Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

love life

Eerste blog

13:07, 21/7/2011 .. 0 comments .. Link

Hallo alle blog lezers,

Spannend zo'n eerste blog.

Ik zit borde vol ideeen over van alles en dat wil ik graag delen met andere.   Ik zal mezelf eerst even voorstellen. Ik ben een happy alleenstaande moeder (31) van een leuke lieve dochter van 4. Samen wonen we na een lange tijd overal en nergens te hebben gewoond in een huur app.

 

Ik werk parttime, geen wereld baan maar flexibel dat is altijd fijn. We roeien met de riemen die we hebben Qua financien. 

Ik heb mezelf beloofd om te stoppen met geld uitgeven aan onnodige dingen en eerst alle openstaande rekeningen te voldoen voordat er rente enzo in rekening wordt gebracht. Daarna wil ik een spaarplan voor mezelf maken. ik zal vertellen wat ik van plan ben te sparen en hoe het verloopt.

Maandag heb ik een tweede spaarrkening geopend en ga daar klein bedragen op sparen. Iedere dag log ik in op mijn bank en ga mijn betaalrekening afronden. Als ik bijvoorbeeld €   105,50 er op heb staan. Schrijf ik 5.50 over naar mijn spaarrekening. Het zal niet snel gaan maar alle kleine beetjes helpen. Daarnaast wil ik per maand 150 euro op een andere spaarrekening zetten om zo uiteindelijk binnen 2 jaar 3x mijn maandsalaris gespaard te hebben. Ik zal proberen om deze blog met vanalles leuks te voorzien.

Hopelijk wordt het goed gelezen en krijg ik tips enzo terug.

                                                   About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Eerste blog

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer