Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

All my thoughts online

Paradise.

17:58, 6/8/2010 .. 0 comments .. Link

Hoe langer ik in Nederland blijf, hoe meer ik verlang naar iets anders.

Ongerepte natuur, rondom de dorpen en steden. Uitzicht tot aan de horizon. Moeten rennen naar de zee omdat het zand te heet wordt onder je voeten. Vrouwen met net geplukte fijn ruikende bloemen in hun haar. Vogels die hoopvol zingen, omdat hun gezang niet wordt verstompt door het denderende verkeer. Jongens die langs de kant van de weg zitten met een gitaar in hun hand, als vrienden bij elkaar om te zingen en iedereen die langs komt vriendelijk te groeten.
Mensen die voor je aan de kant gaan als je er graag langs wilt. Mensen die je graag willen helpen als je op straat loopt met een kaart en geen idee hebt waar je heen moet. Mensen die naar je zwaaien, gewoon uit vriendelijkheid. Mensen die een gesprek met je aan gaan op straat, omdat ze echt interesse hebben.

Ik zal hier mijn opleiding afmaken. En wellicht blijf ik hier ook wonen. Maar met de twee maanden vakantie die ik elk jaar minimaal zal hebben, zal ik die niet hier door brengen.

En begrijp me niet verkeerd, ik hou van de drukte. Ik hou van 's ochtends koffie drinken, door naar college met de trein, weer naar huis met de fiets en dvd's kijken tot ik in slaap val. Ik hou van de geur van vers gemaaid gras, of van hoe het buiten ruikt na een hevige onweersbui. Ik word vrolijk als ik vanuit de auto de koeien en de schapen in de weilanden zie. En ik ben het gelukkigst als ik met lieve vriendinnen op een terras tapas verorber terwijl we praten over alles en voorbijgangers bekritiseren.

Maar geef mij maar Indonesië. Het land waar mijn vader vandaan komt en het land waar ik naar toe wil. Voor mij het paradijs.About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Paradise.

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer