Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Liza's Life

Home - Profile - Archives - Friends

2-5-2011

Posted on 2/5/2011 at 08:20 - 0 Comments - Post Comment - Link

Goeiemorgen. lekker geslapen? dit is mijn eerste blog. ik ga eerst even een paar dingen uitleggen zodat jullie een beetje weten over wat ik het heb enz.

ik ben Liza. ik ben 14jr. 27-10-1996. ik woon in Curaçao. ik zit op Radulphus college.

ik heb gescheiden ouders. sinds 1.5 jaar. ik heb 1 zus. 4 honden.

ik heb een goede band met mijn moeder. en met mijn vader helemaal niet.

mijn zus gaat in Juni naar Nederland om te studeren. ik kan niet schrijven hoeveel ik haar ga missen.

mijn ouders zijn gescheiden. ik ben om de week bij hun. mijn moeder is kunstenares. ze maakt schilderijen en ze geeft massages. mijn vader zat bij de marine (door zijn werk zijn we in Curaçao terecht gekomen) maar nadat we hier een paar jaar hadden gewoon zijn mijn ouders gescheiden. maar ze wonen allebei nog in Curaçao gelukkig. maar mijn vader is nu met Verlof. mijn ouders zijn allebei zo anders. ik snap niet hoe ze bij elkaar hebben kunnen leven. ik zie al die verschillen nu pas. nu ze al uit elkaar zijn. mijn moeder is bij mijn vader weggegaan. en ik ben blij dat ze dat heeft gedaan. mijn vader is er wel kapot van geweest. maar nu lijken ze allebei gelukkiger dan ooit. ze haten elkaar wel. dat is voor mij en mijn zus wel lastig omdat we er vaak tussenin zitten. maar nu sinds een tijdje mailen ze met elkaar gelukkig. mijn vader heeft een vriendin in Nederland. daarom is hij ook vaak daar op vakantie. en mijn moeder heeft een vriend. die bij ons woond. met de vriendin van mijn vader kon ik eerst helemaal niet goed overweg. maar nu gaat het wel goed tussen ons, maar ik zie haar toch niet zoveel omdat ze in NL woond. en de vriend van mijn moeder is heel rustig en aardig. hij is een muziekant. dus ik zie hem niet zo heel vaak want meestal zit hij in zijn studio. maar hij maakt mijn moeder blij dus dan is het goed. als ik eens ruzie had met de vriendin van mijn vader zei hij: gun je het me niet? wil je niet dat ik gelukkig ben. zo is mijn vader. hij is net een grote baby

mijn hele familie woont in Nederland. ik mis ze wel. maar ik ga afentoe op vakantie.

ik mis nederland helemaal niet eigenlijk. ik ben in NL geboren en ik ben na een paar maanden meteen naar Curaçao gegaan. toen heb ik hier 4 jr. gewoond en daarna hebben we voor 2 jr. naar NL gewoond. en nu woon in alweer 8 jr. in Curaçao. en ik heb het heel erg naar mijn zin.

ik zit in 2 havo op Radulphus college. vorig jaar ben ik met hakken over de sloot over gegaan. vorig jaar zat ik op een Nederlandse prive school.(vespucci college) met maar 200 leerlingen. dit 2e jaar ben ik naar Radulphus college gegaan. het was een heel verschil. want dit is ook een nederlandse school maar ik heb 2 vakken erbij: spaans en papiamentu. die vakken moest ik inhalen van het vorige school jaar. dus het is heeeel hard werken. maar ik doe mijn best. ik heb net mijn 3e rapport gekregen. het was zo slecht dat er stond: blijven zitten. dus deze periode moet ik heel hard werken om over te gaan. ik hoop dat het met lukt.

mijn vader en ik hebben helemaal geen goede band. en we hebben zovaak menings verschillen. het is echt niet meer leuk. maar hij is toch mijn vader.

mijn horoscoop is : Schorpioen. bijna alles wat je daar over leest klopt bij mij.

nou dit was het wel zo ongeveer. later deze dag ga ik schrijven over wat ik vndaag heb gedaan.

nou na 3x is het me gelukt om dit te schrijven. haha. hele fijne dag allemaal ! =D


Hosting door HQ ICT Systeembeheer