Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Wel een wee, mama van twee

Mijn leven, tot nu toe..

22:57, 15/1/2014 .. 0 comments .. Link
Ik zal maar eens beginnen met mijzelf voorstellen..
Ik ben Moniek, 24 lentes jong, al jaren gelukkig met mijn grote liefde Martin..
We hebben 2 kindjes.. Ryan is 6 jaar, en Faye is 2 jaar..
Martin is niet de echte papa van Ryan, maar voedt hem wel op als zijn eigen zoon!

Oftewel; ik mag in mn handjes knijpen met hoe mijn gezinsleven op dit moment gaat.. En natuurlijk hebben ook wij onze dieptepunten wel bereikt samen, maar we zijn er sterker uitgekomen dan we ooit dachten te zijn samen!
 
Ik loop jammer genoeg al jaren rond in de ziekenhuizen die ik tot nu toe heb gezien.. Jarenlang hebben ze mijn klachten afgewimpeld met een simpele blaasontsteking of nierstenen..
Echter, dit bleek het nooit te zijn!
 
Martin was de onwetendheid in het ziekenhuis in Harderwijk enorm zat, en heeft toen gezeurd om een second opinion.. Die hebben we gelukkig gekregen, dank daarvoor schatje!
Hier wisten ze na 1 MRI-scan al wat ik had.. Een bal in mn buik..
De engste scenarios gaan door je hoofd.. Ik heb kanker, ik ga dood, maar dat kan niet want ik heb 2 kinderen! Ik ben nog jong, ik kan niet doodgaan!
 
Een week later, de pijn werd erger en ik kon niet meer wachten op het onderzoek wat die week nog zou komen.. De pijn nam het over.. En Martin kon het niet meer aan mij zo te zien vechten tegen de pijn, samen met de pijnstillers.. Alleen nu bleek wie sterker was, de pijn had deze strijd gewonnen..
 
Na 1 telefoontje mochten we komen.. Ik mocht niet meer eten en niet meer drinken.. Kreeg een naald in mn arm, en daar kwam de échte pijnstilling.. Mijn god, wat was ik van de wereld.. Ik weet van die avond/nacht niet veel meer..
De ochtend erop ben ik gelijk geopereerd.. Het was GELUKKIG een goedaardige tumor, maar wel een enorme! 11.8 cm!!! En dat in mijn buik.. Iedereen die mij kent weet dat ik er niet uitzie als iemand die 2 kindjes heeft gehad! Volgens velen heb ik het lichaam van een topmodel, en nee, ik ben 1 van de weinigen die graag een stuk dikker zouden willen zijn! Verklaar me maar voor gek..
 
Ik heb daarna maandenlang geen pijn meer gehad! Wat fijn!
Maar ik had te vroeg gejuigd.. Steeds vaker kwamen er cystes terug in mijn baarmoeder, die knapten.. En dat deed enorm veel zeer..
 
Nu ben ik daar nog steeds niet van af en ik denk dat dat ook nooit meer gaat gebeuren..

Daar heb ik mij nu bij neergelegd, ik zal die pijn altijd blijven houden, en het zal mijn leven deels beheren.. Maar we weten er nu wel mee om te gaan.. Pijnstilling slik ik niet meer, ik ging alleen maar meer afvallen, was suf en deed niet veel meer.. Niet in huis, niet met de kinderen, maar ook niet meer aan mijn relatie!
 
Nu heb ik vanavond een enge ontdekking gedaan.. Ik heb een knobbeltje in mijn borst... En juist op dat moment, zit mijn vent in het buitenland om te trainen met de brandweer!
Gelukkig was mijn lieve vriendinnetje Iris bij me, en heeft ook gevoeld, en ja hoor zij voelde het ook..
Ze raadde me aan morgenochtend gelijk de huisarts te bellen, en ik ga dit ook doen!
 
Ik heb mijn lief al op de hoogte gebracht, en ookal is hij bezig met trainen, hij wilt wel op de hoogte gehouden worden..
Ik ben benieuwd..
 
Ik ga nu lekker slapen, zonder mijn lief jammer genoeg, maar het is niet anders!
 
Tot morgen wereld.. Nieuwe dag, nieuwe kansen!


About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Mijn leven, tot nu toe..

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer