Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Magazijn Home | Profile | Archives | Friends
Magazijn

Waar moet je opletten bij magazijnstelling kiezen11/1/2010
Het is niet altijd even makkelijk om een juiste magazijnstelling aan te schaffen voor de zaak. Om de juiste keuzen te maken zal je een aantal punten goed moeten voorbereiden die belangrijk zijn voor de uiteindelijke keuze. Het hangt niet alleen af van de goederen die je moet gaan opslaan. De plek waar de magazijnstelling komt te staan is ook zeer belangrijk om de juiste keuze te maken.

De beschikbare ruimte in een gebouw waar je een magazijnstelling in gaat plaatsen zal je met de juiste zorg moeten kiezen. Je moet voldoende ruimte hebben om vanaf een magazijnstelling de juiste goederen uit te kunnen kiezen. Het is dus erg belangrijk om alles in te richten zodat de goederen goed toegankelijk zijn. Als je te kleine gangen hebt dan kom je vaak in de knoei. Maar als het gangpaden weer te breed zijn, werkt ook weer niet effectief en is weer zonde van het ruimte verlies.

Sommige producten vragen om hoge stellingen en dan kan het zijn dat je een hogere ruimte zal moeten hebben. Zowel de hoogte maar zeker ook de toegang is zeer belangrijk voor sommige opties. Wanneer de doorgang breed is vanwege de toegankelijkheid van de heftruck moet je ook nog rekening houden dat je de vloer wel goed genoeg is. Het gewicht van producten wat een heftruck kan dragen is van belang voor de hoogte en het onderhoud van de vloer.
Er zijn dan ook veel verschillende opties mogelijk bij het kiezen van de juiste magazijnstelling.

Dat voor een magazijnstelling gekozen kan worden uit systemen als legborden, pallets of draagarmen is tegenwoordig niet het grootste probleem. Let bij het kiezen van de juiste magazijnstelling op de functionele toepassingen en de geavanceerde montagetechnieken die tegenwoordig zijn toegepast. De juiste beslissing maken van magazijnstelling zal later goed van pas komen. Een goede opslag zal veel tijd kunnen besparen als er in de toekomst veranderingen moeten worden doorgevoerd in de automatisering proces.
0 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer