Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Home | Profile | Archives | Friends

In love26/8/2009

Je kent het wel dat gevoel dat de wereld 3x mooier lijkt. De vogels fluiten, de zon schijnt, je haar zit eindelijk eens goed. Het gevoel dat je verliefd bent. Ik hou van dat gevoel. Die vlinders in je buik, zijn zo heerlijk. Maar toch komt het niet vaak voor dat je écht verliefd bent. Tuurlijk zie je vaak jongens die knap zijn, of vind je iemand leuk. Maar verliefd zijn, dat komt niet vaak voor. Daarom is het ook zo bijzonder. Het is ook moeilijk om een perfect vriendje te vinden.

Ik denk dat het perfecte vriendje dag en nacht bij jou zou willen zijn maar toch nog een eigen leven heeft, hij is jaloers maar zou het nooit aan jou laten zien, als hij een paar dagen weg is hij jou zijn vest heeft dat hij gedragen heeft zodat hij toch nog bij je is, hij zou jou smsen ipv dat jij als eerste moet smsen, hij zou een halfuur voor je door de regen fietsen, gewoon om jou nog even een kwartietje te kunnen zien.

Maar het maakt mij ook onzeker het verliefd zijn, iedere dag vraag ik me af of mijn make-up wel goed zit, of ik wel de juiste outfit aan heb, hoe zit mijn haar? Wat moet ik tegen hem zeggen? Ik word iedere keer nog steeds zenuwachtig en heel blij als ik hem zie. Ik word rood en verlegen.

Terwijl het hem niet uitmaakt dat je net een half uur door de regen bent komen fietsen zodat je mascara is uitgelopen en je haar is gaan krullen en dat je je niet meer kan bewegen omdat fietsen met een skinny in de regen onmogelijk is. Hij zou met een handdoek klaarstaan om je droog te maken en daarna mag je zijn te grote broek en vest aan, zodat je het niet koud hebt.

Het perfecte vriendje bestaat, ik weet het zeker. Ik heb hem namelijk gevonden, ik heb er niet naar gezocht. Hij was er ineens. Iedere minuut dat ik niet bij hem ben mis ik hem..

Ik ben verliefd..

0 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer