Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Dagboek Marian

Vrijdag 19 november 2010

Posted on 19/11/2010 at 15:31

Er is een vrij hectische week voorbij gegaan. In die week heb ik afspraken gemaakt met een nieuw schoonmaakbedrijf en een cateraar gezocht voor de receptie van as maandag ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van THT. Er worden ca 90 mensen verwacht. Hoe we die allemaal in ons kantoor moeten bergen weet ik niet. Ik had al voorgesteld om een zaaltje te huren maar dat werd door de directie afgewezen.

Vanmiddag hebben we met man en macht de ruimtes een beetje schoongemaakt en opgeruimd want het schoonmaakbedrijf heeft er toch wel een potje van gemaakt de laatste tijd. Het kantoor ziet er nu representatief uit.

Hoewel ik heb gevraagd aan iedereen om te helpen bij het schoonmaken, komt het toch altijd neer op twee of drie personen, de overige medwerkers hebben het "te druk" of zijn "in bespreking". Dat betekende automatisch dat sommige ruimtes waaronder de grote vergaderkamer nog niet konden worden ingericht. Afijn wat we konden doen, hebben we gedaan. Meer kunnen - en willen- we niet doen. We zijn per slot van rekening geen schoonmaakbedrijf toch?

Vanavond komen de kinederen van Yvonne en Jan-Coen voor twee nachtjes bij ons slapen. Ik verheug me daar al op.

Verder geen nieuws. Ik ben alleen snip verkouden geworden en hou Co al een paar nachten uit zijn slaap omdat ik zo snurk. Ik hoop dat het snurken vandaag of morgen weer over is want ik vind dat erg vervelend voor Co. Ik stelde hem al voor om oordopjes in te doen.

Donderdag 11 november 2010

Posted on 11/11/2010 at 15:00

Vandaag is het Sint Maarten. Er is veel wind (storm) voorspeld ik ben dus benieuwd hoe het zal gaan vanavond. Ik zal wel veel tijd nodig hebben om thuis te komen. Misschien ga ik wel om 5 uur rijden. Het zal vermoedelijk niet veel uitmaken omdat veel mensen op tijd naar huis willen vanavond. We zien wel.

Ik heb vanmorgen weer lekker thuis gewerkt to ca half tien. Toen werden de files op de A7 wat minder, hoewel er toch nog 8 km stond op dat moment. Ik besloot het erop te wagen. Goed gegokt!!! Bij Purmerend was de file opgelost. het was nog wel druk, veel vrachtverkeer, maar ik kon wel doorrijden. Op de A8 stroopte de rechterbanen op zodat ik een beetje vertraging had maar dat mocht eigenlijk geen naam hebben. Met ongeveer 50 minuten was ik op kantoor. Lekker! Voorlopig blijf ik de dinsdag en donderdag morgen een paar uur thuis werken. Dat scheelt teveel tijd!

Alle consultants zijn "op klus" wat betekent dat het nu veel rustiger op kantoor is dan gisteren. Ik ga vanmiddag de rapportage van oktober verder afmaken en doorsturen. Ik zal ook de maandelijkse BUM rapportage alvast voorbereiden en de stukken voor de maandelijkse MT meeting. Dan is de dag wel vol denk ik.

Gisterenavond heb ik de koelkast even onder handen genomen. Co was naar een operakoor in Barsingerhorn. (Hij is al langer op zoek naar een koor. Hij wil graag zingen.) Ik heb veel oude spullen uit de koelkast verwijderd en de reiniging met een lichte Dettol oplossing gedaan. Alles ziet er weer fris uit. Vervolgens heb ik het bad laten vollopen en heb ik lekker gebadderd. Maskertje op, beentjes geschoren, muziekje aan. Lekker. Voor de muziek moest ik nog wel even één van de boxjes behorend bij de computer op de overloop zetten. Gelukkig zit er een lang snoer aan dus dat lukte prima. Alleen jammer dat de bas tonen niet uit deze box kwamen. Daar is de Subwhoofer dan eigenlijk weer voor nodig maar dat snoer is niet lang genoeg. Nouja, ik had muziek en dat was lekker. Na het bad ben ik in bed gaan TV kijken. Er was niet veel bijzonders en al zappend kwam ik op een Duitse?? zender die klassieke orkestmuziek uitzond. Dat was wel mooi. Ik heb mijn puzzelboekje erbij gepakt en zat lekker onstpannen te luisteren en te puzzelen. Koffie erbij, wie doet je wat?

 

Woensdag 10 november 2010

Posted on 10/11/2010 at 16:58

Vanmorgen ging het verkeer goed en was ik voor negenen op kantoor.

het wordt steeds drukker, met name de telefoo, die gaat constant en dat maakt het allemaal erg onrustig op kantoor. Vandaag heeft Daniël zijn laatste waarschuwing ook gehad. Hij verzint steeds excuses om niet op kantoor te hoeven verschijnen. Hij is er vaker niet dan wel. Zo werkt het hier dus niet!

Co belde vanmiddag op en klonk normaal. Ik weet het allemaal even niet zo goed. Moet ik nou nog boos op hem zijn of moet ik het allemaal maar vergeten? Hij gedraagt zich vaak als een verwend kind en eigenlijk vind ik dat hij maar eens moet leren dat hij de gevoelens van anderen niet straffeloos kan bezeren.

Ik heb vanmiddag de trap-steekwagen in de auto gelegd. Nathalie, de pleegdochter van Cathrien, heeft een nieuwe wasmachine gekregen maar die moet nog naar boven worden gebracht. Dat kan gemakkelijker met dit karretje.

 

Dinsdag 9 november 2010

Posted on 10/11/2010 at 16:47

Ik heb vanmorgen voor het eerst in het regenseizoen thuis gewerkt. De timing was perfect. Er stond om half negen 18 km file op de A7. Rond een uur of half tien was daar nog iets van een langzaamrijdende file van over en ik besloot dus om maar te gaan rijden. toen ik bij Purmerend aan kwam was alle filegeweld opgelost en kon ik lekker doorrijden tot de garage aan toe.

Er is nog steeds discussie over een cadeau voor Fons. Toch denk ik dat iets tastbaars het beste cadeau is. De werkzaamheden worden steeds drukker, je merkt dat de economie weer een beetje op gang komt. De telefoon begint steeds meer te rinkelen en ook op mijn bureau komen steeds meer stukken te liggen.

Vanavond was ik laat thuis vanwege de files en we waren dan ook pas om kwart voor acht op de repetitie. OOk hier weer lekker gelachen maar er was ook een serieuze toon toen Peter vertelde dat Petra voorlopig nog uit de roulatie is. Ik had eerlijk gezegd ook wel verwacht dat ze niet met drie weken weer hersteld zou zijn. Het zou mij verbazen als ze vóór januari weer terug is. Jammer

Na de repetitie nog even een wijntje gedronken . Al pratende kwamen we op" vroeger" uit. Dat was niet zo'n succes. Co gaf nl openlijk toe dat hij destijds een afspraakje met Joke Doedens had gemaakt om "vreemd" te kunnen gaan. Ik moet eerlijk zeggen dat ik daar nog steeds van ondersteboven ben. Hij heeft destijds nl altijd onkend dat dit de reden was om haar uit te nodigen terwijl ik niet thuis was. Co had in eerste instantie niet in de gaten dat ik geschokt was, pas toen we in bed lagen vond hij dat ik wat nors was. Ik heb hem toen verteld dat hij oude wonden heeft opengereten en dat die nog erg zeer doen. eigenlijk is Co gewoon een onbetrouwbaar individu als het om vrouwen gaat. Na Joke was het Ingrid v/d Bel waar hij zijn oog op had laten vallen en nog weer later trof ik hem samen op de bank (arm erom heen) met een huilende Evelien Hamelink aan toen ik voor mijn werk s'avonds laat thuis kwam. Knap van mezelf dat ik toch nog bij hem ben....Er zijn geen kansen meer voor hem. De volgende keer is het klaar. Hij ziet er totaal niets verkeerds is. Ik zie dit toch allemaal een beetje anders.

 

Maandag 8 november 2010

Posted on 10/11/2010 at 16:17

Vandaag was het verkeer redelijk goed en was ik daarom op tijd op kantoor. Iedereen lijkt wel bezig met het organiseren van het feest op 22 november en iedereen lijkt daardoor ook wel wat zenuwachtig.Er lijkt wat discussie te zijn over het cadeau. De één wil het zus en de ander zo. (goede doelen etc) Henk stelde voor om een mooie pen met inscriptie te geven. Daar ben ik meteen voor omdat dit iets wat Fons jarenlang eherinnert aan die ene bijzondere dag.

Vanavond heb ik ons Jan een email gestuur met de vraag of hij Sint zou illen zijn voor onze kleinkinderen. Ben benieuwd hoe hij gaat reageren. Hij lijkt me een prima sint.

Vanavond ook maar even een sopdoek door de keuken gehaald. Co heeft vorige week de kozijnen wit gemaakt maar dat levert natuurlijk veel stof op bij het schuren. Het nu allemaal weer spic en span lekker!

Zondag 7 november 2010

Posted on 5/11/2010 at 16:24

Vandaag hebben we de eerste officiële familie koffie ochtend. Die is een maand geleden geboren toen we (Jan en Gré, Co en ik en Niek) bij Riet op de koffie waren. Jan en Gré bijten het spits af.

We waren om klokslag 11 uur bij Jan en Gré. Riet en Niek waren er al en daar bleef het bij. Ik vroeg dus waar de rest bleef. Jan en Gré en ook Riet vonden heet echter beter om niet de hele familie uit te nodigen om geen kwaad bleod te zetten bij Cock en Anja omdat zij nooit uitgenodigd zouden worden.

Het was erg gezellig. Gré had erg haar best gedaan met een vleesletter bij de koffie en kleine slavinkjes bij de borrel. Nog een lekker kopje kerriesoep en een overheerlijk broodje met kruidenboter toe en we gingen omstreeks half drie weer huiswaarts.

Vanmiddag -terwijl ik het spel aan het uitproberen was- kwam René met Jolien even aanwaaien. Ze waren wezen cross trainen en Mel was met de jongens naar de Holle Bolle Boom gegaan. Ik ben om half zes maar aan het eten begonnen want we moeten om zeven uur weer de deur uit om te dansen. Het is wel fijn als dan ook de afwas is gedaan. Om ca zes uur besloot René dan toch maar naar huis te gaan en konden wij gaan eten.

De dansles was weer hilarisch. We deden de Paso Doble. Voor mijn gevoel wordt die altijd geoefend als wij er niet zijn en wij waren dan ook zelfs het brons gedeelte vergeten. Er werd vandaag een stukje aangeplakt en uiteindelijk ging het wel weer. We hebben heel veel gelachen vanavond. Co ging nog onderuit. De mannen moeten op een gegeven ogenblik op één knie zitten tijdens de dans en dan na enkel tellen weer omhoog komen. Co gleed een beetje uit tijdens die beweging en in plaats van omhoog ging hij daarom omlaag. Hilarisch!

 

Zaterdag 6 november 2010

Posted on 5/11/2010 at 16:23

Vandaag zal het een drukke dag worden. Vanmorgen eerst de kinderen van Ellen en Jürgen en vanmiddag komen daar de kinderen van Yvonne  en Jan Coen nog bij.

Het is nu rond het middaguur en ik ben er inmiddels achter dat de kinderen van ellen niet komen. Geen idee waarom niet. Nou, eigenlijk wel lekker dan is het niet zo druk.

Lars en Floor waren meteen weer thuis bij oma en gingen spelen alsof ze bij ons woonden! Co had voor de lunch broodjes haring en voor de kinderen een bakje kibbeling gehaald. Nou, dat ging erin als koek. Floor vond vooral de saus erg lekker. Op een gegeven moment commandeerde ze: Saus! Opa zei erachteraan: Alstublieft. Dat wenste madam niet ze zeggen, het gezicht sprak boekdelen. Ik moest zó lachen dat opa ontdooide en haar toch ietws van de saus liet nemen. Het dankjewel kwam er wiel zonder aarzelen uit. Yvonne en Jan Coen zullen nog heel wat te stellen krijgen met deze dame. Ze plast tegenwoordig ook weer in haar broek. Vandaag zei ze dat ze moest poepen maar toen ik haar broekje omlaag deed in de wc was het al te laat. Ik heb haar de rest van de dag goed in de gaten gehouden en regelmatig laten plassen. Ze bleef de hele middag droog!

Vanavond is het spelletjesavond van de Hartvrienden en daar hebben we wel zin in. Om half acht begon het feest met koffie en gebak. De drankjes waren voor rekening van Ellie en Barend omdat ze allerlei jubilea vierden. Ik dronk de hele avond water want ik zou terug rijden. Ik heb vanavond gesjoeld. DAt heb ik al in geen jaren meer gedaan. Ik kon het ook nog redelijk goed. Tijdens de verloting (we hadden wel 40 loten) leek het geluk niet met ons te zijn. Uiteindelijk waren er nog twee prijzen over: Een mand vol lekkers van Jamin en een DVD spel voor op de PC of televisie. Laat Co nou toch dat spel winnen! (winkelwaarde 39,95) Ga morgen gelijk proberen hoe het werkt.

 

 

Vrijdag 5 november 2010

Posted on 5/11/2010 at 16:15

Het was vanmorgen alweer zo druk op de weg. Niet zo gek hoor. Het is de hele week al onstuimig weer met regen en harde wind. Echt herfst.

Naast de gebruikelijke vrijdagklusjes heb ik ook maar weer eens wat opgeruimd zo hier en daar. Men maakt er overval zo'n rommel van! Sinds ongeveer een maand staat er al een grote doos in kantoor. In die doos heeft een projectiescherm gezeten. Ik verwachtte dat iemand die doos wel een keer zou opvouwen tot een klein pakje. Nou..niet dus. Ik heb dat vanmorgen maar gedaan want ik erger me groen en geel. Verder heb ik in de kantine veel oud papier in de container gegooid en spullen die we toch niet emer gebruiken weggegooid cq opgeruimd. De kantine ziet weer helemaal lekker ruim. Ben benieuwd hoelang het nu weer zo blijft.

Vanmiddag heb ik Robbert Jagt van v/h Star clean op bezoek gehad. Hij heeft alvast maar een offerte meegenomen en wel drie keer gezegd dat hij maandag op de 7e etage begint. Van mij mag hij maar liever niet bij ons. Hij komt toch een beetje onverzorgd over. Ik heb wel de offerte van Hagemeijer binnen maar ik denk niet dat zij ons als een serieuze klant zien want de offerteprijs was wel 2,5 keer zo hoog als de andere aanbieders. Ik wacht alleen nog op de offerte van Succes. Ik heb wel per aangetekende brief het huidige contract opgezegd per 31 december 2010.

Vanavond wil ik een beetje op tijd naar huis. Ik heb het voor deze week wel weer gezien. Rebecca is overigens al druk bezig een plaatsvervangster te vinden. Ze is de hele dag al potentiële kandidaten aan het interviewen.

Donderdag 4 november 2010

Posted on 5/11/2010 at 16:06

Vanmorgen was het verkeer wederom een crime. Het lijkt wel steeds drukker te worden op de weg. Er zijn verschillende wegwerkzaamheden aan de gang waarbij de A7 en de A8 als omleidingsroutes worden aangegeven. Dat zorgt voor extra files. De snelwegen kunnen al dat verkeer lang niet aan.

Vandaag heb ik de accountmanager van Succes schoonmaakbedrijven gezien. Zij geven me meteen al een frisse indruk. Ze hebben kritisch gekeken naar ons kantoor en goed geluisterd naar onze behoeften. Ik hoop dat hun offerte een gunstige prijs biedt want ik heb een goed gevoel bij deze jongens.

Verder heb ik nog eens met Henk aan de tafel gezeten over allerlei organisatorische akkefietjes en later heb ik hem per email erop gewezen dat het MT iets moet doen aan het onderwerp "afscheidscadeaus" binnenkort verlaten Rebecca, Marije en Sonya ons kantoor en ik weet nu al hoe dat met de cadeaus gaat. Rebeccca krijgt alles en de andere twee krijgen nauwelijks een hand. Ik vind dat daar regeltjes voor moeten worden opgesteld.

Zaterdag passen we op de kinderen van ellen en Jürgen en -alsof de duvel ermee speelt- vanmiddag belde Yvonne om te vragen of wij op hun kinderen willen passen omdat zij naar de begrafenis gaan van de moeder van Pascal. Zij overleed afgelopen maandag, daags na de verjaardag van Pascal.

Co heeft het kozijn van de keuken afgeschilderd en ik vind dat het enorm is opgeknapt.Het lijkt zo'n stuk lichter in huis. Voor het eten heeft hij lekker rode kool en hachee gemaakt. Het smaakte voortreffelijk!

Vanavond lekker niks doen alleen een beetje dom kijken en op de bank zitten...lekker.

Woensdag 3 november 2010

Posted on 3/11/2010 at 16:24

Het was vanmorgen weer zo ongelofelijk druk op de weg en dat voor een woensdag! Het regende maar een beetje en verder was het goed weer. Ik snap er niks meer van.

De werkzaamheden zijn een beetje van hetzelfde. Als ik me kwaad maak dan ben ik halverwege de dag al klaar. Dat moeten we natuurlijk niet hebben.

Vanmiddag een lekker stuk gewandeld, de zon begon tegen de middag te schijnen lekker!

Na de lunch had ik een eerste gesprek met een potentieel schoonmaakbedrijf. Morgen komt er nog één praten en vrijdag krijg ik Robbert Jagt op visite. Hij werkt nu voor een ander schoonmaakbedrijf en is door zijn oude baas naar ons toe gestuurd omdat ons huidige schoonmaakbedrijf op het punt van faillissement staat. Ik verwacht dan ook niet dat ze het jaar uit zullen zingen. Ik ben wel blij dat er eindelijk -al is het dan wel via een oud werknemer- contact is met Starclean Nederland BV.

Ik heb vandaag via internet voor Chiel een ballen blaas apparaat gekocht. Het is te koop bij Bart Smit maar hier beneden hebben ze niet zoveel speelgoed staan.Vandaar dat ik het via internet heb besteld. Ik heb ook een Prinsessen fietstasje voor Jolien besteld via internet. Je hebt gewoon veel meer keuze op deze manier. Ziet er erg leuk uit.

Ik krijg net een email dat de fietstas naar kantoor wordt gestuurd en dat ik m' binnen twee dagen kan verwachten. Mooi! Ik hoop dat Jolien hem leuk vind.

dinsdag 2 november 2010

Posted on 2/11/2010 at 16:48

Het verkeer was vanmorgen dramatisch. Ik zat om ongeveer 7.20 uur in de auto en stond al voor Purmerend in de file. Ik was daarom om ca 9.30 uur pas op kantoor. Balen...

Toen ik mijn email opende viel mijn oog meteen op het antwoord van Henk over mijn vragen over Compuprof. Volgens zijn reactie lijkt het er sterk op dat beslissingen zijn genomen buiten Henk om...Ik dacht als zoiets gezien de reactie van Marjan...Ben benieuwd hoe dit afloopt.

Ik ga me vandaag bezig houden met het voorbereiden van de maandelijkse rapportage. Dat is meestal niet zo heel veel werk maar het moet wel goed gebeuren.

Vanmiddag belde Tong op ze wilde weten of ik maandag op kantoor zou zijn want ze had in China een cadeautje voor me gekocht omdat ze zo blij was met mijn hulp bij het opzetten van de facturatie.

Vanmiddag heeft Fons bekend gemaakt dat Rebecca per einde van de maand bij ons weggaat. Hij wenst haar veel geluk en voorspoed toe. Dat heb ik ook wel eens anders meegemaakt...mokken, roddel en achterklap. Maarja, ze is er nu nog, het zou me niks verbazen als hij begint te roddelen zodra ze haar hielen heeft gelicht.

Ik kreeg vanmiddag een email van Ellen met het verzoek of we kunnen oppassen as zaterdag. Het is dan de 6e en dan hebben we onze jaarlijkse feestaviond van de Hartvrienden. Daar hebben we ons voor aangemeld en daar gaan we dus ook heen. We kunnen wel overdag oppassen als dat nog nodig is.

Vanavond tijdens de repetitie werd duidelijk waarom Petra niet komt opdagen...ze is helemaal opgebrand en moet voorlopig rust houden. Ze schijnt op de school waar ze werkt problemen the hebben met één van de andere leerkrachten. Wij jojo-en voorlopig tussen een aantal inval dirigenten heen en weer. Van de één moet het zus en van de ander juist weer zó. Het concert op 26 november moet hoe dan ook, doorgaan. Ik repeteer me al suf als ik thuis ben. Ik kan er gewoon niet tegen als ik mijn partijtje niet kan spelen.

Co is de kozijnen in de keuken wit aan het maken. Het knapt toch op en dat terwijl het alleen nog maar in de grondverf staat. Als hij gaat aflakken dan neemt hij de achter raamkozijnen ook mee want die staan sinds ze zijn geplaatst, 2 jaar geleden, ook nog in de grondverf. Als alles klaar is wil ik op zoek naar nieuwe rol of vouwgordijnen en die wil ik dan ook door een professional laten ophangen.

Zondag 31 oktober 2010

Posted on 1/11/2010 at 10:10

Vandaag was ik vroeg wakker (nieuwe tijd) maar ben toch nog even blijven liggen. Nadat ik was opgestaan heb ik eerst Yvonne maar even gebeld om te vragen of Jan-Coen per ongeluk een verkeerde jas had aangetrokken. Nou dat was dus niet het geval. Er bleven nog twee opties over: Dwe vader van Melanie en de vriend van René die al om ca 11 uur wegging.

Wij zijn na het ontbijt even bij vader en moeder langs geweest. Daar kwamen nogal wat openbaringen aan het licht oa over ome Gert die nu op sterven ligt. Knap dat de familie Klaver nooit uit elkaar is gevallen. Als ik al die verhalen zo aanhoor dan had ik allang gebroken met het zootje!

De kinderen van René en Melanie hebben vader tot razernij gekregen een week of twee geleden. Ze luisterden nergens naar en rené en Mel zeiden er niks van. What else is new???

Toen we thuis kwamen hebben we eerst de auto gewassen, die zag zo vies van alle modder op de wegen!!! Nog wat gelezen en gepuzzeld. Co wilde graag weten of René al had uitgevogeld wie zijn jas had meegenomen dus belde hij even op. Toevallig bleek dat de kleinkinderen onderweg waren om hem bij ons af te leveren. Volgens René had één van de vrienden de jas van de kapstok genomen omdat hij wilde gaan roken en het buiten koud was. Nou vraag ik je toch, dat doe je toch niet?????

Daarna hebben we het scrabble spel op tafel gezet. We moesten eigenlijk naar dansles maar Co had totaal geen zin. Nou, dan toch niet?

Ik wilde eigenlijk weer lekker naar buiten vandaag maar het heeft bijna de hele dag geregend dus het werd binnen blijven. Bah...

zaterdag 30 oktober 2010

Posted on 1/11/2010 at 10:01

Vanmorgen lekker gezwommen. Barend had er gelukkig lekker de vaart in en ik heb er nog een tandje bij gezet. Ik was echt moe op het einde van de les. Vanmiddag na het eten een tukje gedaan en daarna naar Bram en Ans op verjaardag. We waren de eersten maar dat veranderde al snel. Tiny Hoogland kwam naast me zitten daar verheugde ik me niet op omdat ze vaak erg onaardig tegen me doet. Vandaag was ze echter erg vriendelijk en belangstellend. Ze vertelde dat ze een beetje aan het kwakkelen is met haar gezondheid en daardoor geen lange wandelingen meer aan kan. Johan is ook aan het kwakkelen. Hij is bouwvakker en heeft serieuze rugklachten. Omdat hij nog maar 60 jaar is kan hij nog niet met pré pensioen. Het wordt dus een paar jaar aanmedderen. Wat zijn Co en ik dan gezegend! Behalve de perikelen rond Co zijn hartinfarct zijn we verder kerngezond. (klop-klop). Het was erg gezellig bij Bram en Ans en we gingen dan ook pas om half zes naar huis. Na het eten moesten we naar René op verjaardag. Toen we aankwamen waren ze nog aan het afwassen want ze hadden laat gegeten omdat René eerst tot ca. zeven uur moest spelen met zijn band. Hij had Jolien meegenomen naar de kroeg. Co en ik vonden dat geen goed idee. Ze is nog veel te jong voor dit soort dingen. Ook bij René was het verder gezellig en rond een uur of half een zijn we naar huis gegaan. Althans dat was het plan maar Co kon zijn jas nergens meer vinden en daar zaten ook de huissleutels in. Uiteindelijk heeft co een jas van René aangetrokken en hebben we de reservesleutel bij René meegenomen. Vreemd... wie neemt nou een verkeerde jas mee in zo'n klein gezelschap?

 

Maandag 1 november 2010

Posted on 1/11/2010 at 09:20

Alweer een nieuwe maand op de kalender. De tijd gaat wel heel erg snel. Nouja, dan is het ook weer snel voorjaar...

Vandaag was Henk weer terug van zijn reis naar Brazilië. Hij heeft er wat klanten gesproken en hij denk dt er wel potentie is voor business. We hebben een uurtje met elkaar gesproken over de lopende zaken en hierbij heb ik hem de problemen met ons schoonmaakbedrijf uit de doeken gedaan. Hij is akkoord met het zoeken naar een ander schoonmaakbedrijf en stelde voor om bij minstens drie bedrijven een offerte aan te vragen. Dat heb ik inmiddels gedaan en woensdag zie ik de vertegenwoordiger van het eerste bedrijf.

Vanmiddag kreeg ik een email onder ogen waarin Marjan aagaf dat we stoppen met Compuprof en dat een bedrijfje genaamd Jam Crackers de servers en het beheer ervan gaat overnemen. Ik was zeer verbaasd temeer omdat ik via de KvK heb onderzocht wat voor bedrijfje dit nou eigenlijk is. Marjan vertelde dat de contracten nog niet zijn getekend maar dat we wel met elkaar in zee gaan. Compuprof is al op de hoogte gesteld van de switch. Ik heb hierna eerst maar eens een mail naar Henk gestuurd want als er problemen zijn dan wordt toch altijd eerst aan mij gevraagd hoe het nou eigenlijk zit.

Marjan was er niet happig op dat ik Henk vragen stelde want "dan gaat hij vast weer om" en.."het is beproken met Fons en henk en zii zijn akkoord"

Nou we zien wel hoe dit afloopt.

Zaterdag 30 oktober 2010

Posted on 29/10/2010 at 15:16

Vandaag een drukke dag. Eerst zwemmen. lekker :-) daarna bij Bram op verjaardag en vanavond nog bij René. Hij moet zelf eerst spelen en zal dus voor 10 uur niet thuis zijn. Hopelijk wil Co een beetje bijtijds naar huis. Als het eens een uur of half twaalf is dan geloof ik het eigenlijk wel....Ik zit net zo lief thuis met een glas wijn op de bank.

Donderdag 28 oktober 2010

Posted on 29/10/2010 at 15:03

Ik werd vanmorgen een beetje laat wakker± Het was al bijna 10 over half acht toen ik opstond. Ik has wel lekker geslapen :-)

Ik was evengoed redelijk op tijd op kantoor: 10 over negen of zoiets. Ik ben begonnen om te zoeken naar zeer oude contracten in het IMP NV dossier, deze heb ik gescand en naar Fons gemailed. Verder heb ik me vooral bezig gehouden met het zoeken naar een woonadres van onze schoonmaak directeur. Hij is niet meer te vinden..hij reageert niet op email, brieven en ook de telefoon wordt niet opgenomen, vreemd. Ik ben begonnen om een contract beëindigings brief te schrijven. Zo kunnen we geen zaken doen.

Vanmiddag vroeg Rebecca om haar laatste contract...toen wist ik al wat er loos was. Ik vermoedde al lange tijd dat ze op zoek was naar een andere baan omdat ze vaak wat later kwam of wat eerder wegging of zomaar een halve dag weg was omdat ze een afspraak had. Vanmiddag ging de kogel door de kerk: per 1 december 2010 werkt ze niet meer voor THT. Ze zegt er tegenop te zien om het tegen Fons te vertellen maar omdat ze niet met Henk kan samenwerken vond ze dat ze moest uitzien naar een andere baan.

Vanavond gerepeteerd en nog even wat oefeningetjes gedaan,  daarna een suikerzoete film gekeken op TV en op tijd onder de wol.

Vrijdag 29 oktober 2010

Posted on 29/10/2010 at 09:09

Vandaag wordt Yvonne 31 jaar Gek toch eigenlijk, ik zie haar nog als pasgeboren baby ongeassen op mijn buik liggen en nu wordt ze zelf alweer voor de 3e keer moeder. Het leven gaat veel te snel voorbij.

Vanmiddag kwam Marjan me vertellen dat de baby in haar buik hoogst waarschijnlijk is overleden. Tijdens de 7 weken echo werd geen beweging meer waargenomen. Volgende week volgt nog een echo "voor de zekerheid" en daarna wordt alles in het werk gesteld om het lichaam weer te reinigen als het mis mocht zijn. Marjan is er redelijk nuchter onder. "als het mis is dan moet het maar snel gebeuren want ik wil verder" zei ze. Ik snap dat best, ze wordt in maar 39 en bovendien is ze al erg lang van de medicijnen af. ze zou zo weer een "sjoep" kunnen krijgen.

Rebecca is nu op weg naar Fons om hem het slechte nieuws van haar weggaan te brengen. Ben benieuwd hoe Fons gaat reageren, hij zal wel volledig uit zijn dak gaan. De sfeer op kantoor zal er daardoor niet echt beter op worden verwacht ik.

Zojuist heb ik een gesprek met Marije afgerond. Zij gaat THT per 14 januari 2011 verlaten. Ze gaat werken voor een not for profit organisatie in Zambia? Ze was er erg zenuwachtig over maar ik hoop dat ik de onrust een beetje heb kunnen wegnemen. Ze gaat samen met haar vriend voor in ieder geval 6 maanden als project coordinator werken. Ze gaat vrijwilligers aansturen die een week of twee weken als vakantie helpen bij het ozetten van projecten zals het bouwen van huizen en scholen. Ik wens haar veel plezier en succes! 

Vanavond bij Yvonne op bezoek, morgen bij René en bij Bram. Ze zijn allebei zondag jarig maar hebben ervoor gekozen om het op zaterdag te vieren. Zijn we zondag lekker vrij. Ook leuk. Hopelijk wordt het dan mooi weer dan kunnen we lekker naar buiten.

Woendsag 27 oktober 2010

Posted on 27/10/2010 at 15:10

Vanmorgen vroeg om ca half zes werd ik wakker van een enorme hoestbui. Ik denk dat ik een haartje inademde. Nu is het inmiddels negen uur maar ik voel mijn longen nog steeds. Vermoedelijk zit er ook nog een stevige verkoudheid aan te komen....

Ik heb gisteren maar twee knoppen voor de oven besteld. Die zijn al een paar jaar kapot en Co belooft steeds om even bij Houtsma nieuwe te gaan halen maar dat wordt wel Sint Juttemis denk ik. Ik vond op internet de site"onderdelen.nl" precies wat ik zocht en heb de dingen maar besteld. toen ik thuis kwam zei Co "wat duur" waarop ik zei dat ik liever dure dan geen knoppen had en dat ik op hem niet kon wachten...daar moest hij me gelijk in geven. Vanmorgen had ik een mailtje van de firma met het bericht dat de onderdelen verzonden zijn. Ik zal ze morgen wel in huis hebben. Klasse!

Vandaag zijn we maar met een paar mensen op kantoor. Carolien, Barbara, Annemieke, Marije, Henk en Fons zijn naar klanten. Marjan komt vandaag niet omdat ze een vrije dag heeft genomen. Ben benieuwd of Sanne nog komt maar ik denk dat de woensdag haar vaste vrije dag is. Dan blijven Carla, ik, Rebecca en Sonya alleen nog over.

Sanne is wel gekomen maar vrij laat. (zoals gewoonlijk)

Vanavond nog even de badkamer schoon gemaakt en toen lekker in bad en daarna in bed.

Co was wel wat humeurig...hij was luidruchtig met het dienblad met koffie aan het manouvreren. Toen ik vroeg wat er aan de hand was, zei hij dat er niets was maar dat geloof ik natuurlijk niet. Normaal gesproken kijkt hij niet zo stuurs en doet hij gewoon rustig. Afijn dat is morgen allemaal wel weer over.

Dinsdag 26 oktober 2010

Posted on 26/10/2010 at 08:05

Lang leve de herfstvakantie! Ik ging om 10 over half acht rijden en was om half negen al op kantoor. Was dat altijd maar zo!

Ik voel nog steeds de spieren in mijn bovenbenen. daar moet ik dus voorlopig goed aan werken.

Co gaat vandaag een wandeltocht doen in de omgeving van Castricum. Hij heeft de Tom Tom meegenomen om de weg te wijzen maar weet eigenlijk nieet goed hoedt ding werkt. Ik ben benieuwd of hij het voor elkaar krijgt om hem zo in te stellen dat hij komt waar hij zijn moet. Als Co vanmiddag terug komt van de wandeling dan gaat hij nog even bij Wil en Nico langs want vandaag is Nico jarig. Ik wil liever niet halverwege de repetitie nog naar St. Maartensbrug rijden. het wordt dan altijd weer laat voordat ik thuis ben en voor de dirigent en leden is het niet leuk als de helft van de leden halverwege alweer afhaakt.

Ik hoop voor Co dat het droog blijft. Hier in Amsterdam begin het al een beetje te regenen en het is nog maar negen uur. De weerberichten beloofden pas op het einde van de dag regen. Ze zullen het wel weer mis hebben.

Gelukkig is het toch de hele dag droog gebleven.

Vanavond weer repetitie. Petra was ziek en komt daardoor de eerste driew eken niet. Vanavond was Alida Holwerda onze dirigent. Ik vond dat ze dat op een prima manier deed. Ze legde duidelijk uit wat er nou precies van ons verwacht werd en hoe we dat kunnen bereiken. Dat was heel verhelderend. Ze had er ook zin in...pas ruim over half tien stopte ze.

De repetitieruimte was lekker warm maar er hingen nog steeds geen radiatoren aan de wand. Deze waren een paar meaanden geleden weggehaald omdat ze gespoten zouden worden. Nu is het al behoorlijk koud s'avonds zo'n 6-7 graden dus dan mag de kachel er wel bij. Afgelopen week zouden de radiatoren weer teruggeplaatst worden. Beentjes had de gespoten radiatoren zolang naast de zaal in een soort overkapping neergezet. toen hij echter wilde beginnen met ophangen ontdekte hij dat ze weg waren. Gestolen...nu zitten we dus nog steeds zonder verwarming. Gelukkig stond er een flinke garagekachel te draaien en was het daardoor lekker warm. Hopelijk heeft hij de komende tijd geen feesten in de zaal want dan heeft hij volgens mij een serieus probleem. Nu is café Beentjes niet bepaald een locatie waar je graag een feest viert of -omgekeerd- die graag bruiloften enzo willen hebben. Ze vinden het zetten van een pot koffie al een heel karwei. Biertjes tappen gaat nog net.

 

Zondag 24 oktober 2010

Posted on 25/10/2010 at 15:25

Vandaag heb ik lekker uitgeslapen. Ik werd pas om 10.30 uur wakker. Snel uit de veren! Beneden stond het ontbijt al klaar, lekker!

Nog even een was in de machine en toen bedacht ik me dat het wel lekker weer was om een flink stuk te wandelen. Co voelde hier wel wat voor. Gewapend met een paraplu (want het dreigde af en toe) zijn we naar het Geestmerambacht getogen. We hadden geluk": tijdens de wandeling van ca 1 uur heeft de zon constant geschenen, dat was heerlijk. Toen we de route klaar hadden wijn we gaan koffiedrinken bij restaurant "Paars" in het geestmerambacht. er zaten wat mensen buiten maar alle stoelen waren bezet . Wij zijn daarom maar binnen gaan zitten en ontdekten dat we de enige gasten waren die binnen zaten! De serveersters hadden geen fluit te doen en waren de boel maar eens grondig aan het schoonmaken, om de tijd te doden.

Toen we thuis kwamen heb ik de rest van de wassen gedraaid en ben ik om half zes gaan koken. Om zeven uur weer met de auto naar dansles. Dit keer met de Jumpy want de Hyundai heeft een kapotte koplamp. Die moet eerst vervangen worden.

De dansles was weer heel gezellig! Thuis gekomen meteen maar even douchen want we moesten hard werken, nog even een wijntje en daarna naar bed!


Last Page | Page 1 of 3 | Next Page

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer