Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

LPI - International

LPI Florida teamlid Susan Noelle Utermark bij Ghost Hunters Academy

23:36, 1/1/2010 .. 0 comments .. Link
Florida - LPI Florida teamlid Susan Noelle Utermark is bij Ghost Hunters Academy doorgegaan naar Ghost Hunters International, ook wel beter bekend als TAPS. Ghost Hunters Academy is een Amerikaanse paranormaal reality serie welke in november 2009 in première ging op het Amerikaanse SyFy netwerk.
Het is een derde aftakking van het programma Ghost Hunters, na Ghost Hunters International en UFO Hunters. TAPS teamleden Steve Gonsalves en Dave Tango begeleiden studenten, waaronder ook Susan, op verschillende locaties waar het spookt.
Steve en Tango beoordelen de studenten die uitvoerig op hun kundigheid worden getest. In de laatste aflevering werden er twee studenten, waaronder ook Susan, verkozen om hun training voort te zetten bij de Ghost Hunters International.
Uiteraard feliciteren we Susan met haar behaalde resultaat, en wensen haar veel succes toe bij GHI.

http://www.lpi-international.nl/modules.php?Name=Nieuws&Item=01012010LPI-International zoekt enthousiaste onderzoekers

23:35, 1/1/2010 .. 0 comments .. Link
Nieuwegein - Ghost Hunting... Het klinkt avontuurlijk en spannend. En dat is het ook. Maar voor ons is het veel meer dan dat. Werken bij ons team is een levensstijl.

The League of Paranormal Investigators International, ofwel LPI-International, is ontstaan door het samengaan van LPI in Miami, Florida en het GHOST!-Team in Nederland. LPI-International is daarmee de dochter geworden van onze Amerikaanse collega's in Florida.
The League of Paranormal Investigators is een team van bekwame en ervaren paranormale onderzoekers die gespecialiseerd zijn in het onderzoeken van locaties waar men zegt dat het er spookt, of waar onverklaarbare verschijnselen plaatsvinden. Kosteloos.

Wanneer men vreemde en onverklaarbare gebeurtenissen ervaart, dan kan de League of Paranormal Investigators een antwoord vinden. We werken met goed getrainde onderzoekers en mediums. Ons team beschikt over verschillende disciplines om opdrachtgevers te kunnen helpen met paranormale problemen in een locatie.

We gebruiken moderne technologie voor ons onderzoek naar paranormale activiteit. We nemen opname apparatuur mee naar een locatie om paranormale activiteit vast te leggen.

Één van van de unieke aspecten van de aanpak van LPI-International is de combinatie van onderzoekers en mediums die bij het onderzoek betrokken worden. Ons team stelt dat de onderzoekers een sceptische grondhouding aannemen.

LPI-International doet voornamelijk altijd 's avonds en 's nachts in het weekend onderzoek. We maken ook documentaires van onze onderzoeken.

Momenteel zijn we op zoek naar mensen om de continuïteit van onze onderzoeken te waarborgen.

Geschikte kandidaten zullen na een interne training worden ingezet op een te onderzoeken locatie.

Wil je deel uitmaken van een hecht en professioneel team, en heb je een gezonde dosis interesse in het paranormale, stuur dan een e-mail naar info@lpi-international.nl


Het spookhuis in Huissen

23:11, 24/12/2009 .. 0 comments .. Link
LPI-International, toen nog GHOST!-Team, deed in 2008 twee onderzoeken in de Villa Binnenveld te Huissen. Na de twee onderzoeken van LPI-International kocht Ratelband de villa, en al snel stond de villa bekend als het spookhuis in Huissen. Ratelband verkocht de villa weer met winst aan Vlemmix en deze bracht het spookhuis onder de aandacht van de media. Voor ons een aanleiding om ons archief van dit onderzoek te openen.


LPI legt een full body apparition vast op foto

23:09, 28/10/2009 .. 0 comments .. Link
Florida - De film Paranormal Activity of de populaire TV amerikaanse show Ghost Hunters vallen in het niets met het onderzoek van LPI bij het historische Deering Estate in Florida. Spokenjagers die al eerder paranormale activiteit hebben onderzocht zeggen dat ze meer dan 60 onverklaarbare stemmen hebben opgenomen op deze locatie.
Een van die stemmen, opgenomen op een digitale recorder, zegt “We zitten hier gevangen”.

Onderzoekers zeggen dat ze twee “full body apparitions” hebben vastgelegd. Op de foto’s zijn twee doorzichtige menselijke gedaantes te zien, een man en een vrouw.

“Dit is wat wij als de Heilige Graal zien, een full body apparition komt zelden voor tijdens een onderzoek” zegt Colleen Kelley van The League Of Paranormal Investigators (LPI) in Miami. Het LPI heeft in augustus 2009, twee dagen onderzoek gedaan bij de estate...


http://www.lpi-international.nl/modules.php?Name=Nieuws&Item=28102009

 Lampje gaat op verzoek aan en weer uit

22:05, 27/5/2009 .. 0 comments .. Link
Friesland - LPI-International had op 23 mei 2009 een onderzoek in een woning te Friesland. Onze hulp werd door de bewoners ingeroepen omdat zij last hebben van naar hun mening paranormale activiteit. Zo zagen zij onder andere lichtbolletjes door de kamer vliegen, een verschijning van een persoon bij het raam, hoorden zij gerommel beneden terwijl ze in bed lagen, en het rinkelen van een oude telefoon terwijl er geen in de woning aanwezig is.

Na een intensief interview met de bewoners op de locatie, werd al snel duidelijk dat het vermoedelijk om een
Poltergeist zou gaan. De bewoonster is een jonge vrouw van 17 jaar oud, die onder andere ook getraumatiseerd is door haar verleden.
In de woning heeft een familielid met behulp van een vuurwapen zelfmoord gepleegd. De spanning is duidelijk voelbaar bij de bewoners. Het is dan ook niet uitgesloten dat het één het ander in beweging zet als een soort van kettingreactie. Duidelijk was dat de jonge vrouw centraal staat binnen de paranormale activiteit die in deze locatie plaatsvinden.

http://www.lpi-international.nl/modules.php?Name=Nieuws&Item=27052009GHOST!-Team staat in het weekblad De Weekend

22:00, 16/5/2009 .. 0 comments .. Link
Huissen - GHOST!-Team kreeg een tip dat er een artikel geschreven staat over ons team in het weekblad De Weekend. Het artikel gaat over Emile Ratelband die onlangs een monumentale woning heeft gekocht in Huissen. GHOST!-Team heeft vorig jaar een onderzoek gedaan in deze locatie. Zoals het weekblad De Weekend schrijft; Er zouden geesten huizen in de eeuwenoude vila, die door de laatste eigenaren halsoverkop werd verlaten...


Onderzoek in café te Nijmegen een groot succes

23:07, 15/2/2009 .. 0 comments .. Link

Nijmegen - GHOST!-Team had op 9 februari 2009 een onderzoek in een cafe te Nijmegen. Onze hulp werd door de eigenaar ingeroepen nadat één van zijn medewerkers vertelde dat haar keel werd dichtgeknepen in de kelder door iets onzichtbaars. Na dit voorval zag men de afdruk van vingers op haar keel. Een andere medewerker vertelde dat er iets de keldertrap kwam oplopen, terwijl de deur onverklaarbaar werd tegengehouden.

Andere medewerkers hebben het gevoel dat er meerdere personen aanwezig zijn in het cafe terwijl dat niet het geval was. De vorige eigenaren van het pand hebben ook verschillende onverklaarbare ervaringen meegemaakt, en dus vond de eigenaar van het huidige cafe het tijd worden om dit eens te laten onderzoeken.

http://www.lpi-international.nl/modules.php?Name=Nieuws&Item=15022009

 About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links

LPI-International
GHOST!-Team

Categories


Recent Entries

LPI Florida teamlid Susan Noelle Utermark bij Ghost Hunters Academy
LPI-International zoekt enthousiaste onderzoekers
Het spookhuis in Huissen
LPI legt een full body apparition vast op foto
Lampje gaat op verzoek aan en weer uit

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer