Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

lovexpeacexicecream

en toen maakte ik het uit.

12:57, 17/1/2009 .. Posted in the daily stuff. .. 0 comments .. Link

na bijna 5 maanden.

Ik zal maar meteen eerlijk zijn: ik voel me kut. Het komt door gisteren, hij stuurde een smsje: ik moet je spreken, onder 4 ogen. zonder <3 of kusje of wat dan ook. dus ik was al bang dat er wat aan de hand was. dus we hadden afgesproken, om kwart voor 5 precies, bij de schommels buiten. ik kwam aanlopen, hij was er al. Hij begon met praten, zei dat hij iets heel stoms had gedaan, dat hij het niet eerder wilde zeggen omdat ik me toetsweek had. Ik voelde het aankomen: hij wilde het uitmaken. ik dacht het echt, maar in plaats daarvan zei hij: "Ik ben niet helemaal eerlijk tegen je geweest. Ik heb (naam) niet alleen op haar voorhoofd gekust, ik heb haar ook op dr mond gekust". dit sloeg in als een bom. ook omdat het een vriendin van me is geweest. Ik voelde in het begin niks, ik zei: "kan gebeuren, je was tenslotte dronken" maar hij was het niet met me eens, hij voelde zich echt enorm schuldig over wat hij had gedaan. Volgens mij drong het gewoon nog niet helemaal tot me door ofzo. nu wel, en ik ben blij dat ik de stap heb gezet. Na een kwartier op die schommel gezeten te hebben, en ik er goed overna dacht, over wat hij had gezegd, wat ik erop terug had moeten zeggen, ik weet het allemaal niet meer. Ik weet wel dat ik zei: "Ik merk dat jij niet met mij door wil gaan door dit, en ik denk ook niet dat ik het wil, want idee dat jij vreemd bent gegaan voelt niet goed". vervolgens zei ik: "Op het moment wil ik helemaal niks meer met je, misschien weer over een tijdje, ik wil nu gewoon even rust om me heen, er even over kunnen nadenken zonder dat iemand me afleidt". Hij respecteerde me beslissing, zei dat hij het ook zo zou hebben gedaan.

Maar ik voel me echt kut. want ik ben nog steeds in love. alleen kan ik het niet meer zijn omdat het uit is, over. het voelt echt heel rot. daarom schrijf ik het hier, zodat ik het even kwijt kan zijn ! bedankt voor het lezen/luisteren naar mijn verhaal.

love.Let's have a break.

14:24, 11/1/2009 .. Posted in the daily stuff. .. 0 comments .. Link

En dat is het gevoel wat ik nu heb. Ik ben echt zo moe van al dat leren, niet normaal. moet je je even voorstellen dat ik 3 dagen achter elkaar alleen maar m&o heb samengevat, (21 blz.) en dat ik dat nu wel ken ongeveer. Vanochtend ff snel in bad Frans geleerd, en nu ben ik alweer bezig voor Duits. Gelukkig zijn het nog maar 4 toetsjes. alhoewel ik wel enorm opzie tegen m&o. maar ik overleef het wel, hoop ik.

Ik ben maar niet gaan werken vandaag, ik voelde me al niet lekker, door al dat gehoest enz., dan kan ik maar beter thuis blijven en leren. daar heb ik in ieder geval veel meer aan.

ik ben een beetje inspiratieloos. oeps.
dus ik ga maar weer verder.

love.onderweg naar het einde ..

09:32, 9/1/2009 .. Posted in the daily stuff. .. 0 comments .. Link

.. het einde van de se-week natuurlijk ! Ik heb tot nu toe 2/7 toetsen gemaakt, en volgens mij gingen ze nog best goed.. Alhoewel ik tegen iedereen zeg dat ze slecht gaan, zo krijg ik geen commentaar zoals vorige periode, "Je zei toch dat het goed ging?!" En vooral mijn moeder is zo, dus dan maar op deze manier. Ik hoop echt dat deze week goed gaat, dan heb ik zekerheid van overgaan, tenminste, voor mijn gevoel.

Op het moment ben ik volgens mij een heftige keelontsteking aan het krijgen, zoals ik in elke toetsweek ziek ben.. raar, maar toch is het zo. Mijn keel doet ongelovelijk pijn, en als ik moet hoesten, blijf ik wel 10 minuten doorgaan. Vreselijk irritant.

Om 1 uur heb ik me 3e Se. Nederlands, moet lukken. Als die afgelopen is, meteen weer voorbereiden op volgende week, anders ga ik me tijd weer verlummelen met andere dingen, en dat moeten we niet hebben !

Ik ga maar is me medicijnen innemen, blegh !

love.het gaat weer beginnen.

17:38, 6/1/2009 .. Posted in the daily stuff. .. 0 comments .. Link

Morgen is het zover ! de toetsen gaan weer beginnen. maar eerlijk gezegd ben ik deze keer helemaal niet zenuwachtig.. is dat normaal?!

vorige keer haalde ik alleen maar onvoldoendes, maar ik moet dan ook eerlijk zeggen dat ik niet goed geleerd had, nu ook niet. maar het voelt heel anders, heel ontspannen, alsof ik alles al ken. Ik hoop het maar, want als ik nu weer allemaal onvoldoendes haal blijf ik misschien wel zitten ! en daar heb ik echt geen zin in.

Het leren is veel, vermoeiend ook, maar ik ga weer verder. Een kort berichtje voor vandaag. Sorry.

love.Verhaal

17:50, 5/1/2009 .. Posted in my story. .. 0 comments .. Link

Ik ga trouwens beginnen aan een verhaal. Verwacht er niet teveel van, het is me eerste keer.

Dus als je af en toe iets raars ertussendoor ziet staan, dan is dat voor het verhaal, gewoon onder categorie " My story" kijken, en dan vind je het vanzelf.

love.Hoofdstuk 1

17:32, 5/1/2009 .. Posted in my story. .. 0 comments .. Link

Hij doet het weer. hij zit weer met z'n vieze handen aan me. Ik word er niet goed van, misselijk, een onbehagelijk gevoel vanbinnen. Dan gaat z'n hand naar beneden, eerst over me borsten, en dan steeds lager. Hij maakt me broek open, die van hem is al open. Ik heb er geen zin in, dit is al de derde keer deze week, steeds als me moeder niet thuis is. Ik probeer er niet aan te denken, aan wat hij aan het doen is, probeer me tranen weg te slikken en aan iets leuks te denken. het lukt niet, ik voel hem, hoe hij in me komt. Z'n harde gekreun gaat door merg en been. Bah, het doet pijn. En plots een diepe zucht, gelukkig, hij is klaar. hij staat op van mijn bed, waarin ik net heerlijk een boek aan het lezen was. Ik haat hem! Hij verpest me leven. Waarom moest me moeder hem nou uitkiezen, deze vieze pedofiel. Hij, of beter gezegd Jasper, is alweer verdwenen en heeft nog even op de gang gemompeld dat ik me mond moet houden, anders neemt hij z'n vriendjes mee. Ik val in slaap.

Als ik weer wakker word is het half 9 's avonds, ik heb honger dus ga naar beneden. Daar is me moeder, gelukkig, ze is thuis. Helaas is Jasper er ook nog, dus ik vraag: "Moet je niet naar huis?" Me moeder kijkt op en zegt: "Roos ! dat zeg je toch niet", ik hou me mond want het heeft toch geen zin om iets ertegenin te brengen. Daarom pak ik maar wat eten, ik zie dat ze al hebben gegeten en me niet hebben geroepen. Snel pak ik een kom soep en ga weer naar boven, weg van die engerd.

Ik ga achter me laptop zitten, even kijken of ik nog nieuwe emails heb. Ja ! wauw, van bookmagazine, voor mensen die graag schrijven. Is even kijken wat erinstaat:

" Hallo Roos,
Hierbij wil ik je feliciteren met het plaatsen van jouw ingezonden stuk
Met Vriendelijke groet,
Robbert teval"

Meteen werd ik weer vrolijk, geweldig ! Eindelijk, het stuk ging over wat ik had meegemaakt, eigenlijk over hetzelfde als ik vandaag heb meegemaakt. Plots komt er nog een mailtje binnen, het is van me vriendje Thomas.

"Lieve Roos,
Ik moet je spreken, komt morgen om 12 uur uit?
kusjes Thomas"

Opeens krijg ik het benauwd, stel je voor dat hij het uit wil maken, stel je voor dat hij... nee! dat kan ik nu echt niet aan, ik kan het er gewoon echt even niet bij hebben. Ik moet toegeven, het gaat nou niet bepaald super tussen ons de laatste tijd, maar toch wel goed genoeg om de relatie te behouden? Of denkt hij er misschien anders over ...
Ik doe me laptop dicht en ga weer in me bed liggen, nadenken over de dag. maar, alleen het positieve. Helaas zijn die er niet voor vandaag, dus dat wordt vroeg slapen.bestaat God toch?

17:16, 5/1/2009 .. Posted in the daily stuff. .. 0 comments .. Link

Een beetje rare titel. maar ik kan het allemaal uitleggen.

Ik zat gister namelijk een beetje in de stress, waarschijnlijk had je dat wel gemerkt aan me post van gister.. Deze periode (school) verloopt anders dan de anderen, mijn 2 moeilijkste vakken geven geen toets maar een po. deze zijn nogal groot, je moet er veel tijd voor hebben. helaas had ik niet goed gepland en moest ik eigenlijk vandaag nog beginnen met me wiskunde po die ik morgen in zou moeten leveren.

krijg ik vanmiddag opeens een email met erin: aangezien heel wat leerlingen nog wat vragen hebben over het po dat jullie morgen moeten inleveren, wordt de inleverdatum met een week verschoven. ik wilde eigenlijk net beginnen met dat po, maar dat doe ik dus komend weekend ! heerlijk dit.

deze middag heb ik goed besteeds met samenvatten en leren van toetsen, nou niet bepaald prettig op je laatste vrije dag, maar het is niet anders. en ik moet eerlijk zeggen, ik moet er wat harder aan trekken, anders ga ik het niet halen dit jaar !

Soms denk ik dus dat God bestaat, want anders was ik nu echt dood geweest, had ik door moeten werken tot midden in de nacht. gelukkig hoeft dat nu niet !

ik ga weer verder de Nerd uithangen xD.

love.op naar de se-week.

22:44, 4/1/2009 .. Posted in the daily stuff. .. 0 comments .. Link

Tja,

voor de meesten van ons gaat school vanaf morgen weer beginnen. gelukkig heb ik nog een vrij dagje om uit te rusten, naja, uitrusten zou er niet van komen. want de toetsweek zit er weer aan te komen. woensdag gaat het hele gebeuren weer beginnen. ach ja, het zij zo.

maar, eerst moet ik er nog voor zorgen dat mijn praktische opdrachten in orde komen. niet voor de minste vakken laten we zeggen, Geschiedenis en Wiskunde. en het is moeilijk, en veel. dus je raad al wat ik morgen ga doen.

Ik zou nog vertellen over het weekend, want een vriend uit Groningen kwam gezellig op bezoek ! het was erg leuk, alleen jammer van het uitgaan, want er was niks aan. gewoon in 1 woord saai. waar ik me tegenover hem best wel voor schaam, want tja, komt hij een keer naar Almere, is het stom. meestal is het leuk, maar helaas.

Ik heb wel nieuwe schoenen gekocht, ja, ik weet het, ik mag niks meer kopen, maar ze waren heel goedkoop. Haha, mijn schoenenverslaving. heerlijk. maar wel met 75% korting =)

ik ga maar is slapen, genoeg getypt voor vandaag, morgen een drukke dag.

weltrusten, love.schaatsen !

21:19, 2/1/2009 .. Posted in the daily stuff. .. 0 comments .. Link

jaja,

vandaag gingen we weer is schaatsen ! echt super. ondanks dat ik nu eindelijk gewoon kan blijven staan was het wel echt superleuk. gezellig met Sabina, paps, zusje en vriendin van zusje naar de Jaap Edenbaan. echt super. haha, en daarna heerlijk warme chocolade met slagroom natuurlijk, en daarna nog een x (want me paps wist niet dat we al hadden gehad). het was wel lekker.

nu ben ik weer bij me mams, en morgen komt Ryan, dat wordt echt leuk ! samen naar de stad, daarna uit, en helaas zondag weer werken, maar dat maakt niet uit. het wordt in ieder geval geweldig.

ik vertel je morgen meer !

love.

 gister.

21:16, 1/1/2009 .. Posted in the daily stuff. .. 1 comments .. Link

Damn.

en toen had ik verwacht dat uitgaan met oud & nieuw leuk zou zijn.. tenminste, dat hoort het ook. maar niet als je met 2 mensen gaat die samen wat hebben, niet van elkaar af kunnen blijven, en je compleet vergeten. Ja, dat is mij dus gisteravond overkomen.
In het begin was het nog leuk enz. maar daarna, daarna werd het echt alleen maar irritant. laten we zeggen dat ik om half 4 naar huis wilde gaan, dat vond ik wel een mooie tijd, na heel veel zeuren en aandringen waren we om half 5 buiten, en om 5 uur eindelijk thuis. Ik ben geen mens die van zeuren houdt, maar ik vond het niet leuk dat ik zo werd behandeld. naja goed, je kan fouten maken toch? iedereen maakt fouten.

maaaaaar, ik zou het niet over stomme dingen hebben, remember ?! Ik weet in ieder geval wel dat ik volgende keer niet meer met hun uitga. dan neem ik gewoon me eigen schatje mee en laat ik hen lekker alleen. haha, wat ben ik toch weer gemeen. nee, dat doe ik niet. of misschien toch wel xD. boeiend.

ik ga nu maar weer is iets van miljoenendinges afkijken met de rest van het gezin =)

love.

"Don't give up on your faith. Love comes to those who believe it."HAPPY NEW YEAR =)

17:48, 31/12/2008 .. 0 comments .. Link

ja, en nu komt mijn laatste berichtje voordat het nieuwe jaar begint. het is misschien nog een beetje vroeg, maar alvast Gelukkig 2009 ! maak er wat van zou ik zeggen =) net zoals ik ga proberen te doen, niet proberen, ik ga er gewoon wat van maken.

zometeen haartjes krullen, naar vriendin, en dan gezellig uit ! haha, heb er zin in. alleen nu ga ik eten, morgen vertel ik wel hoe het was !

love.

"Don't give up on your faith. Love comes to those who believe it."
"I hide my feelings behind a smile"ik had gelijk

15:19, 31/12/2008 .. Posted in the daily stuff. .. 0 comments .. Link

en ja hoor. wat zei ik je, het is echt leuk. het was gister erg gezellig. gelukkig maar, want ik heb wel wat andere dingetjes meegemaakt.

weet je wat ik me net bedacht: het is vandaag 31 december. dit betekend best wel veel.

  • oud & nieuw
  • feesten
  • oliebollen (zonder krenten)
  • morgen nieuw zakgeld
  • en nieuw kleedgeld.

ja, die laatste 2 moet ik denk ik eventjes uitleggen. Ik ben nogal, hoe zou ik het zeggen, shopverslaafd. en kan nooit wachten op me geld. elke 1e van de maand wordt het gestort, en dan ren ik het liefst zo snel mogelijk naar de winkel om weer wat te kopen. niet goed, ik weet het. maar zo raak ik ook een beetje me frustraties kwijt.

verder werk ik elke zondag, 5 uurtjes, wordt uitbetaald voor 10 uurtjes. jaja, het is echt heerlijk. en handig, wnat zo staat er toch weer elke maand 120,- op me rekening. maar voor dit geld moet ik nog even wachten, ik denk dat ik de 22e pas weer krijg. alhoewel het dan wel wat meer moet zijn dat 120,- want ook ik heb in de vakantie weer is gewerkt.

Goed, nu moet ik toch echt me huiswerk verder gaan maken, anders blijf ik zelfs nog zitten.

love.mijn blog.

15:12, 30/12/2008 .. Posted in the daily stuff. .. 0 comments .. Link

toen was het alweer een halve dag verder nadat ik me heb "ingeschreven" voor deze blogsite.

het voelt geweldig om weer terug te zijn, tenminste, terug in het blogritme. elke dag een stukje typen, iets grappigs, een gedichtje, een stukje tekst, gewoon even me gevoel laten spreken. zodat je weer een stukje van jezelf hebt opgeschreven.

nee, geen beschrijving van wat ik die dag heb gedaan, naja, niet vaak, gewoon eventjes een kort verhaaltje van iets leuks wat ik heb meegemaakt. én vooral, altijd positief.

soms gaat het niet goed met mij, dan ben ik een beetje down, dan zal ik proberen niet te schrijven, en anders waarschuw ik wel alvast.

haha, ik klets.

Vanavond ga ik weer naar me papa. Alweer een maandje of wat niet gezien, dus daar heb ik wel zin in =) wordt leuk. (duimen)

love.About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories

my story.
the daily stuff.

Recent Entries

en toen maakte ik het uit.
Let's have a break.
onderweg naar het einde ..
het gaat weer beginnen.
Verhaal

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer