontstaan is bij vulkanvulkanische uitbarstingen.
Er zijn verschillende soorten obsidiaan, nl; zwarte (apachetraan) zwartbruine (mahonie), zwart met zilver (zilver) en zwart met goud (goud). Obsidiaan is een steensoort die door de Indianen veel werd gebruikt om magische voorwerpen en speerpunten van te maken.

En tegenwoordig worden nog steeds veel Mexicaanse kunstvoorwerpen van obsidiaan gemaakt. En houd er rekening mee dat ook deze voorwerpen een sterke uitstraling hebben.

Obsidiaan is een steensoort waar we heel veel van kunnen leren, maar die alleen gebruikt mag worden door mensen die op de hoogte zijn van de uitzonderlijke magische kracht van deze steen. Vooral de zwarte obsidiaan is erg sterkt van werking, en is gericht op het laten zien van de eigen aard.

Deze steen confronteert met de enige echte waarheid van het ego. Hij werkt als een magneet die de krachten van de geest omzet in bewuste daadkracht. OP die manier worden de geestkrachten geaard en er ontstaat een verbinding die de deuren opent naar de eigen mogelijkheden.

Alle schijn en illusie verdwijnen en alleen de echte waarheid blijft over. Dat is natuurlijk erg positief te noemen, maar het gaat lang niet altijd zachtzinnig, en goede begeleiding bij dit proces is daarom ook erg belangrijk.

Obsidiaan laat de ware aard van de kleur zwart zien, de kleur die in onze westerse cultuur vaak verkeerd begrepen wordt. Zwart wordt vaak gezien als negatief, beangstigend, duister, en is de kleur van de rouw en de zwarte magie. Maar zwart heeft ook een positieve kant. In het Oosten is het juist de kleur van geboorte, de kleur van de hoogste graad van meesterschap, denk maar eens aan de 'zwarte' band in de oosterse gevechtskunst.

Iedereen moet het proces van waarheid meemaken, het licht en donker kunnen niet zonder elkaar. Wel eens een Yin en Yang symbool gezien? Pas als het zwart goed begrepen wordt, kan het wit begrepen worden. En de zwarte obsidiaan heeft beide in zich.

Het is een zwarte steen die, als er doorheen gekeken wordt, van binnen licht is. Het is een steen die het mogelijk maakt om geconcentreerd te blijven functioneren in deze gejaagde wereld, maar ons eerlijk onze eigen werkelijkheid laat zien. Obsidiaan is dus een echte Nieuwe Tijds steen.

Een waarschuwing is ook hier op zijn plaats. Wees bewust van de sterke confronterende kracht van deze steen, en gebruik hem niet zo maar voor de grap, want dan kan de confrontatie wel eens helemaal niet zo leuk zijn. Voor kinderen is deze steen altijd ongeschikt.

Voorbeelden van andere toepassingen:
Mediteren met een obsidiaan kan ook. Een apachetraan is hiervoor heel geschikt, en er bestaan ook obsidiaanbollen. Het is wel aan te raden om na de meditatie met de obsidiaan altijd bergkristal te gebruiken om een goed evenwicht tussen donker en licht te krijgen.Posted: 15:10, 31/3/2006
Comments (0) | Add Comment | Link

spreuken

                       Voor zelfvertrouwen

Godin van het licht, Godin van de nacht vul mij met uw zelfvertrouwen en kracht zonder dit ben ik niet in staat juist te handelen als het om moeilijkheden gaat, hoor mijn woorden hoor mij aan , zie mijn ogen zie mij staan.

 

                   genezingsspreuk

Deze betovering spreek ik uit bot tot bot en vlees tot vlees ader tot ader, pees tot pees dat al wat ziek ik nu genees.

 

                   reinigingsspreuk

Ik reinig deze plaats in naam van de Godin, de God en alle elementen.

 

                    huiswerk maken

Magisch mengsel van plant en zand bied me de helpende hand laat me de antwoorden zien dan haal ik een tien betovert zijn mijn hoofd en mijn schrift de antwoorden staan erin gegrift ik begin dus met mijn hartje rein zodat mijn huiswerk heel goed zal zijn

 

                          succes, liefde, voorspoed en geluk

God en Godin hoor mij aan zonder voorspoed, geluk, liefde en succes kan niemand bestaan ik vraag u dan voorwaar ik zeg zend al het goede op mijn weg met wat meer voorspoed en geluk vaar ik wel laat succes en liefde behoren tot mijn levensspel maak deze eigenschappen mijn zo wil ik het en zo zal het zijn zo wil ik het en zo zal het zijn zo wil ik het en zo zal het zijn.


Posted: 07:32, 31/3/2006
Comments (0) | Add Comment | Link

Bestaan geesten echt?

Jep geesten bestaan hoor, sommige beweren van niet en anderen van wel en wij denken( en weten bijna zeker dat ze bestaan). En er zijn zelfs verschillende manieren om ze op te roepen:De meest bekende manier is "glaasje draaien", je neemt een (a4) blad en schrijft het alfabet erop ,onderaan komen de cijfers van 0 tot 9 en een ? en in het midden van het blad komt ja en nee te staan, zorg wel dat er een glas tussen kan. Want dan neem je een glas en zet je het tussen ja en nee, ga in een kring rond het blad zitten (min. met 2) en dan zeg je: ik roep de geest op van (een naam) en je herhaalt het 10-15 keer. Leg je vinger op het glas en stel een vraag tot het glas beweegt, maar je moet zweren dat je het glas niet zal bewegen.

Het kan zijn dat de geest die je oproept slecht is maar dat komt ZELDEN voor.


Posted: 20:33, 30/3/2006
Comments (2) | Add Comment | Link

Wat is wicca?

Wicca is een geloof, het betekent een heks zijn dat wil niet zeggen dat je oud en lelijk bent. Iedereen kan het worden en er iets niets mis mee.

Wicca respecteerd de natuur.

Wicca betekent ook moderne hekserij.

De echte echte betekenis van wicca weten we niet maar als we het weten kom je het wel te weten.


Posted: 20:18, 30/3/2006
Comments (0) | Add Comment | Link

Leer de triplettes-wicca kennen

Hey welkom op onze weblog tof dat je er bent wij zijn Femke, Kaat en Jill wij zijn de drieling die deze site hebben gemaakt en we hebben er geen spijt van. We zijn twaalf jaar en willen graag wicca worden, het ziet er allemaal heel spannend uit. We hebben al eens geesten proberen op te roepen maar dat lukte niet, dus zijn we meer gaan zoeken op internet toen was er een site waar "wicca" op stond en we wilden er wel wat meer te weten over komen dus hebben we verder gezocht en het zag er spannend uit dus nu willen we ook wicca worden. En omdat iedereen het mag weten hebben we deze site gemaakt.

 

                             Heb nog veel plezier                  groetjes van de triplettes-wicca   xxx


Posted: 20:07, 30/3/2006
Comments (1) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer