Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Ik ga 35 kilo afvallen!

Description

Mijn eeuwige strijd tegen de kilo's afgewisseld met schijt aan de extra kilo's hebben er nu voor gezorgd dat ik er voor eens en voor altijd van af wil. Ik heb besloten om mijn reis vast te leggen in een blog.


«  June 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends

De tweede week + resultaat

Nou ook de tweede week zit erop. Ik heb me niet zo heel strak gehouden aan de shakes. Maar als ik dan iets ging eten, was het wel altijd mager en koolhydraatarm. Op die ene keer in de sauna na dan dat ik ongegeneerd een kipschotel met een paar poatatjes heb weggeschoven. inclusief satesaus....... Ondanks dat alsnog 1,5KG afgevallen. En daar ben ik best blij mee. Ik zit nu onder het magische getal 100..... niet drie maar twee getallen in mijn gewicht.

Totaal nu op 5,8 afgevallen!

 


Posted: 18:32, 4/11/2013
Comments (0) | Add Comment | Link

Eerste week +resultaat

Yoehoeeeeeeeeeeeeeeeee vandaag naar mn consulente geweest en 4,3KG afgevallen!!! Ben zo vreselijk trots op mezelf. Dit is echt de opsteker die ik even nodig had!

Ik had afgelopen weekend 3 verjaardagen, en bij de 3e verjaardag heb ik 3 hapjes taart genomen. Ondanks dat echt super resultaat. Ik ben in Vetmassa gewoon 3,2 KG kwijt. dus dat ziet er goed uit.
 

Wat een heerlijk gevoel dit


Posted: 18:27, 28/10/2013
Comments (0) | Add Comment | Link

Eerste dag zit erop

Dag 1 zit er bijna op! Ben er ongeschonden doorheen gekomen. Vanmorgen en canmiddag een lekkere shake, om n uur of 16 n kopje bouillon en als avondeten een kip championsoepje. Ruim 2,5 liter water. Heb nezelf lekker bexig gehouden met huishouden en n verfklusje. Zodra ik stilzit en niks doe heb ik het moeilijk. Lekker gtst aan het kijken en morgen vol goede moed naar dag  2


Posted: 17:20, 22/10/2013
Comments (0) | Add Comment | Link

3, 2, 1........ Ready for take off

Vandaag maandag 21 oktober ben ik naar een consulent voor cambridge geweest. Ik ben daar gewogen, gemeten, en heb alle do's en donts besproken. Toen de consulente mijn gewicht uitsprak barstte ik in tranen uit.. wat zei u daar? 105,1 kilo. en de tweede keer dat ze het zei leek het wel in diepe slowmotion gezegd te worden. Het leek wel nog harder binnen te komen dan de eerste keer. Goed ik ben dus niks te vroeg gestart aan deze reis. Ik noem het een reis aangezien ik waarschijnlijk een hoop nieuwe dingen ga ontdekken over mezelf. Ik ben vaker begonnen aan deze reis, maar heb hem nooit goed afgerond waardoor ik al het geleerde nooit in de praktijk heb gebracht. Morgenochtend zal ik starten met mijn eerste shake.


Posted: 21:14, 21/10/2013
Comments (0) | Add Comment | Link

Lieve JIJ!

Lieve A,

Het is genoeg geweest toch? Genoeg narigheid, verdriet en pijn gehad de afgelopen jaren. Het wordt tijd dat je eens aan jezelf gaat denken! Weet je dat je altijd het beste met andere voor hebt maar ondertussen jezelf, je lichaam en je geest hebt verwaarloosd? Je hoeft nu even niet voor anderen te zorgen behalve voor je zoon en jezelf. En met je zoon gaat het heel goed dus nu is het jouw beurt. Je gaat het cambridgedieet doen zodat je je beter in je vel zal gaan voelen. Maar vergeet niet ook je geest te reinigen van oude patronen die erin gesleten zijn de afgelopen jaren. Heb je een moeilijk moment, denk dan even terug aan die periode dat je zo mooi slank was, hoe je je lichamelijk voelde destijds. Je bruisde van de energie. Sindsdien ben je zelfs gestopt met roken dus je zult nog meer gaan bruisen. :D

Maken mensen je verdrietig? zoek dan voor jezelf uit wil je met of zonder deze mensen verder in je leven. Maak die keuze en handel ernaar. mensen die jou bewust verdrietig maken verdienen geen plek in jouw leven. Weet dat jij het waard bent om moeite voor te doen!

Jij bent geen product van je jeugd, jij bent wie je kiest te zijn! Leef in het hier en Nu.

Reinig jezelf van oud zeer!

Kus aan jou


Posted: 10:38, 20/10/2013
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer