Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Verliefd-niet verliefd Home | Profile | Archives | Friends
Wat te doen als je verliefd bent op een onbereikbaar persoon!! Ps dat is trouwens wat ik ook graag wil weten!! Dat is mijn reden voor de blog:)

Het begin30/7/2012
Ik weet niet precies hoe het allemaal werkt met een blog, naar dat vind ik vast gauw uit:) De voornamelijkste reden dat ik deze blog begin, is omdat ik een probleem heb met praten!! Niet een logopedistisch probleem ofzo, maar eerder een psychisch probleem, ik durf niet!! Ook al wil ik het zo graag vertellen aan sommige mensen ik kan het niet. Dat is onhandig en lastig omdat ik het dan niet kwijt kan en het in mijn eentje doe, wat soms onmogelijk is!! En een ander probleem, als ik eenmaal praat dan gaat het meestal over iets heel onbenulligs!! Maar wat ik graag wil vertellen is niet onbenullig. Sterker nog, het is heel belangrijk(voor mij). Wat ik graag wil vertellen is dat ik smoorverliefd ben, op twee mensen en allebei even onbereikbaar! Eentje is namelijk veel te oud. En dan zal je waarschijnlijk zeggen in liefde heeft leeftijd geen inspraak, maar als ik 16 ben en hij bijna 30 dan waarschijnlijk wel:s hij is geen beroemd iemand ofzo en het is ook niet zo dat hij al getrouwd is(hij is pas gescheiden) maar hij is gewoon, Jaa ik weet eigenlijk niet maar ik weet gewoon dat hij onbereikbaar is!! Waarschijnlijk dan vooral door de leeftijd! De ander is niet onbereikbaar door de leeftijd, hij is pas net 20 geworden, maar hij is gewoon... Ik geloof niet dat hij mij leuk vind! Ik heb het dan wel niet gevraagd maar hij.. Dat soort dingen voel je gewoon! En dat vind ik verschrikkelijk. Hij was mijn collega, voordat ik wegg- Okee ik was een soort van ontslagen- maar hij was mijn collega en het was de beste tijd van mijn leven, ik keek uit naar mijn werk, wat ik meestal niet doe. En ik had iemand om naar uit te kijken en(hij zingt) toen hij zijn optreden had, met ons bedrijfsuitje, toen ging ik helemaal plat. En nu weet ik wel dat hij mij niet leuk vind maar dat betekent toch niet dat ik hem niet leuk kan vinden!? Toch??
0 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer