Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Survival in Love and War Home | Profile | Archives | Friends
Vriendjes, Vriendinnen, Sport, Afvallen , Shoppen en vooral veel Drama.. Het is allemaal te lezen op mijn Blog over mijn dagelijks leven als twintiger..

Blog intro9/9/2009

Wat een verschijnsel dat bloggen, iedereen die maar zijn hart stort op het internet. Toch is het fijn als je af en toe is even flink te keer kan gaan en je belevingen van je af kunt schrijven.
Zo heb ik zel tot 3 keer toe een redelijk pittig verhaal op de blog van mijn hyves gepost. Toch was dat wat minder prettig omdat mensen dan weten wie je bent en over wie je schrijft. En nu.. onder deze naam, durf ik alle vette roddels, belevingen, avonturen en drama neer te posten...

 

Ik zal voor mijn blog even beginnen met een voorstelrondje.
Mijn 'naam' is Lotus Hart en ik ben 20 jaar.
Ik woon al 3 jaar in het mooie Utrecht waar ik mijn hart heb verloren aan de grachten, de mooie gebouwen, het winkelen en de sfeer van de stad. Toen ik 17 was ben ik hier gaan studeren en kon ik voor het eerst de stad in zijn mooie glorie bewonderen. Savond's als je langs de oude gracht loopt (vooral in de winter!) en het is donker en de lichten gaan aan, de studenten lopen gearmd over straat.. dan moet je een keer voor mij een keer op het brugetje gaan staan die over de oude gracht richting het neude gaat en de kant van de dom op kijken.. dan snap je precies mijn liefde voor Utrecht.

 

Verder hockey ik en probeer ik te gaan fitnessen.. Ik ben net aan een nieuwe studie begonnen.
Ik ga graag uit eten, naar musicals, musea en shop heeeel graag. Maar mijn ultime bezigheid is het oplossen van mannelijke vraagstukken.. waarover je nog veel kunt gaan lezen in mijn Blogs.

 

Dus hou mijn blog in de gaten en lees, lach en reageer!

 

 

Veel Liefs,

 

Lotus

0 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer