Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Nils en Sandra

Description

De belevenissen van de mama van een klein boefje...


My Links

Home
My Profile
Weblog Archives
Friends
My Album

einde!!!

Hoi!!

 

ik ga stoppen met deze blog...

Ik heb een space gemaakt!!!

Dus kijk gauw op:

 

http://sandrahoogenstrijd.spaces.live.com

 

Tot ziens!

Liefs,

Sandra


Posted: 21:56, 30 December 2006
Comments (0) | Add Comment | Link

vrijdag 15 december

Alweer een week voorbij. Jeetje, wat gaat dat snel. Ik bedacht me net dat het volgende week al kerst is!!! Niet te geloven. Wij zijn sinds gisteren in kerstsfeer thuis. Ik had ineens de smaak te pakken, dus gisteravond was de boom opgetuigd.

Nils vond 'm prachtig vanmorgen.

Nils is helemaal into Ernie (Erlie). Toen hij vanmorgen wakker werd, ging hij eerst mama roepen en toen ineens Erlie! Dus na ons bezoekje aan Oldemor en Oldefar vanmorgen (waar hij alles onder de koek heeft gesmeerd, kruimels heeft achtergelaten, afstandbedieningen heeft geproefd en geprobeerd en hopelijk geen deuken in de tafel heeft geslagen met de blokken...) hebben we een Ernie gescoord bij de Marskramer. Die pop kreeg een hele dikke welkomsknuffel! Fantastisch! Verder kan onze kleine bouwvakker ook al Bob de Bouwer zingen!! Tenminste... hij doet "Bouwbouw" en dan wordt er hoopvol naar mij opgekeken of ik dan alsjeblieft even verder wil zingen... tuurlijk mannetje! hihihi

Vandaag hebben we een heel gezellig dagje gehad. Hij was heerlijk aan het spelen vanmiddag en aan het kletsen. Vanavond heb ik zijn favoriete eten ontdekt... gebakken mini krieltjes, gekookte boontjes en stukjes tartaar. Wat heeft ie zitten smullen!!! Hij kon dit natuurlijk allemaal met zijn handjes eten, maar de aardappeltjes vlogen erin.. met een vork!! Helemaal zelf! Wat een bink he! Echt genieten!!!!

Nou en dan morgen de grote dag... familie van der Linden en aanhang hebben een foto shoot! hahaha! en het is nog echt waar ook. We nemen het erg serieus allemaal... we (lees michel, nils en ik) gaan eerst nog naar de kapper morgen ochtend. Nils en Mich om te knippen en ik om te stylen. Goed he!! We ontmoeten dan Wes en Jo bij de fotograaf in Delft en die gaat plaatjes schieten van ons! Dit allemaal voor ons kerstkado aan Leny en Henny. Echt zo lachen, een echte reportage gaat ie van ons maken! De foto's krijgen we op DVD, dus houd de foto website in de gaten!! Tot gauw!!!Liefs, Sandra


Posted: 19:22, 15 December 2006
Comments (0) | Add Comment | Link

7 december 2006

Haai!

Tja... doorslapen... dat had ik gedacht. Sinds de 28ste heb ik maar weinig doorgeslapen! Nils is ziek geworden en maandag avond, 4 dec kwam 's nachts om 03.00 uur eindelijk al dat slijm eruit wat hij al een week aan het doorslikken was! Dus dat waren roerige dagen en vooral nachten. Zo sneu zo'n ziek mannetje. Verhoging, alsmaar hoesten, benauwd. En dan proberen om meneer zijn ventolin te geven... DRAMA!!! Hij heeft zo'n toeter om het pufje te vernevelen. Nou... dat vindt Nils niet zo leuk zullen we maar zeggen!! Dat is echt een vechtpartij. Maar goed, het slijm komt nu goed los, dus ik hoop dat het snel beter gaat. Dinsdag 5 december ben ik met Mich, mijn ouders en Bianca naar Bert Visscher geweest, Stoffe Jongens, in Delft. Geweldig! We hebben helemaal in een deuk gelegen! Nils heeft lekker bij oma Leny en opa Henny geslapen en heeft ook doorgeslapen. En vannacht heeft hij ook doorgeslapen! De wonderen zijn de wereld nog niet uit!!

Nu maar hopen dat het een soort trend is die door gaat zetten...

Ten slotte ben ik deze week met mijn nieuwe baan bij de Compaan begonnen. Erg leuk! Ik ben ingewerkt deze week en ik merk dat de werkdruk hier een stuk lager is dan bij Limor. Ik kom thuis en heb nog energie over! En daar ging het allemaal om. Ook vandaag, na 3 dagen werken, gaat het allemaal prima! Echt een heerlijk gevoel. Dusse... ik ga nog wat doen!

Liefs!! Sandra

 


Posted: 12:08, 7 December 2006
Comments (1) | Add Comment | Link

28 november 2006

Vannacht doorgeslapen!!!! Jeeeeeh! Voor mijn gevoel was dat voor het eerst in maanden!!

Mich is gisteren vertrokken naar Italie, dus Nils en ik hadden het rijk alleen... Hij ging hartstikke lief slapen en ik hoorde hem pas vanmorgen weer. Echt zalig.

Toen ik vandaag thuiskwam, verwachtte ik een paar uitgestrekte armpjes te zien en een blije "mama"! te horen... nou...echt niet! Hij zat bij opa op zijn arm. Die zet 'm neer en Nils zet een paar stappen in mijn richting. Dus ik steek hoopvol mijn armen uit... draait ie om en hij loopt mooi terug naar opa!! Geweldig! Het was echt een funniest homevideo moment!!! hahaha!

Gelukkig vond ie me later toch wel weer lief genoeg om me een kusje te geven... maar voor de zekerheid hebben we opa toch maar mee genomen naar boven voor het naar bed brengen!!

 

En ondanks dat Mich er niet is, kreeg ik toch een kadootje van hem vandaag, via de post, de dvd van Pirates, deel 2!! Jeeeeehh! Dus die ga ik lekker kijken vanavond.

Liefs! Sandra

 


Posted: 20:32, 28 November 2006
Comments (0) | Add Comment | Link

vrijdag 24 november

Daar was ze weer... beetje drukke week gehad! Mich is weer veilig teruggekomen uit Italie en inmiddels zijn de geruchten zo dat de klant de machine waarschijnlijk zal kopen... dus dan is alle incheck-ellende niet voor niets geweest! hihihi

Nils heeft afgelopen maandag zijn laatste prikken voor een heeeeele tijd gehad. BMR en Meningokokken C. Brullen natuurlijk... maar daarna was het al snel weer over. Bijwerkingen verwachtte ik niet echt, want dat heeft hij eigenlijk nooit gehad. Alleen van de BMR kon hij na 5 dagen last krijgen. Daar heeft hij denk ik vandaag last van. Hij had een paar onverklaarbare rode vlekjes en was hangerig. Gaat wel weer over!

Dinsdag was ik, samen met mijn moeder, naar een cursus avond van Florence over de wilsontwikkeling van de peuter. Geweldig! Leuke info en vooral het uitwisselen van ervaringen met andere moeders, dmv stellingen, was erg leuk. Blijkt dat meer kids van 14 maanden dwars zijn op het aankleedkussen en het liefst met hun handen midden in de vieze (lees: ontzettend vieze) luier willen zitten! Dat scheelt...

Vanmorgen even bij Nathalie en haar meiden langsgeweest. Ze zijn alweer 6 maanden! Ze krijgen ook al langzaam vaste voeding... geweldig! time flies....

En nu... nog 1 week werken en dan ben ik klaar bij Limor. En aankomende week gaat Mich weer naar Italie, dit keer een machine ophalen. Tot volgende week!!


Posted: 14:34, 24 November 2006
Comments (0) | Add Comment | Link

17 november 2006 deel 2

Nou, net Mich gesproken... ze mochten inderdaad gewoon niet meer inchecken omdat ze te laat waren... 2 minuten! Beetje sneu. Ze konden vervolgens de tickets niet overboeken naar een andere vlucht, omdat die vlucht al vol zat! Dus zat er niets anders op dan nieuwe tickets te boeken... maar ze waren ondertussen aangekomen en hij belde vanuit het hotel. Hij zit met een aantal glazenwassers in Italie, om een machine te bekijken. Ze waren gelukkig enthousiast! Ze gingen zo eten, zei Mich... ben benieuwd hoe laat het zal worden... hihihi!    

 

Nils heeft het mij nog lekker moeilijk gemaakt net... ik had hem lekker op bed gelegd, eerst verhaaltje, tandenpoetsen, lekker flesje melk mee... ging helemaal goed. Tot de fles melk leeg was! Huilen! En niet meer stoppen!!! Ik denk dat hij last heeft van tanden (en misschien wel kiezen zei Carmen vanmorgen, nadat ze in zijn mond gevoeld had) die doorkomen. Hij was niet meer tot bedaren te brengen. Uiteindelijk nog een boekie gelezen, maar daarna weer huilen... ben 3 kwartier bezig geweest. Maar uiteindelijk is hij in slaap gevallen en hij lag er net lekker bij. Gelukkig... pfffffff... dat blijven moeilijke momenten!!

 

Ik ga lekker op de bank, Ice Age 2 kijken!!! Bedankt Bianca!!


Posted: 20:31, 17 November 2006
Comments (0) | Add Comment | Link

17 november 2006

Morgen is het weer zover, Sinterklaas komt naar Nederland. Om te zorgen dat hij zich welkom voelt, heb ik een gezellig Pietje op ons keukenraam gemaakt. Straks maar eens kijken hoe Nils dat vindt... het wordt de eerste keer dat hij het Sinterklaas Feest een beetje bewust gaat mee maken. Morgen gaan we in Nootdorp kijken naar de intocht.

Vanmorgen waren we naar Carmen, want die is jarig vandaag! Daarna heeft hij lekker geslapen. Nu hoor ik hem roepen: "mama, mama, die die". hihihi

Straks lekker fruit eten en dan naar buiten! Het is echt heerlijk weer. Vanavond moet Nils (en mama ook...) papa missen, want die zit in Italie.  Dat ging nog bijna mis, want hij mocht niet inchecken... ze waren 2 minuten te laat! Heeft ie als een speer andere tickets geregeld en net kreeg ik een sms dat hij nu dan toch in een vliegtuig zat, richting Italie...

Wordt vervolgd...


Posted: 20:21, 17 November 2006
Comments (1) | Add Comment | Link

11 november 2006

Wat is msn toch een heerlijk medium... vandaag had ik met 3 mensen tegelijk een gesprek! Dat lukt je aan de telefoon niet! hihihi. Heb er zelfs nog een heerlijk recept voor vanavond aan overgehouden. Bianca, bedankt!

 

Vanmorgen al druk op pad geweest. Eerst langs oma voor haar verjaardag. Heerlijk vindt Nils dat, weer een plek waar hij kan ontdekken en slopen! Gelukkig brak het beeldje niet, wat hij vingervlug van de vensterbank mepte... Toen langs Carmen, voor de laatste keer in het oude huis... morgen is de grote dag, verhuizen! Spannend! Mich is vandaag en morgen dus druk in de weer daar. Nu ligt de kleine man heerlijk te slapen. Het ging weer voorspoedig, gelukkig!

 

Gisteren was het erg leuk in de Noorse kerk. Geen kaas meegenomen, maar fiskebollen (precies, visbollen!). Gaan we binnenkort lekker klaarmaken.

Natuurlijk zei Nils iedereen op de heen- en de terugweg uitgebreid gedag (Heee! met een opgestoken handje erbij en een grote glimlach op zijn gezicht!). Zo krijg je wel aanspraak! hihihi!

 

Straks nog even op de fiets voor de boodschappen en dan is zaterdag alweer voorbij gevlogen!

 

Liefs!

Sandra


Posted: 15:54, 11 November 2006
Comments (0) | Add Comment | Link

10 november 2006

Nou, eens kijken of mijn kleine binkie nu lekker wil gaan slapen. Vanmorgen hebben we heerlijk gespeeld en we zijn nog even buiten geweest. Nils vindt het schitterend als hij een vrachtwagen ziet of iets anders groots. "oooooh" roept ie dan. Hij kan al best wat woordjes zeggen nu. Uit, die, bah, mama, papa, dagdag, hallo (alloe...hihi).

 

Ook begrijpt hij echt dingen die je tegen hem zegt. Ik vroeg vanmorgen waar zijn sokken waren en dan kijkt hij naar zijn voetjes en pakt hij zijn sokken beet. Dat vind ik zo bijzonder. Die kleintjes pikken alles op wat je zegt. Vanmorgen zat hij op zijn kleed, met om hem heen alle boekjes die hij net uit zijn kist had gehaald. En dan zit hij voor zichzelf te oefenen :"alloe alloeloeloe, dag dag". Als ik dan een klank maak, wordt deze direct herhaald. Zo zei hij vanmorgen :"doei". Eens kijken of hij dat ook echt op gaat pakken.

 

Vanmiddag gaan we langs bij oldemor, oftewel, mijn oma. Ze staat op de bazaar in de Noorse kerk in Rotterdam. Ik denk dat ik daar wel weer vandaan zal komen met een klein stukje Noorse geitenkaas. Schreeuwend duur, maar ZOOOOOO lekker!!!

 

Volgens mij is Nilsje gewoon braaf gaan slapen.... heerlijk....

Doei! 

 

PS hier links, in het menu staat ook een linkje naar een album, maar daar kunnen niet zoveel foto's in. Dan kan je beter even gaan naar:

http:\\nilsvdlinden.fotopic.net    

 

 


Posted: 13:30, 10 November 2006
Comments (0) | Add Comment | Link

9 november 2006

Hallo!!

Als mama van een klein boefje maak je veel mee. Leuke dingen, maar ook zeer vermoeiende, boze of blije momenten. Het leek me leuk deze te delen. Misschien dat andere mama's van boefjes er iets aan hebben of dat ze mij aan leuke tips kunnen helpen!

 

Mijn boefje heet Nils en hij is bijna 14 maanden. Het is een actief mannetje met een duidelijke wil. Hij probeert te lopen, hij zet al zo'n 5 pasjes alleen. Verder kan hij erg driftig worden!   Als iets niet mag wat hij wel wil... pffff... berg je dan maar!

Vooral een schone luier krijgen op het aankleedkussen... wat een feest is dat!

Gelukkig helpt het om hem even af te leiden met een boekje of een speeltje... meestal helpt dat en wordt hij dan rustig.

 

Nils zijn ritme is in principe zo dat hij nu nog 1x per dag slaapt. Na zijn boterham tussen de middag gaat hij, met een flesje warme melk, zijn bed in en meestal hoor ik hem dan niet meer. Maar... als hij in de auto onderweg ergens vandaan, 10 minuten in slaap valt... dan wordt het weer een ander verhaal!!

Vandaag was ik om half 12 op weg naar huis, toen ik hem achterin zag knikkebollen... en hop! weg was meneer!    10 minuten heeft hij geslapen.

Bij het eruit halen, is hij wakker geworden en ik besloot gewoon een boterham met hem te gaan eten en daarna naar bed... om 13.00 uur lag hij erin... dus....

Om 14.15 uur heb ik hem er maar weer uitgehaald! Hij heeft eerst zitten spelen, toen staan gillen, uiteindelijk zat hij weer te spelen. Dat had geen zin. Beneden gespeeld en lekker fruit gegeten en om 15.00 uur weer erin... als een blok in slaap gevallen!!!

 

Nu had ik dus even tijd om aan mijn weblog te beginnen en zie hier het resultaat!

Tot later!

Liefs,

Sandra


Posted: 12:51, 9 November 2006
Comments (1) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer