Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

May God be with us!

Godsdienst en Reclame : Godslasterlijk?


Merna.Kay.Jorn. Ashley.Marie.Tanguy


Home | My Profile | Archives | Friends

Verslag dag 4 maandag 26 november: Back to reality

Posted at 16:41 on 26/11/2007

Na een lang en ontspannend weekend was het vandaag weer de beurt aan het echte werk. Hoewel we in het weekend ook niet hebben stilgezeten. We hebben op onze webblog een aantal foto's gezet dat de voorbije week een beetje illustreert. En zo zijn er nog aan enkele opdrachten gewerkt dit weekend.

 

We hebben vandaag aan onze laatste opdrachten gewerkt zodat we morgen enkel en alleen nog de voorbije week en de opdrachten die daarmee gepaard gaan, moeten evalueren. We zijn tevreden dat het werk zo goed als klaar is omdat we morgen alles nog kunnen nakijken en dat we de laatste details kunnen aanpassen.

Het is door de goede inzet van vorige week en ons engagement van dit weekend dat we nu al bijna alles hebben afgerond. En hopelijk zal dat ook blijken in ons eindresultaat.

 

Comments (1) | Post A Comment! | Permanent Link

Verslag dag 3 vrijdag 23 november: We're on our way...

Posted at 16:23 on 23/11/2007

Vandaag hebben we vooral afgewerkt waar we de dag ervoor mee zijn gestopt. Van het interview dat we donderdag nog deden, werd een verslag gemaakt met beeldmateriaal (zie ook enkele foto's op webblog). De resultaten mogen er althans zijn.

 

De belangrijkste opdrachten hebben we met enthousiasme afgewerkt. Het nodige werk dat gebeurde is dan ook een opsteker voor de hele groep. En het weekend was in zicht, dat trouwens meer dan verdiend was.

We kijken tot hiertoe terug op een verdienstelijke week. 

Comments (0) | Post A Comment! | Permanent Link

verslag dag 2 donderdag 22 november: Let's get things started...

Posted at 16:37 on 22/11/2007

Deze morgend hebben we afgesproke om half 10 , om dan meteen naar Rit De Greef te gaan die begeleider is van onze groep. Bij haar kunnen we echt met alle vragen terecht in verband met de exploratieweken.
Samen hebben we alles overlopen van wat er van ons verwacht wordt. We hadden al min of meer afgesproken hoe we het gaan aanpakken. We zijn nadien met zijn allen vertrokken naar het EMI. Daar hadden we gelukkig al op voorhand een computer gereserveerd.

De taakverdeling ging heel vlot. Merna & Ashley stelden 's morgens een enquête op voor de hoofdopdracht. Nadien zijn ze 's middags mensen op straat gaan ondervragen en dat leverde mooie resultaten op. De resultaten werden achteraf verder utigewerkt op de computers.

De groep heeft een positieve instelling en is zeer gemotiveerd. Dat werpt natuurlijk z'n vruchten af!
We hebben met de groep heel leuke campagnes voor Engels bedacht en in photoshop uitgewerkt.
De taakverdeling ging zeer vlot en iedereen engageerde zich.

Een dynamisch team waar iedereen elkaar de ruimte geeft en helpt waar nodig.
Snelle en vlotte communicatie tussen de teamleden heeft een nooit gezien niveau bereikt. Daarmee zijn we uiteraard heel tevreden!  

Notities... Binnepretjes achter de computers (v.l.n.r Tanguy - Ashley - Kay) Jorn Posing :) Merna aan het werk
Tanguy Merna & Ashley - Bespreking van een taak. Ashley & Merna bezig met het neertypen van de straatenquete. Kay verdiept zich in sociologie.


*update* LDV United Interview ( LDV United )

Later op de dag hebben we ook nog een interview te pakken gekregen , en na controle van onze vragen bij Rit De Greef waren we al onmiddellijk op stap , Kay was zo vriendelijk om ons af te zetten aan Hangaar 26. Daar hadden we om 16.30 een interview met Henk Ghesquiere. Hij is de strategische manager van LDV United. We hebben een zeer interessant gesprek kunnen voeren , alles ging eigenlijk zeer vlot , zelfs voor een eerste keer. We zijn met goeie resultaten naar huis gegaan.

 

Jorn staat voor hangar 26 aan LDV Media bij zonsondergang            Voorbeeld van Folder met Moslim vrouw als Concept Henk Ghesquiere & Tanguy De Keyzer aan het interview + Jorn Sels aan de Camera

Permanent Link

verslag dag 1 exploratieweek: And the lucky number is...

Posted at 16:22 on 21/11/2007

Woensdag 21/11/2007

LOGO 13

Nadat we vanmorgen in de agora al onze groepsleden verzameld hadden is de kennismaking heel vlot verlopen. We zijn onmiddellijk begonnen met de puzzel, die we na veel proberen uiteindelijk toch hebben kunnen oplossen. Tijdens onze stadswandeling hebben we veel gelachen samen, de sfeer zat er wel goed in. Net op het nippertje is de prijs van de opdracht ons ontglipt.

Tijdens de middag zijn we samen gaan eten en hebben we een koffietje gedronken. Daarna zijn we in de refter gaan kijken naar de optredens en er was duidelijk talent aanwezig.

Na de uitleg die we om 14.00 u. kregen in de aula, zijn we met z'n allen begonnen aan het maken van het webblog.

We hadden ons geen leukere groep kunnen voorstellen!

The lucky number 13 is klaar om er in te vliegen... Dat belooft

Comments (3) | Post A Comment! | Permanent Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer