Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Mijn strijd

Maandag 30 December 2013 - Uitstrijkje

09:26, 4/2/2014 .. 0 comments .. Link

Vanochtend te werk geweest, dat viel me zwaar nog steeds erge last van mijn buik en rug. Ondanks dat ik aan de antibiotica zit voelt t niet goed. Ik heb zelf niet het idee last van me blaas te hebben maar eerder van mijn baarmoeder of eierstokken. Smiddags mag ik op spreekuur bij de huisarts komen. Na wat op me buik gevoeld te hebben, wil ze ook even inwendig voelen. Inwendig voelt ze dat t bij me baarmoedermond wat hobbelig en bobbelig is. Ze neemt voor de zekerheid een uitstrijkje. Verder kan ze niks vinden en moeten we dit even afwachten. Wel valt de huisarts op dat ik tijdens het afnemen van het uitstrijkje al snel begin te bloeden. Over 2 weken verwacht ze dat de uitslag er wel zal zijn.

2 weken die heel lang gaan duren nu ik weet dat er wel wat hobbeligs en bobbeligs zat, had liever dat ze dat dan maar even verzwegen had.Vrijdag 27 December 2013 - Blaasontsteking

09:16, 4/2/2014 .. 0 comments .. Link

Een zeurend gevoel in me rug en in me buik bij het op staan vanuit bed. Gelijk sochtends maar even urine ingeleverd bij de huisarts om blaasotsteking uit te sluiten.

Halverwege de ochtend kan ik bellen voor de uitslag en het ziet er keurig uit, helemaal schoon. Nou dat is mooi.

Smiddags lekker even winkelen met me schoonmoeder. Tijdens het winkelen valt t me op dat het zeurende gevoel toch wel steeds erger wordt en bijna pijnlijk te noemen is. Gezien het weekend eraan komt toch nomaals de huisarts gebeld. De assistente geeft het advies om nogmaals even urine langs te brengen. Dit keer kan ik wachten op de uitslag. Mevrouw Soemers... Het is nu overduidelijk een blaasontsteking, u krijgt een antibiotica kuur mee voor 10 dagen. Ik dacht nog zie je wel dat het niet zomaar een zeurend gevoel was.

 Dit ben ik!

09:00, 4/2/2014 .. 0 comments .. Link

Lisa, 27 jaar samen met mijn vrien Simon hebben wij  2 jongens. Jelle van 3 en Thijs van 1. 

Januari 2014 kreeg ik de diagnose baarmoederhalskanker in stadium 4. Met behulp van deze weblog geef ik jullie een kijkje in mijn leven en proces van begin tot het eind.

 

 About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Maandag 30 December 2013 - Uitstrijkje
Vrijdag 27 December 2013 - Blaasontsteking
Dit ben ik!

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer