Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Loenie

Van thuis werken word je dik

18:46, 21/2/2012 .. 0 comments .. Link

                                             

Zalig is het hoor, de mogelijkheid om thuis te kunnen werken. Laptop open en telefoon ernaast en klaar is Kees. Misschien dan nog een kop thee ernaast maar dan is je thuiswerkplek wel zo goed als ingericht. Zo ook vandaag, na een klein voorvalletje gisterenavond waardoor het onmogelijk wordt voor mij om pijnloos de auto in en uit te stappen of andere bewegingen te maken eigenlijk, naast typen, bellen en thee drinken. Win-win: ik werk lekker thuis en hoef mij dus niet ziek te melden en het werk wordt gewoon gedaan.

 

Ok, het is tenslotte al half 8 dus ik ben al 3 uur wakker, laat ik eens wat gaan eten. Mmmhh wat?

Crackers, altijd goed. Shit, dat bovenste plankje is voor een invalide persoon best hoog. Niks is een probleem, alles is een uitdaging hoor ik mezelf clichématig opdreunen in gedachten terwijl ik reik naar het pakje Vitalu ontbijtcrackers. Wat beleg er op, Optimelletje ernaast en we kunnen aan de dag beginnen. ‘Zo he, dat zijn goede crackers’. Een is geen, merk ik dus wordt er nog maar een gepakt en als we dan toch bezig zijn gelijk nog maar een. Anders moet ik straks weer opstaan en aangezien dat nogal zeer doet, ach weet je wat, laat ik maar gewoon dat pak meenemen. Dan kan ik gelijk de hele ochtend door.

 

De ochtend vliegt voorbij en voor ik het weet is alweer half 12. Beetje vroeg om te lunchen. Maar het is zo stil, niemand om even mee te kletsen en de kat kijkt me ook aan alsof die vandaag alsnog niks terug gaat zeggen op alle verschrikkelijke prietpraat. Even wat anders is ook wel fijn en aangezien verandering van spijs doet eten mag dat weer gedaan worden! En om 14:00 uur verander ik weer, van spijs wel te verstaan. Om 15:00 uur komt een vriendinnetje in mijn ‘middagpauze’ en natuurlijk komt zij niet met lege handen. Ergens heb ik vast nog wel een plekje in mijn maag en heb ik niet pas gelezen dat een maag enorm flexibel is?  Terwijl ik haar 3 zoenen geef bedenk ik mij ineens dat ik de hele dag mijn tanden nog niet gepoetst heb. Terwijl ik dit typ bedenk ik mij dat ik nog steeds de hele dag mijn tanden niet gepoetst heb. Gatverdamme.

Leuk hoor dat thuiswerken. Ik word er alleen maar dik en vies van.

Maar ik heb ondanks alles wel hard gewerkt vandaag. Mijn kaken zijn doodop.

 

Zo, en nu tandjes poetsen en naar huis de bank.

 

 

 Valentijn

22:09, 15/2/2012 .. 0 comments .. Link

    

Valentijnsdag is toch wel de meest schizofrene feestdag van het jaar.

Ik verkondig het hele jaar door, zeg pak ‘m weg zo 364 dagen per jaar, dat ik er geen boodschap aan heb. Een dag voor puisterige nerds die niet verder dan X, Y of Z komen als afzender op hun kansloze valentijnskaart, hopeloze tieners, opgelegde blijheid die wordt versterkt door uitbuiters met te dure rozen en van die walgelijke Forever Friends beertjes  en vrouwtjes die alleen  in regenbogen en eenhoorns geloven.  Maar dan is het Valentijnsdag en hoezeer ik dan ook mijn harde, cynische en onafhankelijke zelf wil zijn: uiteindelijk loop ik toch met een vol verwachting kloppend hart naar de brievenbus, om te kijken of er nog iets in ligt. Iets roods of roze met een postzegel erop.

 En dat vind ik zo stom van mezelf! Ik wil helemaal geen slijmerige romantica zijn! En dan blijkt er toch een soort van in regenbogen en eenhoorns gelovende met een suikerrandje versierde weemoedig uit het raam starend meisje in mij te huizen. Ieuw.

En wat was dat meisje blij. Met de roze en rode kaartjes in de brievenbus.  Meervoud? Jazeker. En met het chocolade hartje en zoetsappig briefje bij de door haar vriendje gesmeerde broodjes. Zij zag zelfs wat jaloerse blikken van dames in het trainingslokaal. Zelfs het sms’je of zij om 19:00 uur klaar wilde staan in een leuk jurkje waardoor toch enigszins die harde, cynische, feministische  en onafhankelijke zelf lichtelijk had moeten gaan protesteren, deed de Valentijnshysterie alleen maar groeien. Kirrend stond zij jurkjes te passen en ondertussen liet zij verwachtingsvol de fantasie de vrije loop over wat er dan al niet allemaal om 19:00 uur kon gaan gebeuren. Waar…….lagen haar muiltjes?

 Gelukkig komt er ook aan ieder sprookje een einde en ben ik teruggetreden in de rol van Valentijnshatende zelfstandige vrouw die niet in regenbogen en eenhoorns gelooft. Muiltjes staan mij niet. Net als rode jurkjes. Mwah….364 dagen per jaar dan.

 

 

 About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Van thuis werken word je dik
Valentijn

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer