Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
wat lizzie wilde Home | Profile | Archives | Friends
Tweederde van wat er zich afspeelt, speelt zich af in je hoofd, de dromen, ideeen en fantasieen. Alles wat daarbuiten gebeurt dient ter inspiratie.

Te Goed13/9/2008

Voor sommige dingen voel ik me niet goed genoeg. Ik zou bijvoorbeeld geen kernreactor kunnen bouwen of een oorlog met Amerika starten. Ik ben ook niet in staat de Olympische Spelen te winnen op welk onderdeel dan ook, laat staan de paralympics. Maar dat zijn geen frustraties. Dat weet ik van mezelf en het is wel zo prettig niet alles te kunnen. Je zou je nog verplicht voelen er iets mee te doen, zeg.

Voor andere dingen voel ik me te goed. Ik heb diverse andere blogs gelezen op deze site en dat ik er nu tussensta, geeft me het gevoel een klerkje te zijn dat onderaan de trap moet beginnen alvorens de top te bereiken waar ze eigenlijk thuishoort. Arrogant? Beledigend? Kan best zijn, maar ik heb nu eenmaal talent en kan ik er wat aan doen dat andere bloggers dat niet hebben?

Reactie: Je hoeft hier niet te zijn hoor! Wij hebben je niet uitgenodigd!

Dat is waar. Het hoeft ook niet. Als het zou hoeven, zou ik er tegenop zien. Stel dat dit een verplicht onderdeel zou zijn van mijn afstudeerproject! Wat een ellende! Nee, het zou er nog bij moeten komen dat het zou hoeven. En natuurlijk ben ik niet uitgenodigd. Wie nodigt nou iemand uit voor een blog? Er zijn er al teveel, dunkt me. Dat ik het toch doe, is omdat ik nooit een openbaar blog heb gehad. En ik schrijf nochtans graag. Dus ik kijk hoe het me bevalt.

In het verkeer en op interactief internet heb ik altijd ruzie met mensen.  Verder niet zo vaak. Hoe zou dat nou toch komen? Ik denk dat het komt doordat men meestal kiest om met bepaalde mensen te zijn, behalve in het verkeer en op interactief internet. De meeste mensen vind ik niet leuk, behalve de mensen waar ik dus voor kies. Waarom ik voor het ene mens wel en het andere mens niet kies, is geheim. Of, zo je wil, een mysterie.

Ik heb uiteraard niet alle blogs gelezen. Misschien zit er een blog tussen die wel leuk is. Heb jij die blog geschreven? Reageer! Hoef ik niet door al die andere zenuwslopende teksten te wroeten.

Reactie: nee, maar jouw blog slaat ook nergens op!

Het is maar het begin. 

0 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer