Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Is het eten nog nie gereed?

Description

Weblog over de wekelijkse restaurantbeurten van los gorditos magnificos


My Links

» Home
» My Profile
» Weblog Archives
» Friends
» My Photo Album

We beginnen er terug aan!

Na een jaar of 3 onderbreking zal ik mijn best doen om terug van elke match van Lovinho een kort verslag te posten. We spelen ondertussen reeds ons 9de! seizoen in de LZVcup, telkens in de hoogste afdeling en daarmee zijn we samen met Rscla nog de enige ploeg die er alle seizoenen is bijgeweest. Knap!

Posted: 17:37, 31/12/2010
Comments (0) | Add Comment | Link

Ed Syob klopt De Weerelt met 4-3

In de laatste voorbereidingsmatch voor de nieuwe competitie toonde Ed Syob dat het klaar is voor het komende seizoen.

Een kort verslagske maar deze keer. Ed Syob stond vandaag oog in oog met De Weerelt, een ploeg die in eerste fros aan de slag gaat vanaf het komende seizoen. Een goede test voor ons om te zien hoe ver het al staat met het spelpeil. Bij de thuisploeg traden aan: Japstah in doel en verder Stessel, Smets, VDA die zijn wederoptreden maakte na een half jaar blessureleed, Pieter H en Makke.

 

De eerste helft ging goed over en weer en al vrij snel wist Ed Syob een 1-0 voorsprong te nemen langs Pietro. De Weerelt kwam beter en beter in de match en na enkele geslaagde tussenkomsten van keeper Japstah werd het dan toch 1-1. Een stand waarmee Ed Syob ook licht gevleid kon gaan rusten nadat het in de laatste 10 minuten een paar keer was weggedrukt door de bezoekers.

 

De 2de helft begon slecht voor de thuisploeg. Al na een paar minuten was er wat aarzeling vanachter en de 1-2 werd onder keeper Japstah binnengeschoten. Even vreesden we voor een afstraffing, maar die kwam er niet, in tegendeel. Waar de eerste helft vooral in het voordeel van De Weerelt was, was de 2de helft rood-groen gekleurd. Met enkele schitterende combinaties werd op korte tijd 2 maal gescoord en kwamen we 3-2 voor langs Smets. De mooiste goal kwam er na een pas van Japstah op Pieter, die de bal enig mooi over zijn tegenstander lifte en strak inspeelde op Smets, die vervolgens koelbloedig naast de keeper binnen schoot: knap! De bezoekers vonden het echter nog niet genoeg en scoorden een 5 tal minuten voor tijd de gelijkmaker: 3-3. Deze match leek geen winnaar te gaan kennen, tot Smets even voor tijd ook zijn 3de van de avond op een knappe manier: met een lob, tegen de netten schoot: 4-3.

 

Toffe oefenmatch tegen een sympathieke tegenstander en Ed Syob toonde dat het klaar is voor de competitie.


Posted: 07:25, 25/8/2007
Comments (0) | Add Comment | Link

Sun Parcs: het verslag

We situeren: vrijdag 10/11 17u45: Makke en Stessel komen aan bij het nederige stulpje van Sam Homblé en Sofie, van hieruit wordt(met een tussenstop langs Leuven station en het inladen van Johan en Bram) vertrokken richting de Kempense Meren, waar we eigenlijk nooit zullen geweest zijn.

 

Na een dik uur rijden komen we rond 19u10 aan, niet in Sun Parcs, wel op de parking van de GB, voor het belangrijkste moment van de dag, namelijk de aankoop van voldoende levensmiddelen voor het weekend. We besluiten om 2 karren te nemen en de afspraak luidde: smijt alles wat ge lekker vind id kar. Iets wat vrij letterlijk wordt genomen. Met 2 volle karren komen we aan de kassa. Makke en Sam rijden even over en weer naar het park om de auto al uit te laden, want dit zou anders nooit in de koffer geraken. Een geslonken rekening van Johan en een ware martelgang richting Sun parcs later komen we eindelijk aan en nemen we de intrek in ons huiske.

 

Daar begint het eetfestijn: een kaasflapke hier, wa bitterballen, zakske chips, zakske nootjes, pintje, kriekske... Kortom, we deden al goed ons best, mocht ook wel want we hadden eten gekocht voor minstens 2 weken voor 8 man :D. Om 2u 's nachts besloten we ineens ook dat we zin hadden  om eens viool te leren spelen, de hebbes is een interessante krant hiervoor. Moe, maar voldaan gingen we de eerste nacht in, een kort nacht voor sommigen want om half 11 stonden we al in het zwembad. Een zwembad dat meer weg had van een SM-folterkamer want iedereen kwam iets blauwer naar buiten dan dat hij naar binnen was gegaan. Na een stevige middagmaaltijd werd koers gezet richting Keerbergen, want we moesten immers nog een matchke shotten ook. Amicia speelde een goede eerste helft, met gelegenheidskeeper Samme id goal, maar dit leidde slechts tot een puntje, het werd 1-1. Dit tegen een ploeg die we id KBLVB steeds vaker tegenkomen: een aantal spelers die ze beter tegen hun eigen zouden beschermen door hen van een voetbalveld weg te houden, he plaatselijke marginalen 14 en 15. Na de match direct terug richting gezet richting Mol, jammer genoeg lagen zowat alle binnendoor wegen open in het Antwerpse en deden we er dubbel zo lang over als normaal...

 

een vervolgt krijgt u één van de volgende dagen

 

 

 

 

 


Posted: 11:46, 14/11/2006
Comments (1) | Add Comment | Link

Sun Parcs komt eraan!

 

 

 

Lang geleden dat ik hier nog eens een update heb gedaan, maar nu is het zo ver. In het weekend van 11/10 komt er eindelijk nog eens een Sun Parcs tripke aan. We trekken richting de Kempense meren  voor wederom een memorabel weekend.

 

Personen die deze trip zullen mee maken:

 

Sam

Stessel

Bram

Johan

Makke

 

 

Wat zeker meegaat: veeeeeeeel eten, veeeeeel drinken, friteuses, een gourmetke en guimauvekes.

Een uitgebreid verslag leest u na volgend weekend!


Posted: 14:29, 3/11/2006
Comments (0) | Add Comment | Link

Verslag lova malinwa-quiz 25/11

Om 18h hadden we afgesproken aan het station van Mechelen.  We, dat zijn Makke, Kenny, Tammens en Bram.  We besloten toch maar eerst iets te gaan eten.  De keuze viel op eethuis Merad.  Makke hield het bij een klein kipschotel, Kenny pakte nen durum en Tammens en Bram pakten een grote kipschotel.  Groot was dan ook de verbazing(of toch niet...) toen Tammens na die grote kipschotel te hebben opgevreten(letterlijk te nemen) zei dat hij er gerust nog één opkreeg, en nee...da was ni om te lachen...Van eethuis Merad ging het richting Kantine van KV Mechelen, alwaar we de eer van Amicia Herent gingen proberen hoog te houden op de voetbalquiz van Lova Malinwa.  En of dat lukte, na ongeveer een hele quiz met 1 puntje te hebben achtergestaan op de leider sloegen we op het einde toe en wisten we toch nog de eerste plaats te pakken ondanks dat zelfs een correct antwoord van ons toch fout werd gerekend omdat de organisatie hun fout niet wilde toegeven.  De prijzenoogst: nen trofee, nen mp3-speler(makke hebt ge da waarborgpapier nog :p ), ne kv-pull, ne koptelefoon en boxen.  Maar toen moest t ergste nog komen...we hadden geen vervoer terug naar Leuven...en geen geld voor nen taxi.  Dan maar te voet door de sneeuw he...tot op de mechelsesteenweg geraakten we en daar besloten we toch maar te liften.  Na 2 minuten stopte er ineens een buske en die manne wilden ons alle chance meepakken en zo geraakten we toch nog veilig en ni onderkoeld thuis.

Enkele wetenswaardigheden:

 

*Tammens kreeg vanavond nog wat bijnmen bij: Il Cigaretto, Don Tammenzo, Der Alte, Il Agressor...mssch vergeet ik er nog enkele, het lijste bijnamen wordt in alle geval indrukwekkend

*Makke was tijdens de quiz meer bezig met bouletten te vreten

*Tammens had op het einde van de quiz nog steeds honger...

 

Uw verslaggever,

 

Bram


Posted: 17:56, 26/11/2005
Comments (3) | Add Comment | Link

Dit weekend: Chinese kost in het huis van de matras

Dit weekend gaan we voor de eerste maal de Chinese tour op. Daar de ouders van de matras van Leuven momenteel op congé zijn stelde der Bo zijn nederige stulp ter beschikking van de eetploeg. Hier zullen we genieten van een lekkere Chinese maaltijd met aangepaste sauzen, dranken en bediening ook Bo?

 

 

 

 

Aanwezige etenden: Tammens, Bo, Kenny, Sam, Bram, Makke, ...

 

 

 


Posted: 17:49, 10/11/2005
Comments (8) | Add Comment | Link

Sun Parcs

Wat ging het een scheef weekend worden, dat was vooraf toch de verwachting. Maar eigenlijk viel het al bij al goed mee. Een deel van de kern moest zondag immers afkomen voor de belangrijke match van Amicia tegen de Belboys en daarom is er zeker niet overdreven geweest in de nacht van zaterdag op zondag. Iedereen stond dan ook fit op het plein: met een goede ploegprestatie tot gevolg.

 

Het weekend zelf dan:

 

 

Donderdag waren we al inkopen gaan doen, omdat we vreesden dat de winkels door een staking vrijdag zouden dicht zijn. We hadden direct een mooie rekening van maar liefst 200 euro, voor 2 bakken, drank en eten.

Vrijdag vertrokken we met 2 auto's richting Vielsalm: Bo nam scheefkoppen Reindert, Johan, Tammens en Kenny1Meule mee. Een uur en half later kwam Sam scheefkoppen Makke, Mich en Bram halen. Door de zwaargeladen auto(lees: eten, drank en mensvlees) ging de auto niet zo supersnel en duurde het wel een tijdje eer we in Vielsalm waren. Daar aangekomen zagen we ineens een Aldi. In een wereldrecordtijd winkelen van 2' en 35 seconden slaagden we erin om een hele winkelkar te vullen met snoep, eten en een geurblokje voor in de WC.

 

Aangekomen in ons huisje werd meteen de friteuse opgezet en werd er lekker gesmuld van alle lekkernijen die we hadden meegebracht. Dat duurde zo door tot maandagnacht.

 

 

Enkele belangrijke zaken die we moeten onthouden van dit weekend:

 

 

-Johan: het is maar een spel

-Johan: ge zijt ne fascist!

-Johan: staat Kids nu in uwen top 5 van beste films?

-Johan: wij snappen da einde nie zo goe, das een beetje diepgaand zeker?

-Johan:Sterchelle zou id nationale ploeg moeten!

 

-Samme: ik sta klaar om uit te pakken!

-Samme: hebt ge Nijs nu al afgetrokken bij de Corinthians?

 

Boefke, Befke en Bafke!

 

 

Enfin, maandag werd er moe maar voldaan terug richting het verre Herent en Leuven afgereist.

 

Prima gedaan folks!


Posted: 10:53, 4/11/2005
Comments (1) | Add Comment | Link

Analyse weekend 21/10

De lunch garden was een PRIMA keuze!

 

De meeste mensen kozen voor een gehakte steak en uiteraard namen we na de maaltijd nog tijd voor een lekker nagerechtje.

 

Ster van de dag was Kenny: PRIMA gegeten man!

 

 


Posted: 10:51, 4/11/2005
Comments (0) | Add Comment | Link

Dit weekend: Lunch Garden

Dit weekend brengen we voor het eerst sinds het bestaan van deze weblog een bezoek aan de Lunch Garden in Tienen. Daar kan je genieten van enkele culinaire hoogstandjes. Onder meer de gehakte steak, de balletjes in tomatensaus en de vol au vent zijn zeker aan te raden.

 

We spreken af in Leuven, om 12u30 ad achterkant van het station.

 

Aanwezigen: Tammens, Kenny, Sam, Bram, Makke, ...

 

 


Posted: 11:12, 21/10/2005 in Dit weekend
Comments (6) | Add Comment | Link

Analyse weekend 15/10

Met een uitgebreide delegatie bezochten we frituur Patatje. Door het vroege aanvangsuur van de match geen fritten voor Bram en Makke: Bram nam een spaghetti en Makke een broodje. Stessel en Evi daarentegen namen samen een friet met bijbehorend vlees.

 

Bo en Tammens hebben een ijzeren maag en namen een uitgebreid frietmenu met aangepaste vleeskes! Prima jongens.


Posted: 09:16, 21/10/2005
Comments (0) | Add Comment | Link

Dit weekend: Frituur 't patatje

Dit weekend brengen we een bezoekje aan frituur 't patatje. In deze zaak kan je naast, uiteraard, fritten ook broodjes en spaghetti eten. Of zelfs een croque monsieur behoort tot de mogelijkheden.

 

 

 

Onze bondsvoorzitter de Samme is er voor de 2de keer in 3 weken niet bij. Deze schande kunnen we niet over het hoofd zien en als straf moet hij dan ook heel de eetselectie eens uitnodigen in zijn nieuwe woonst voor een uitgebreid buffet!

 

Aanwezigen: Bram, Kenny, Makke, Tammens?, Stessel, Evi, Bo? en misschien concurrent Woete?


Posted: 16:09, 13/10/2005
Comments (4) | Add Comment | Link

Analyse weekend 8/10/05

Wederom een passage in de Notre Dame en iedereen nam een volwaardige maaltijd deze keer.

 

Bram: kaaskroketten: 2 en geen 3: FOEI!

 

Tammens: Lasagne

 

Kenny: Spaghetti

 

Samme: Spaghetti

 

Makke: pasta prei und gehakt

 

 

Voor iedereen een geslaagde maaltijd!


Posted: 19:36, 11/10/2005
Comments (2) | Add Comment | Link

Raad van de bondsvoorzitter

 

 

 

 

Na een doorgedreven scouting in het buitenland van vorig weekend ben ik tot de conclusie gekomen dat de eetploeg nog veel werk voor de boeg heeft! Zo moet de nadruk meer gelegd worden op lange maaltijden en een groot aantal maaltijden ipv een snelle maaltijd voor de match!! Uiteraard verwacht ik van der Bomber weer een glansprestatie dit weekend, hoewel Il Tammenzo het hem niet makkelijk zal maken!! Voorts zal Acim wederom aantonen dat hij het talent is van de ploeg!! Hij bezit als geen ander een bodemloze maag. Kenny moet zich goed verzorgen en bijgevolg goe eten voor zijn blessure te genezen. Van makke verwachten we niet minder dan een topprestatie met zeer gevarieerd eten en drinken!! Spijtig genoeg zullen we het moeten stellen zonder het opkomende talent van deze ploeg: Bo.. Balen

 

 


Posted: 17:38, 7/10/2005
Comments (0) | Add Comment | Link

Raad van de bondsarts

Dit weekend dus opnieuw Notre Dame. De kaart daar biedt heel wat mogelijkheden voor een lekkere en vooral ook vettige maaltijd. Belangrijk deze week is dat er voldoende vette worden opgeslagen. Ik raad dan iedereen ook de kaaskroketten(uiteraard 3 stuks en geen 2) met frieten(en extra portie uiteraard) aan. Hierbij enkele porties mayonaise en het feest kan beginnen. We verwelkomen ook verloren zoon sam terug. De bondscoach snakt al naar de maaltijd van zaterdag heb ik gehoord.

 

 

 


Posted: 11:23, 7/10/2005
Comments (1) | Add Comment | Link

Afspraken voor dit weekend

Zoals eerder gemeld gaan we dit weekend terug eten in de Notre Dame. Ik stel voor dat Sam(indien hij kan rijden) eerst Kenny oppikt en tegen 11u mij oppikt. Dan spreken we om 11u15 af voor de Notre Dame.

 

 

 

 

Aanwezigen:

 

*Bram

*Kenny

*Nuyts?

*Sam

*Makke

*Il Tammenzo

 

Afwezig: Stessel en Evi(bezoek)

 

 

 

 

 


Posted: 10:43, 6/10/2005 in Dit weekend
Comments (0) | Add Comment | Link

Analyse restaurant: 'Notre Dame'

Uitstekend gegeten in de Notre Dame. Ik zelf waagde mij aan de pasta met prei en gehakt, gegratineerd met een laagje kaas. Hoewel het wel wat zwaar was heeft het mij prima gesmaakt.

 

 

 

Kenny at de pasta van de chef en die is hem ook goed bevallen.

 

Bram at, zeer tegen zijn gewoonte in, slechts een omelet. Dit omdat een vorige maaltijd hem opzadelde met een medisch mondprobleem, zonde van die gemiste eetkans!

 

 

Stessel en Evi namen, dacht ik, de spaghetti en de toast champignon:

 

 

 

Komend weekend gaan we terug naar de Notre Dame, als dit voor iedereen goed is!


Posted: 13:03, 4/10/2005 in Beste restaurants
Comments (3) | Add Comment | Link

De raad van de bondsdokter voor vandaag!

De bondsdokter spreekt tot u: vandaag is er een maaltijd voorzien in de Notre Dame. voor het eerst dit seizoen zal Gert Stessel onze troepen vervoegen, hij zal zich moeten bewijzen, en hoe kan dat anders dan met een grote maaltijd. Broodjes zijn niet toegestaan, wij eten namelijk onder het motto hoe ongezonder hoe beter. Iedereen paraat!

 

 

 


Posted: 09:38, 1/10/2005
Comments (0) | Add Comment | Link

Zaterdag 01/10/05: Notre Dame

De Notre Dame

 

 

Morgen wordt er een eerste bezoek gebracht aan de 'Notre Dame' met de eetploeg van Amicia. Dit prachtige restaurant, gelegen op de Grote Markt in Leuven heeft een uitgebreide kaart met gerechten aan democratische prijzen.

 

Zeker aan te raden is de pasta met prei en gehakt, gegratineerd met een laagje kaas. Ook de kaaskroketten en de spaghetti zijn zeer lekker!

 

Afspraak: 11u15 voor de Notre Dame

 

Aanwezigen: Bram, Kenny, Makke, Bo?, Tammens?, Stessel,Nuyts

 

Niet aanwezig: Sam(de bondsvoorzitter is op vakantie)

 


Posted: 16:49, 30/9/2005 in Dit weekend
Comments (4) | Add Comment | Link

Wie zijn ze, wat doen ze, wat drijft hen?

We proudly present:

 

Het eet-team van Amicia Herent

 

 

 

Bondsvoorzitter

 

Sam aka 'opperkeizerin der slettebakken' Homblé

 

De absolute ster van het team.Hij kent zijn manschappen door en door en geeft elke week het beste van zichzelf. Je kan met hem naar alle oorlogen trekken, hij zal altijd terugkeren als winnaar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bondsdokter

 

Bram aka malinezer the sheriff

 

De man die erop toeziet dat wij elke week de nodige vitamientjes binnenkrijgen en tevens ook een man die elke week het voorbeeld geeft. Samen met Sam vormt hij het perfecte bestuur voor deze jonge bende te begeleiden.

 

 

 

 

 

 

 

 

De spelerskern

 

 

Naast een bestuur heb je natuurlijk ook een volwaardige spelerskern nodig. Dit jaar is die zeer evenwichtig samengesteld uit volgende spelers:

 

 

Michael aka Nuyts

 

 

De man met de ijzeren maag. Of is het geen maag?

 

 

 

 

 

 

Tammens aka de teennagel

 

 

Deze man heeft zeker een maag, of zijn het er 2?

 

 

 

 

Stessel aka de Stessel(ere voorzitter)

 

 

 

Eigenlijk samen met Makke de oprichter van het restaurantteam, van in de beginperiode van Amicia gingen wij reeds samen eten voor de match! Bij deze benoemd tot ere-voorzitter!

 

 

 

 

 

 

 

Maarten aka de Makke

 

 

Samen met Stessel dus eigenlijk de oprichter van dit team, maar de leiding is in goede handen nu na een bestuurswissel.

 

 

 

 

 

 

Johannes aka Den Bo

 

 

 

 

 

Den Bo is het laatste nieuwe lid van deze talentrijke lichting. Hij heeft zich al goed ingewerkt en is zeker een versterking gebleken op alle vlakken!

 

 

Kenny aka kenny1meule

 

Hij begon aarzelend met een broodje maar waagt zich ondertussen ook al aan het grote werk, cva man! Je komt er!

 


Posted: 16:35, 30/9/2005
Comments (1) | Add Comment | Link

Welkom

Welkom op de enige echte restaurant weblog van Amicia Herent, hier zullen wekelijks de lekkerste maaltijden passeren en de beste restaurants.

 

Indien u zich wilt aansluiten bij deze steeds groter wordende ploeg: inschrijven is gratis voor alle spelers van Amicia!


Posted: 14:48, 30/9/2005
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer