Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
living my life

Home - Profile - Archives - Friends

Posted on 23/8/2009 at 21:30 - 0 Comments - Post Comment - Link

mijn leven is niet makkelijk! daarmee wil ik niet zeggen dat het leven van andere wel makkelijk is, maar sommige mensen hebben gewoon meer tegensag dan andere! neem bijvoorbeeld mijn broer: hij is homo, dislectisch en authistisch. Maar het maakt niet uit hoeveel tegensag je hebt, maar hoe je er mee omgaat. in mijn broers geval: goed. in mijn geval: slecht!

zoveel tegenslag in het leven heb ik dan ook niet. ik zal ze wel ff voor je opnoemen: ik ben niet zo knap, mijn ouders zijn gescheiden, heb geen idee wat ik later wil worden, ik heb geen echt goede vrienden en ik heb nul zefverzekering. dat laaste maakt alles nog het moeilijkst, maar ook het feit dat mijn vrienden gewoon bagger zijn helpt me niet echt. praten is geen optie voor deze meid. in plaats daarvan zit ik hier nu beetje zielig een blog te schrijven over my life!

ik kom net terug uit frankrijk. ik heb daar echt zuper leuke vrienden gemaakt die ik nooit meer zal vergeten! maar vakantie vrienden zie je meestal nooit meer terug en ik blijf gewoon vast zitten aan die echte nep vrienden van me! leuk!! naast een giga ruzie met mijn stiefvader heb ik egt een leuke vakantie gehad.

dinsdag moet ik al naar de hockey (ja het hockey seizoen gaat weer beginnen!) om training te geven. ik voorspel een ruzie met mijn coach en een trainner die me niet meer ziet staan. ik was eerst (voor mijn gevoel) erg close met mijn trainer, ik had het gevoel dat ik hem alles kon vertellen, maar ineens doet ie zo anders tegen me en ik kan er niks meer aan doen, ik mis hem. een tijdje had ik zelfs gedacht dat ik van hem hield, en hij van mij, maar het leeftijds verschil is best groot en een relatie zou er waarschijnlijk niet inzitten. ik ga dit jaar proberen om opnieuw goede vrienden met hem te worden (als ik het nog niet heb verpest). ik kijk dinsdag wel hoe de zaken tussen ons staan en daarna kijk ik wel wat er te redden valt.

naast alles heb ik ook nog een stalker, nouja soort van stalker. ook van de hakkie! ik heb .geen idee hoe hij heet, maar de volgende keer dat ik hem zie ga ik het zeker vragen. weg met miss onzeker en hallo miss je-bent-sterker-dan-je-denkt! misschien is het we een harstikke leuke boy .

X

 


ik

Posted on 23/8/2009 at 21:19 - 0 Comments - Post Comment - Link

haai!

laat ik mezelf eventjes voorstellen:

  • naam:  Penny
  • leeftijd: 15
  • woonsituatie: Bij mijn moeder en stiefvader
  • huisdieren: hond en kat
  • sport: hockey
  • werk: geen!
  • schoolniveau: VWO
  • broers en zussen: 1 broer, 1 zusje en 1 stiefzusje

meer hoef je eigenlijk niet over me te weten... Meer is er ook niet...

ik zou zo vaak as ik kan proberen aan deze blog te schrijven, maar ik ben bang dat dat niet altijd gaat lukken.. je snapt het vast wel:) ik kan je niet zo goed vertelen waar het over gaat, maar daar kom je vast wel achter als je het leest.


Hosting door HQ ICT Systeembeheer