Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Maike van Bel

Fietsen bij de overburen

17:02, 31/7/2012 .. 0 comments .. Link
Vandaag 65 km gefietst, waarvan zo’n 20 bij de buren. En dat merk je meteen, dat je de grens over bent. Opeens bulten in de weg, waar je moeizaam in de eerste versnelling tegenop zwoegt. Om er daarna, eerlijk is eerlijk, heerlijk vanaf te racen. Niet te hard, hoor. We moeten wel alles onder controle houden. Je merkt het ook aan de fietspaden. Nergens zulke mooie, vlakke, gladde fietspaden als “bei uns zu Hause”. Nee, bij onze buren is het beton met barsten en hobbelige klinkerweggetjes. En bewegwijzeren kunnen ze ook niet. Binnen tien minuten verdwaald…. Komt de TomTom toch nog van pas. Maar goed, ze hebben wel heerlijke Käsetorte. En je kunt er nog eens naar één of andere attractie zonder dat je pijn in je portemonnee krijgt. Voor vier euro een uitstapje naar de bronstijd, da’s toch een koopje?? Wist je dat er toen al Cola bestond?

Hallo wereld!

17:00, 31/7/2012 .. 0 comments .. Link
Welkom op mijn weblog. Ik ben Maike, 50 jaar en sinds 10 jaar zeer gelukkig alleenstaand. Nou ja, nog niet helemaal. Mijn nageslacht laat zich niet zo gemakkelijk verdrijven. Gelukkig zijn ze oud en onwijs genoeg om zichzelf te redden. Dus mams kan doen en laten wat ze wil. Alleen op fietsvakantie gaan, bijvoorbeeld. Vandaag weer even getraind. Vijfenveertig kilometer door ons prachtige regionale landschap gefietst. En, nee, niet op een e-bike. Maar op een onvervalste, originele wp-bike. Voor wie dit type fiets niet kent: de woman-power-bike. En als het weer de komende weken mee zit, gaan we (mijn tent en ik) op dit stalen ros richting het noorden. Drenthe, dus.

About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Fietsen bij de overburen
Hallo wereld!

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer