Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Mijn reis naar een nieuw begin

stap 1 biggensprongen:)

08:44, 24/11/2014 .. 0 comments .. Link

Dat was een kort maar krachtig gesprek bij de huisarts mijn moeder was Gelukkig mee want ja ik vond het toch een beetje lastig. 

De huisarts stond er helemaal achter. En ik heb een verwijs brief gekregen naar ra-medical in Beverwijk.  Dit is een instelling die helpt je Door de periodes heen te komen adviezen geeft, voorlichtingen en controles uitvoert. 

 Dus even bellen!

 

Nadeel aan bedrijven altijd vervelende tijdstippen waarop we MOETEN bellen in dit geval van 8 tot 12... rare tijd maar goed. 

Ik moet eerst online een soort van intake test invullen en me aanmelden plus gegevens dan gaan zei me uitnodigen voor een info bijeenkomst.  :) 

Zo gezegd zo gedaan afwachten maar ! 

 

En in plaats van me te concentreren op m'n zenuwen kan ik me beter concentreren op m'n aankomende vakantie ( die duurt ook nog even haha maar ik ben gewoon een zenuwepees en hou graag dingen onder controle :) ) 24 december tot 2 januari op naar Parijs met vriendjelief ♡ november 2014

22:59, 22/11/2014 .. 0 comments .. Link

Na weer een confrontatie met mezelf.

Weer het gesteggel moe. Pijn in me knieën, enkels, schouders

En vooral na eindeloos wikken en wegen en overleg met mijn moeder heb ik gekozen voor een operatie.

Een operatie die mij weer gezond kan maken. Een gastric bypass ( maagverkleining/omleiding)

Het duurde even voordat ik het inzag. Maar ik begon dan toch ook wel echt de nadelen te merken van mijn overgewicht waardoor ik ook tijdelijk ben gestopt met m'n school. Juist het gene wat ik leuk vind om te doen het werken in de zorg gaat niet meer omdat ik nu zelf zorg nodig heb. 

Een nadeel is dat als je in de spiegel kijkt dat je denkt ben ik dit echt. 

 

Maar goed, als eindeloos diëten niet werkt en je alleen maar aan blijft aankomen is dit voor mij de beste optie. Mijn reis begint hier met het gewicht van 115 kilo.

 

Nu ik eindelijk de knoop heb doorgehakt en alles een beetje op een rijtje heb kunnen zetten met mijn moeder en m'n vriend (thomas). Voornamelijk mijn eigen gevoelens wat betreft mijn lichaam en wat er straks gaat veranderen ik bedoel elke vrouw heeft zo der onzekerheid.  En geloof me ik kan echt wel lachen om m'n bijnaam biggetje ( gelukkig wel liefkozend bedoeld vanaf mijn familie) 

En dat er iets moet gaan veranderen vanwege m'n gezondheid is al helemaal duidelijk maar ja wat nu als straks alles gaat hangen? 

Wat nou als ik straks zoveel kilo lichter ben en wel overal nog vel hangt? En kan ik straks dan niet meer gewoon lekker eten? 

Of wat nou als Thomas zich dan niet meer aangetrokken  voelt tot mij? 

Ben ik dan niet gewoon terug bij af? 

En toch weerhoudt het me ergens niet om nu een keer te kiezen voor mezelf en mijn gezondheid het maakt me alleen wel een beetje bang.

 

morgen wordt de eerste stap ondernomen op naar de huisarts.About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

stap 1 biggensprongen:)
november 2014

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer