Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

luuntjes blog

hoi allemaal

16:52, 29/8/2011 .. 0 comments .. Link

he iedereen en bij die twee woorden open ik mijn blog. Dit is een blog voor mensen die geintresseerd zijn in wat ik mee maak en wat andere mensen mee maken. ik hoop dat jullie het leuk vinden om op mijn blog te lezen. Maar ja nu komt natuurlijk de grote vraag wat is het eerste onderwerp? Nou persoonlijk hou ik veel van muziek dus dat is makkelijk het eerste onderwerp wordt muziek.

groet LuuntjeMuziek

16:00, 29/8/2011 .. 0 comments .. Link

Muziek is iets dat is niet te beschrijven nou ja in theorie natuurlijk wel. Het is geluid, en geluid dat zijn micro golven die ongelovelijk snel gaan. Als die je oor bereiken dan gelijd die het geluid razend snel naar je hersen en die beseffen dan dat het een auto is of een oude pratende vrouw of een vallend kopje enz, enz.......  Muziek is prachtig of juist niet je heb verschillende genres: klassiek, jazz, pop, rock, techno en zo kan je nog wel even door gaan. Mijn favo artiest is Maroon 5, MJ,Adele. Maar eigenlijk heb ik niet echt artiesten waarvan ik meer dan 2 maanden fan ben. Maar sommige songs vind ik wel helemaal top en daar blijf ik wel meer dan 2 maanden fan van zoals moves like jaggert (maroon5) en kung fu fighting (cee lo green ft. Jack black) wat vinden jullie de beste band of zanger(es) of nummer schrijf het op a.u.b.

groet LuuntjeAbout Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

hoi allemaal
Muziek

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer