Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
mooi huis te koop in midden frankrijk

Home - Profile - Archives - Friends

gedeelte van de woonkamer

Posted on 16/8/2012 at 17:41 - 0 Comments - Post Comment - Link


hoofdingang aan tuinzijde

Posted on 8/8/2012 at 16:03 - 0 Comments - Post Comment - Link


Karakteristiek herenhuis te koop in Midden Frankrijk (Limousin, Creuse)

Posted on 6/8/2012 at 15:01 - 0 Comments - Post Comment - Link

Te koop: PRACHTIG HERENHUIS IN MIDDEN FRANKRIJK    219.000 euro 

 BESCHRIJVING

Midden in de prachtige natuur van de Creuse (Limousin) ligt dit karakteristieke herenhuis. Het is door zijn grootte en indeling geschikt voor dubbele bewoning of chambres d'hotes, maar ook met weinig mensen is het heerlijk wonen in dit huis. De aanwezigheid van 2 grote stenen schuren en een aangebouwd huisje (maisonnette) zorgt ervoor dat het geheel veel mogelijkheden heeft.

Het huis ligt aan een rustige, verkeersarme weg in het vriendelijke dorpje Magnat L'Étrange.  Het terrein van ca 3300 m2 is verdeeld in een cour (binnenplaats), tuin met moestuingedeelte, een klein tuintje en een weitje met fruitbomen. 

INDELING

Het huis heeft een woonoppervlakte van 360 m2, verdeeld over 2 etages (10 vertrekken + 2 badkamers) en een in te richten zolder over het hele huis. 

Begane grond: 1 keuken van 19 m2 en 3 vertrekken (18 m2, 25 m2 en 35 m2) 

Eerste etage: 6 slaapkamers (10 m2, 11 m2, 11,5 m2, 13,5 m2, 15 m2, 19 m2), 2 badkamers (7 m2, 5 m2) en 1 apart toilet. 

BIJZONDERHEDEN 

Op 1 vertrek en de hal na, zijn alle vloeren van eikenhout. Het vertrek op de bgg van 25 m2 heeft een granieten vloer, een grote, originele natuurstenen schouw, een ruime inbouwkast en een prachtige houten kastenwand. Op de 1e etage zijn nog 2 originele, diepe en brede houten kastenwanden te vinden. 

De woonkamer is voorzien van een insert (semi openhaard). In het hele huis zijn originele details te vinden, zoals bewerkte plafonds en schoorsteenmantels. 

Het huis wordt verwarmd door middel van centrale verwarming, die gestookt wordt op olie. De tank bevindt zich in de kelder. De kelder is mooi gewelfd en bevindt zich onder driekwart van het huis. Momenteel wordt er nog gebruik gemaakt van een septictank die zich in de kelder bevindt, maar het dorp wordt binnen een paar jaar aangesloten op een rioleringssysteem. 

Er is een satelietschotel en ADSL verbinding aanwezig. 

LIGGING

Het terrein is geheel omheind en wordt deels begrensd door de 2 grote, met elkaar verbonden schuren met een gezamenlijke oppervlakte van 300 m2. 

Hoewel het huis in een dorpje ligt, is het vrijstaand en kunt u in de tuin volledig van uw privacy genieten. 

De ligging in het dorpje zorgt naar behoefte voor sociale contacten en is tegelijk praktisch door de aanwezigheid van een kapper, benzinepomp, postkantoor, kruidenierswinkeltje, lagere school en restaurant plus bar. 

Er is zwemwater met een strandje aanwezig op ongeveer 15 autominuten afstand, om te kunnen skieën moet u op ongeveer 5 kwartier rijden rekenen. 

Grote(re) steden in de buurt zijn Felletin (15 km), Aubusson (20 km), Crocq (15 km) en Ussel (40 km). 

Het dorp ligt op ongeveer 450 km van Parijs. Vanuit Felletin is vervoer per bus mogelijk naar de grote steden. 

Van daaruit zorgt een uitgebreid spoorwegnet ervoor dat u overal heen kunt en goed bereikbaar bent.

CONTACT

maison.creuse@hotmail.com

Meer foto's op skydrive, zie link hieronder. Let op: sommige foto's zijn met een groothoeklens genomen ivm het overzicht. 

http://sdrv.ms/PvaUah 


Hosting door HQ ICT Systeembeheer