Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Liefde Home | Profile | Archives | Friends

Slaap Lekker/ Stappenplan23/10/2013

Lieve Peet,

Slaap Lekker Vanavond. Ik hoop dat je niet in slaap valt met zorgen in je hoofd. Ik zou je in slaap willen knuffelen en je vasthouden en je in je oor willen fluisteren dat ik van je hou.

Ik vraag me af waar je over na moet denken. Ik begrijp niet zo heel goed over wat want wij horen bij elkaar, maar dat heb ik al 4 jaar 

Ik begrijp wel dat een lastige situatie is,  met veel gevoelens, onzekerheden en gebroken harten en dat dat lastig is. Ik heb het idee dat je in de war bent van alle emoties door elkaar. Daarom moet je een plan maken en een volgorde:

1. Je kiest voor jezelf wat je het liefste wilt. 

2. Je gaat stappen bedenken om dit uit te voeren.

3. En stap voor stap werk je deze weer uit.

 

Voorbeeld.

1. Je kiest om bij mij te zijn.

2. De stappen die gezet moeten worden zijn:

A. UITMAKEN> Ik maak het uit met mijn vriendin en bedenk een goede oplossing waar ze nu moet wonen.

B. TIJD VOOR MIJ >Tijd voor mijzelf zonder iemand om me heen om alles op een rijtje te zetten.

C. TOEKOMST > Hoe ga ik mijn nieuwe leven plannen

3. ...

 

* Als je niet verder wilt samen zijn er twee dingen die ik je ga vragen als afscheidscadeautje. 1. een laatste kus & 2. een trui

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

hoop verliezen23/10/2013

Hoe mooi gisteren de dag begon dat je iets liet horen..... Hoe stil het vandaag was.

Elk uur dat ik niks van je hoor verlies ik een beetje meer hoop. En voel ik de afstand tussen ons weer groter worden.

En de herrinering van jou in mijn armen vervaagd langzaam als de vele herrineringen en geluksmomentjes die ik af en toe heb mogen beleven met je de afgelopen jaren.

Het doet pijn dat je op je woorden let. Dat je je niet laat gaan.

Ik begrijp niet waar je over na moet denken en wat je wilt wikken en wegen.

Dag liefde van mijn leven, fijne avond en wat er ook gebeurd bedankt dat ik een nacht bij je mocht zijn <3

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Oef,,,,volg je hart23/10/2013

Vannochtend na mijn eerste post kreeg ik een berichtje van je dat je het heel fijn vond en dat je terug wilde naar Parijs..

Ik was echt super super blij want ik had niet verwacht dat ik al meteen 1 dag erna een berichtje van je zou krijgen!! En het gaf me goede hoop!!

Nu stuur je me net dat je toch wel echt goed moet nadenken deze komende twee weken. Oef. Ik hoop steeds dat je in mijn armen gaat vallen.... 

Ik duim dat dat snel zal gebeuren.....

 

PS Ik vind het wel vet oneerlijk dat ik moet wachten en zij gewoon bij je kan zijn wanneer ze wil grrr

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

berichtje via de telefoon (lastig typen)23/10/2013

Lieve Peet,

Ik sta op met de gedachte of het wel goed is om je ruimte te gunnen. Ik wil namelijk ook heel graag aan je bewijzen dat ik van je hou en je juist liefde geven en je weer laten voelen hoe het voelt om samen te zijn. Ik denk er over na dat als je me deze week weielst weten samen verder te kunnen ik volgende week al Een dagje naar Genève zou kunnen vliegen omdat het zo goed te doen is met de punten. Dan moeten we wel op de hotel kamer afspreken omdat jij niebouten gezien wilt worden. Dan zal ik het gezellig maken met kaarsjes in de hotelkamer als we daar gaan eten :)

 

Ik denk eraan dat ik echt niet blij word als je volgend jaar met haar haat samwonenden. Verder heb ik op mijn kop gekregen van vriendinnetjes gister over hoe ik naar je hebgecommuniceerd  dat ik snel wil samenwonen en kindjes wil enzo. Ze zeggen dat elke man nu daar nog niet aan moet denken. Ik baal zelf ook wel van de tegenstelling die ik hen gecreëerd nu lijkt het net of ik niet graag in andere landen wil wonen en op avontuur wil gaan. Nou ja, ik vertrouw er maar op dat ji

J mij beter kent.

 

 

 

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

kom naar huis22/10/2013

 

Lieve Peet,

 

We zijn zo lang samen geweest, en toen we jong waren wilden we alletwee zo veel ontdekken. We hebben elkaar los gelaten en het doet nog steeds pijn dat we dat hebben gedaan. 

We hebben elkaar pijn gedaan, we zijn boos op elkaar geweest, We hebben allletwee fouten gemaakt. En we hebben ook geleerd.

 

En nu kunnen we er eindelijk weer samen over praten....

We horen bij elkaar. kom gewoon naar huis (huis= met mij zijn) en dan gaan we verder met ons geluk!

 

 

 

 

 

 

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Hoe ik me voel vandaag.22/10/2013

Ik heb dit profiel aangemaakt omdat ik jou 1/ de rust wil gunnen, maar 2/ ook heel graag wil vertellen hoe ik me voel. Dus het is ook een beetje mijn uitlaatklep. Met deze oplossing dacht ik een beetje van alles te creeren. Als je wilt kun je deze blog natuurlijk ook gebruiken om stukjes op te zetten als jij graag aan mij wilt laten weten hoe jij je voelt :)

Het spijt me dat ik gisteren moest lachen. Ik vind het echt een bizarre situatie. Ik hoopte 4 jaar lang dat mijn sterke gevoel wederzijds was. Dat heb je vorige maand aan mij bevestigd en ik wist niet wat ik hoorde. Ik was erg radeloos dat de liefde van mijn leven hetzelfde voelde voor mij. En ik moet lachen omdat al " jouw problemen" mbt een eventuele voortgang van een relatie dan bij mij zo klein klinken. Wij hebben LIEFDE! Nog steeds... 4 jaar nadat het uit is gegaan... en het is STERK en WARM en het voelt als dat de liefde NOOIT voorbij zal gaan.

verschillen in wel of niet houden van uitgaan, waar we moeten wonen & hoe we gedane pijn overwinnen ..kan met zoveel kracht van ons samen als ik die voel gewoon ontzettend makkelijk overwonnen worden.

ok..Ik ga eindelijk mijn tanden poetsen nu! :D

Peet, je moet niet verdrietig zijn! Ik wil dat je blij bent. 

Dit is geen "overhaal" blog ofzo, ik wil gewoon graag mijn gevoelens delen. 

Liefs.

 

 

 

 

0 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer